CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

Fazura Bagi "Hint" Bakal Kembali Berlakon? - "Tolong Berlakon Semula Faz, Rindu Nak Tengok Faz Kat TV"

[Copy link]
Post time 27-11-2022 09:48 AM | Show all posts
Faz ambik watak cam dlm cerita apatah dulu siap lopah pun ada tapi diorg tak penah satu scene. faz jadi peguam muslimah bertudung labuh, suka betul aku tengok dgn petahnya bercakap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 27-11-2022 09:33 AM
letih la aiolz. belum2 ape dh kate aiolz fitnah dosa nuraka. acik, aiolz dh ckp siap2 kt statement ...

Hastag dia, x da yg pelik.. Apapun terpulanglah pada akal fikiran masing2, kalau fikir elok, eloklah  ataupun sebaliknya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nylliette replied at 27-11-2022 09:48 AM
Faz ambik watak cam dlm cerita apatah dulu siap lopah pun ada tapi diorg tak penah satu scene. faz j ...

Tahajud cinta ke..ke salah..yang eman mana jadi penunggang agama ada skandal dengan lopah. Time nie le timbul kes lopa - fazura. Fazura tak layan jah..sampai jah bagitahu kat wartawan fazura nak jatuhkan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 27-11-2022 07:40 AM
aiols tak rasa sheols ckp psl nk berlakon drama. mcm nk ckp pasal "berlakon drama" jur. ade inside i ...

Caption dia macam bergurau je la..adoila itupun nak cakap faz bergaduh laki bini..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 27-11-2022 09:55 AM
Hastag dia, x da yg pelik.. Apapun terpulanglah pada akal fikiran masing2, kalau fikir elok, elokl ...

uolz tak perlu besar2 kan isu dosa nuraka fitnah sedngkan iolz sndiri dh ckp awal2 iolz maybe salah? uolz taknak say sorry? she's being open, so kita open in discussion. takleh ckp audiens suka interpret hal peribadi, dah kalau itu sheols dan artis2 lain suka feed pd audiens.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 27-11-2022 09:59 AM
Caption dia macam bergurau je la..adoila itupun nak cakap faz bergaduh laki bini..

aiolz tak ckp sheols gaduh laki bini la u.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 27-11-2022 09:55 AM
Hastag dia, x da yg pelik.. Apapun terpulanglah pada akal fikiran masing2, kalau fikir elok, elokl ...

Kan..tapi itulah manusia nie dalam gikiran macam - macam, tapi cepat sangat nak judge tu based on caption yang bergurau laki bini pun cakap bergaduh..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 27-11-2022 10:01 AM
aiolz tak ckp sheols gaduh laki bini la u.

Baca balik komen you sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 27-11-2022 10:01 AM
Baca balik komen you sis

aiolz maksudkan sheols beef dgn kwn kwn lerrrr beef with someone somebody???? kalau dgn fattah takde lah aiolz taip beef with somebody, aiolz taip beef with fattah. hadoh.. sushlah nk cri yg open to issue, bukan pd org. perlukah aiolz cerita pulak aiolz minat jur acik fazura supurti mana aiolz kena terangkn sejarah2 hidop aiolz ketika sembang isu politik utk bg evidence yg aiolz tak rasis?? mampus..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 27-11-2022 10:06 AM
aiolz maksudkan sheols beef dgn kwn kwn lerrrr beef with someone somebody???? kalau dgn fattah tak ...

Apa maksud beef..huhuhu..ampun
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 27-11-2022 10:06 AM
aiolz maksudkan sheols beef dgn kwn kwn lerrrr beef with someone somebody???? kalau dgn fattah tak ...


Komen awak tu memberi maksud yang lain dari tujuan komen itu diberikan..lain kali tulis dengan jelas ya, supaya maksud tersirat difahami..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:36 AM | Show all posts
nylliette replied at 27-11-2022 09:48 AM
Faz ambik watak cam dlm cerita apatah dulu siap lopah pun ada tapi diorg tak penah satu scene. faz j ...

Lakonan Faz mmg okay tapi mutu drama dan filem kita tak worthlah the effort. Camtaik jah rata-rata. Dia dah ada source of income lain kan dan dah ada anak rasanya elok tapayah.

Cerita Tahajjud Cinta tu pun drama syiok sundri erma fatima jah, as usual.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 27-11-2022 10:19 AM
Apa maksud beef..huhuhu..ampun

Bergaduh la uols. Ni bahasa acik2 nigga hollywood sana.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 26-11-2022 05:27 PM
Tonight event faz pakai dress mimpi kita lg ke? Faz please pakai designer lain pulokk..

Yup. Buruk la mimpikita tu, hype je lebih. Sama buruk dengan design kg.com RR
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 27-11-2022 04:59 PM
Yup. Buruk la mimpikita tu, hype je lebih. Sama buruk dengan design kg.com RR

Masa concert faztival sheols pakai designer mana.. Yg tu cantekkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
virgocircus replied at 27-11-2022 01:03 PM
Bergaduh la uols. Ni bahasa acik2 nigga hollywood sana.

Hahaaha..adoila...tak follow beef sana y'all
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 27-11-2022 10:36 AM
Lakonan Faz mmg okay tapi mutu drama dan filem kita tak worthlah the effort. Camtaik jah rata-rata ...

Couldn't agree more
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikot la nk kata dia tak pndai belakon ke dia apa ke mmg dh tentu2 dpt pengiktirafan pelakon wanita terbaik. Siapalah kita utk menidakkan melainkan kalau dh haters tu, buat la mcm mana pun ttp tak kena di mata. Mcm aku tgk lopa lah. Semua dia buat tak kena kat mata aku. Tp akak aku yg dulu pemuja lopa pun skrg meluat kt dia. Maksudnya mmg dia hauk ler. Hahahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke fazura nak bersara daripada dunia hiburan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 27-11-2022 08:34 PM
Betul ke fazura nak bersara daripada dunia hiburan?

Dlm live tu, dia bergurau aje,  dia buat prank utk peminat dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:15 PM GMT+8 , Processed in 0.096336 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list