CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

Fazura Bagi "Hint" Bakal Kembali Berlakon? - "Tolong Berlakon Semula Faz, Rindu Nak Tengok Faz Kat TV"

[Copy link]
Post time 9-12-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgh imagine somebody boleh buat cita yang xtypical utk aktres bertudung. Meols tgk sneak peek rindu kasih dkt tiktok tu mcm kagum dgn karakter ummi nazeera sgt impactful wpn btudung. Tp faz mention xnak bawak watak pompuan malang kan? Then cuba2 la jd producer n blakon sndri mcm nenek sheila rusly tu. She pn hebat pelbagaikan karakter pompuan btudung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Inigo-Montoya replied at 9-12-2022 03:21 AM
lah dah kenapa. cakap rindu je pun

Pergilah mention kat benang jahlop pujaan hati kau tu. Nak jugak menyibuk kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 9-12-2022 03:33 AM
Yg sebelum ini cerai hidup kew cerai mati?

Single mingle
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
qwerty02 replied at 9-12-2022 11:19 AM
Pergilah mention kat benang jahlop pujaan hati kau tu. Nak jugak menyibuk kat sini.

Tak ada tulis plak kat benang ni dilarang sebut nama jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 9-12-2022 10:14 AM
Fitnah kepala but*h penunggang agama paling si*l. Show off kuat agama tapi basic hukum pun la ...

Itu hal dia ngan tuhan kurang2 dia cuba jadi baik..tutup aurat sehabis boleh
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Inigo-Montoya replied at 14-12-2022 12:56 PM
Tak ada tulis plak kat benang ni dilarang sebut nama jahlop

Mmg takde tulis, tp menyemak kata rindu tibaiunta tu berlakon kat benang ni. Bagus gak aku sound kau hari tu… sbb lepas2 tu baru kau (this handle) ada tinggalkan komen kat benang berkaitan jahlop kau tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Inigo-Montoya replied at 14-12-2022 12:57 PM
Itu hal dia ngan tuhan kurang2 dia cuba jadi baik..tutup aurat sehabis boleh

Tutup aurat? Tudung singkat, baju melekap kat badan. Tu bukan tutup aurat namanya. Dah jangan reply aku. Kau pergilah singgah benang lain reply orang lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 02:47 PM | Show all posts
Inigo-Montoya replied at 29-11-2022 05:35 PM
rindu nak tengok lofa berlakon balik

Laaa....orang express dorang rindu kaka Pajura berlakon.....
Jah pun nak enterframe juga.... hehehe....






firestone lah nieee


#takmokalah
#akuakuakudanaku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
qwerty02 replied at 14-12-2022 01:15 PM
Mmg takde tulis, tp menyemak kata rindu tibaiunta tu berlakon kat benang ni. Bagus gak aku sound k ...

apa salah aku rindu dia berlakon..tak salah kan.kalau semak tak payah la baca
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 14-12-2022 02:15 PM
Tutup aurat? Tudung singkat, baju melekap kat badan. Tu bukan tutup aurat namanya. Dah jangan repl ...

Siapa kita nak menilai orang..semua ada saja tak kena.freehair kena maki pakai macam tu kata ketat pulak.nak jadi polis aurat?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-12-2022 02:47 PM
Laaa....orang express dorang rindu kaka Pajura berlakon.....
Jah pun nak enterframe juga.... hehe ...

Aku ok je pajura ngan lofa sama2 cantik.tak payah nak taksub sangat dorang bukan kenal kita pun
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Inigo-Montoya replied at 14-12-2022 10:12 PM
Aku ok je pajura ngan lofa sama2 cantik.tak payah nak taksub sangat dorang bukan kenal kita pun  ...

Awak OK?  OK lah.  Tarak org pertikaikan awak punya OK.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Inigo-Montoya replied at 14-12-2022 10:09 PM
apa salah aku rindu dia berlakon..tak salah kan.kalau semak tak payah la baca

Ok aku tak layan dah kau punya bebal tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-3-2023 11:48 AM GMT+8 , Processed in 0.089271 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list