CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Politik] PH tetap lawan rasuah walau kerjasama dengan BN

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-11-2022 07:41 PM
2018 - PH lantik bapak penyamun jadi PM

2022 - PH lantik geng penyamun jadi menteri


Aku terhibur, TQ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Buka balik kes yg digugrkan oleh ph lepas menang pru14.. Tunjukkan bahawa kamu jujur dgn kata2 kamu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 26-11-2022 08:27 PM
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 06:42 PM
kamon stinger

tak yah malu la menyokong bekas banduan rasuah dan liwat jadi PM


Setakat kalau pun aku menyokong, against Agong dan klusters raja raja yg terus bagi endorsement pada perlantikheun bekas banduan…sebagai piyem …ko ghaser?

Takkheun ko nak letakkheun diri ko lebih tinggi darjat dari agong dan klusters raja2 atas prinsip ko?

That back to my question… ko nak sebut pasal prinsip … prinsip Nenek ko punya serunding?

Tak terjawab sampai lani

Kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:32 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 08:26 PM
Setakat kalau pun aku menyokong, against Agong dan klusters raja raja yg terus bagi endorsement pa ...

Agong ada dalam Perlembagaan Persekutuan
stingergrumpy takde

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nak cover2 lak dah dngn terbuka menyokong bekas banduan rasuah dan liwat jadi PM

tak payah la libatkan orang lain

sundirik yang sokong khueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenszt

prfffffffffffffffffffffffffffght

eeeeeeeeeeeeeeeeee

jijik kau ni

ada ke bekas banduan rasuah dan liwat kau sokong jadi PM

dik FC tersenyum sinis dengan kraftangannya


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 08:32 PM
Agong ada dalam Perlembagaan Persekutuan
stingergrumpy takde


So tak boleh ler nak sebut Agong takda prinsip dgn bagi endorsement pada bekas banduan sebagai piyem kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:39 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 08:36 PM
So tak boleh ler nak sebut Agong takda prinsip dgn bagi endorsement pada bekas banduan sebagai piy ...

eh kau nak sebut kau punya pasal la
apasal kau nak validation daripada aku

prfffffffffffffffffffffffght


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiksss GUAN ENG TU bersih kah hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 08:39 PM
eh kau nak sebut kau punya pasal la
apasal kau nak validation daripada aku


Aku nak validation dari ko?

Kahkahkahkahkahkah

Apa beza prinsip ko yg ko gambar geburkheun serta bangga kheun utk tidak menyokong bekas banduan sbg piyem dgn prinsip Agong dan klusters raja raja yg bukan sahaja menyokong tapi endorse this very same bekas banduan sbg piyem?

Want to share?

Kahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:56 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 08:50 PM
Aku nak validation dari ko?

Kahkahkahkahkahkah

kau tepekkan kat sini mana2 laporan akhbar yang kata Agong dan Raja-Raja Melayu sokong bekas banduan rasuah dan liwat jadi PM jap stinger



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:14 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 09:14 PM
nampak stinger tak jumpa keratan akhbar ittewwwww
dik FC tersenyum sinis sambil mengait kraftangan ...

Dah kantoi...pusing pulak pasal keratan akhbar...?

Kahkahkahkahkah

Soalan aku mudah aja....yg beri endorsement bekas banduan yg sedang kita bicarakheun sekarang ini utk jadi piyem adalah agong dan klusters raja raja atau nenek ko punya serunding? Atau maybe you have other answer to this?

Ko kata ko ada prinsip utk tidak sokong bekas banduan utk diangkat sbg piyem....so soalan aku juga....prinsip apa yg digadaikheun agong dan klusters raja raja bila endorse bekas banduan jadi piyem?

Korner jgn jauh jauh kalau dah kantoi...malu tau...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:32 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 09:22 PM
Dah kantoi...pusing pulak pasal keratan akhbar...?

Kahkahkahkahkah

betul laaaaa.. setakat aku baca surat khabar
takde pun laporan kata ada endorsement atau sokongan dari Agong mahupun Raja Raja Melayu

mana?? mana???

kau nak stim dengan bekas banduan rasuah dan liwat jadi PM ittewwwwww kau punya pasal laaaaaaaaaaaa

tak yah la sampai nak petik istana nak justify kau punya stim dengan nuar ittewwww stinger...

haaaaaaaaaaaaaaaaa

prffffffffffffffffght




jijik stinger

puak2 pendubo gak dia suka

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 26-11-2022 09:38 PM
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 09:32 PM
betul laaaaa.. setakat aku baca surat khabar
takde pun laporan kata ada endorsement atau sokongan ...


Ada prinsip nenek ko punya serunding?

Kahkahkahkahkah

Masih tak jawab lagi...bekas banduan yang ko jaki sangat ni naik jadi piyrm dapat endorsement nenek ko.punya serunding keew endorsement dari agong?



Last last mana keratan akhbar mana keratan akhbar?

Wakahkahkahkahkahakhakahkahkahkah

Kantoiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:41 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 09:37 PM
Ada prinsip nenek ko punya serunding?

Kahkahkahkahkah

sendiri stim dengan bekas banduan rasuah dan liwat jadi PM

dah termalu petik istana lak nak cover

tarak maluuuuuuuuuuuuuu

lepas tu main nenek2

patut la dik FC tak layan

waaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah



tak sangka

stinger stim lubang dubooooooooooooooooooo

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 09:41 PM
sendiri stim dengan bekas banduan rasuah dan liwat jadi PM

dah termalu petik istana lak nak cover ...

Itewwler lain kali nak engage stinger biar ada ilmu....setakat nak sebut ada prinsip....prinsip nenek ko punya serunding... tak payah ler nak eksen jackson kt sini...

Baru kena soalan mudah...prinsip apa yg digadaikheun oleh agong dan klusters raja2 dlm endorsing dan lantik bekas banduan jadi piyem? Terus kantoi...

Melatah latah pusing .....Raja ada dlm perlembagaan ler...

Mana keratan akhbar ler....

Wakahkahkahkahkahkahkahkah

Ada hati nak engage legendary stinger...

Protttttttt

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:55 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 09:47 PM
Itewwler lain kali nak engage stinger biar ada ilmu....setakat nak sebut ada prinsip....prinsip ne ...

ilmu apa??

bukti pun takde

mana dia laporan kata Agong dan Raja2 Melayu endorse bekas banduan rasuah dan liwat tu jadi PM??

ada?? ada???

ittew laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kalau ada tak perlu kau sebut2 nenek2 ni semua

waaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahakh

eeeeeeeeeee

tak malu

stinger rupanya geng2 stim pendubo

jijik kau ni

takde integriti

dah la sendiri stim dengan geng2 pendubo... dia fitnah lah istana kata istana endorse

dalam undang2 tak sebut pasal endorse2 ni semua

ada ke??

jom kita test ilmu stinger tongong dah terkantoi ni

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 09:55 PM
ilmu apa??

bukti pun takde


Ko nak bukti?...piyem yg ko jaki dah depan mata ko.. what 5 days now?.....nenek ko punys serunding yang kasi endorsement kewww atas perlantikheunnya? Masih tak jawab...korner baring je

Wakahkahkahkahkahakhkahkahkah

Prinsip konon...

Protttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:01 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 09:58 PM
Ko nak bukti?...piyem yg ko jaki dah depan mata ko.. what 5 days now?.....nenek ko yang kasi endor ...

tu bukan endorse
tu lantik

tongong...

tanya undang2 mana laporan Agong dan Raja2 Melayu ada sebut SOKONG bekas banduan rasuah dan liwat tu jadi PM terus pendek je jawapan stinger tongong ni

eeeeeeeeeeee

patut la nor aidil dan dik FC reject kau

lu set stim lubang dubo rupanya

eeeeeeeeeeeeeee

jijik

dah la sokong bekas banduan rasuah dan liwat

rasa terhina dia fitnah istana pulak

apa barbie perangai kau ni stinger

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkah

dah kantoi terpaksa main nenek2

nampak sangat lembik stinger ni..


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 10:01 PM
tu bukan endorse
tu lantik


So yg tak berprinsip macam ko saja yg akan lantik atau endorse bekas banduan sbg piyem.kewww?

Ko nak sebut agong dan raja raja tak berprinsip dlm melantik sekaligus endorse bekas banduan sebagai piyem keww?

Heloooooooo?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:24 PM GMT+8 , Processed in 0.215682 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list