CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Politik] PH tetap lawan rasuah walau kerjasama dengan BN

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 12:06 AM | Show all posts
rashiman replied at 26-11-2022 11:58 PM
Fahmi jgn lupa, kena lawan rasuah juga walaupun berkerjasama dengan parti MUDA.

tu laeeeeeeeen laeeeeeeeeeeeeen

belum dijatuhkan hukuman

baru kes prima facie

laeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk Tu BN, PH perli korang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 27-11-2022 12:06 AM
tu laeeeeeeeen laeeeeeeeeeeeeen

belum dijatuhkan hukuman

Apa yg laeeeeeennya...
Samalah dgn BN, pemimpin yg ada skrg , belum dijatuhkan hukuman,
Yg dah jatuh hukum pun, dah tak jadi pemimpin BN kecuali dlm PH, yg sudah dijatuh hukum menjadi pemimpin utama mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:11 AM | Show all posts
Pengarah Komunikasi Parti Amanah Negara (Amanah), Khalid Samad berkata, hasil bekerjasama dengan BN telah mengelakkan Perikatan Nasional (PN) daripada menerajui negara, kerana sikap gabungan itu yang suka memainkan sentimen perkauman dan agama.

“Sekarang kita bersama atas dasar bersetuju menentang golongan ekstremis agama dibawa PN. Sebab itu BN lebih sudi bekerjasama di mana kami membawa agenda tadbir urus bersih, bebas rasuah dan isu kaum. BN pun sudah sedar dan insaf. Sekarang ini akan ada ancaman lebih besar iaitu politik fitnah, adu domba, ekstremis agama oleh PN.

macam sial statement, sejak bila parti lebai extremist agama? kalau extremis dah jadi taliban, nuar muso pon adaperbetolkan isu nih. habis tu, ko nak terapkan Islam Liberal ke dkt Malaysia ni?? Alasan macam tahik, bersekongkol dengan perasuah dan penyamun boleh pulak.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:29 AM | Show all posts
apalancut replied at 27-11-2022 01:11 AM
macam sial statement, sejak bila parti lebai extremist agama? kalau extremis dah jadi taliban, nuar ...

tu laaaaaaaa

elok2 PAS jadi PM

bagi kat mudin nape???

penat2 dapat banyak kerusi tak nak jadi PM

tak pasal2 jadi pembangang sama2 dengan si mudin

manifesto semua bagus2


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sembang lahhhh....yg bingai aje percaya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiiilahh...lawak btl...porumer atas tulis..kalau x bodoh bkn pengundi pH le...drg memang suka kena kencing deras ngn puak2 ni...sakit perut gelak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:48 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 12:36 PM
So tak boleh ler nak sebut Agong takda prinsip dgn bagi endorsement pada bekas banduan sebagai piy ...

Manak oiii ko silap tu...agung naikkan nuar sbb nak kasi die habis dengan geng2 dia... raja2 kita bijak...sbb drg Tau Anuar ni siapa .dibelakang Anuar ni siapa...siapa yg taja Anuar ni...agung kita tak bodoh...tunggu Anuar ni salah masuk jerat je..habissss semua...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Anuar dlm pemantaun raja raja...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Org kita ni die camni....sokong penyamun acah2 malu..tapi sokong kaki kencing byk kli dengan kaki dapigs takpe..halal katanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sokong LGBT ngan sokong Tah hape2 takpe.. jangan sokong penyamun katanya.. ahahaha...benak tak abis2 puak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik PH.....moga semua perasuah dalam BN boleh go to jail...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 27-11-2022 12:04 AM
sape lak nak jaki dengan penyokong bekas banduan rasuah dan liwat cam kau stinger

waaaaaaaaaaaaaa ...


Wowwwe

Byk info ...terbaik ..baru tau.


Bukan mcm tin kosong.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu yg sepatutnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 27-11-2022 04:48 AM
Manak oiii ko silap tu...agung naikkan nuar sbb nak kasi die habis dengan geng2 dia... raja2 kita  ...

Ko pun nak buat pitenah hazabedah kt our agong for having scheme of things of his own macam abahcow pak sembab kita iteww keww?

Aku report ko pada JKR baru adan uker ko.....



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:46 AM | Show all posts
umpama polis nak banteras kes samun tapi lantik penyamun jadi ketua balai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 27-11-2022 04:56 AM
Anuar dlm pemantaun raja raja...

Bukannya rakyat yg  pantau institusi raja if by your clear admission ,theyols tengah buat their own scheme of things on perlantikheun anwar?

Ko hati hati raindrop......your account being watched....

Bagi aku...kebijaksanaan agong bila dia lantik piyem merentasi segala sudut perundangan, perlembagaan dan budi bicaranya... dan naturally baginda akan followup dgn sokongan  .....kata anak jiran aku yg 3 tahun..

Ko nampak tak jiwa dak tecik...yg so rational objektive...bukan macam ko....just because cinta ko tak dibalas bangnon...ko dendam cam barbi tonot...

Haishhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 27-11-2022 10:46 AM
umpama polis nak banteras kes samun tapi lantik penyamun jadi ketua balai

Ko dok dlm kem humngok sebelah mana skg kimarkruk?

Tone ko sejak bangnon diangkat jadi piyem....macam bercelaru lak.....are you ok?

Project tahun depan, tender pasang bendera dah seal keww atau masih kiv?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 27-11-2022 04:36 AM
Sembang lahhhh....yg bingai aje percaya

Ko pertikaikheun perlantikheun agong keww?

Ko nak sebut agong has not executed his due diligence bila lantik anwar sbg piyem keww?

Cer citer cer citer
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:58 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 27-11-2022 10:53 AM
Ko dok dlm kem humngok sebelah mana skg kimarkruk?

Tone ko sejak bangnon diangkat jadi piyem....m ...

kem penyamun      
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:32 PM GMT+8 , Processed in 0.320860 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list