CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Politik] Zulkifli pesan Anwar berhati-hati dengan penasihat jahat

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wak Jahit dh standby nk jd penasihat...wlp pernah dikata bebal.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Busukkk la dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa ramai pula yang terkena sawan babi bila Anwar disuruh berhati-hati dengan punahsihat yang jahat?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
asamfish replied at 26-11-2022 02:39 PM
Amboiiii...kemain tok tok mupti nak mencapub, nak bagi nasihat.....anwar wasn't born yesterday tok m ...

Anwar lg awal lihat dunia dari tok mupti ni
Anwar dah 75 tahun tok mupti.. awak br 53 tahun..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 26-11-2022 10:44 PM
Anwar lg awal lihat dunia dari tok mupti ni
Anwar dah 75 tahun tok mupti.. awak br 53 tahun..: ...

Umur bukan indicator .

Zaman nabi dulu, umur baru 18 tahun dah ketuai peperangan. Disclaimer: aku bukan penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 dgn parti majority dlm PH
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 26-11-2022 08:51 PM
Apa beza kerajaan Midin dengan kerajaan Nuar? Dua2 YDPA lantik. Kerajaan Midin tu YDPA siap sebut  ...


Cara 2 kerajaan tu naik berbeza
Satu melalui pilihanraya yg sah
Satu lagi dengan cara tebuk atap
Titik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Org tu bg nasihat pon bising. Kang xbg nasihat, bising jugak. Ape lah yg xpuas hati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 27-11-2022 12:36 AM
Cara 2 kerajaan tu naik berbeza
Satu melalui pilihanraya yg sah
Satu lagi dengan cara tebuk atap


Ye ke? Sah ke kalau ramai MP UMNO  & MP parti2 di Sabah selepas menang lompat parti masuk BERSATU  & WARISAN (komponen PH)?

Ke lompatan yg menguntungkan PH lain pulak nilai moralnya?

Tolong jawab sat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:31 AM | Show all posts
Edited by clara_nur at 27-11-2022 01:33 AM


igtkan kt twitter ja parah,
sini pon 2x5 toxic..ckp benda elok pon, hampa toxic...
tak boleh ka berlapang dada baca terima benda elok???


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sygla mufti ni terpalit bila terima jadi menteri . Sekarang nak menasihati pulak... Kalau dia tak join jd menteri dulu org masih kekal baik2 hormati dia... Skrg org dh berbelah bgi lepas dia senyap dah xjdi menteri ... Zaman masuk ehwal islam atau al kuliyyah, dr zul ni kiranya antara panel paling boring , pd fikiran i. Tp my mom yg kata dia bijak pndai segala... I terima je... Smpaila di masuk kerajaan tebuk atap dan akhirnya termsuk duk join artis dan dalam  kemasyuran...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 26-11-2022 08:49 PM
Dia mewarisi kementerian yg dirosakkan imejnya oleh menteri agama sebelum tu... Si Mujahid yg tak  ...

Kementerian kerajaan bukan harta faraid nak diwarisi.kalo ko competent ..teruk mcm mana pun institusi  sblm tu.ko boleh deliver,perform dgn jayanya.alasan yg bodoh dan remeh oleh pencacai..next!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 26-11-2022 08:49 PM
Dia mewarisi kementerian yg dirosakkan imejnya oleh menteri agama sebelum tu... Si Mujahid yg tak  ...

Ya Allah, kau balas lah mulut jahat org yg buat fitnah, mulut celupar ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga anwar terbaik mentadbir negara...moga yang jobless 24 jam berforum pun boleh dapat kerja lepas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 27-11-2022 09:24 AM
Kementerian kerajaan bukan harta faraid nak diwarisi.kalo ko competent ..teruk mcm mana pun instit ...

Ahahaha... Kena tang dia, lain pulak hujahnya

Masa 22 bulan, boleh pulak main lagu salahkan kerajaan Najib bagi setiap kegagalan kerajaan PH
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 09:50 AM
Ahahaha... Kena tang dia, lain pulak hujahnya

Masa 22 bulan, boleh pulak main lagu salahkan ...

Najib perintah berapa tahun???? Be end perintah berapa dekad  hah mangkok??lps tu expect ph boleh perbetulkan dlm masa x sampai 1/2 penggal?salah satu pembongkaran mujahid yg ko buat2 x nampak... geng jakim ni kartel daging halal . sampai skrg citer tu senyap je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 27-11-2022 10:00 AM
Najib perintah berapa tahun???? Be end perintah berapa dekad  hah mangkok??lps tu expect ph boleh  ...

Hahahaa.... Kan dah buat perangai lama. Bila dia gagal, salahkan orang sebelum. Tapi orang selepas dia, tak boleh pulakkan salahkan dia

Perangai PH tak pernah berubah. 2018 dgn 2022 sama je. Skrip mudah dibaca.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 09:50 AM
Ahahaha... Kena tang dia, lain pulak hujahnya

Masa 22 bulan, boleh pulak main lagu salahkan ...

Mungkin betul la kata ko  bab mewarisi tu.mujahid mewarisi kementerian yg teruk  selama 6 dekad.termasuklah tok mopti acah terpaling ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Rdizz replied at 27-11-2022 09:29 AM
Ya Allah, kau balas lah mulut jahat org yg buat fitnah, mulut celupar ni.

Wow.. Tunggang agama pula bila kena kat dia ... Macam2 caci maki mukit jahat korang pada musuh buat2 lupa pula
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 10:01 AM
Hahahaa.... Kan dah buat perangai lama. Bila dia gagal, salahkan orang sebelum. Tapi orang selepas ...

Itu jela mampo kann.x jawab pun psl isu  kartel daging.dah byk sgt makan daging haram langsung jadi bodoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:03 PM GMT+8 , Processed in 0.138636 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list