CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Politik] UMNO akan 'bersihkan' ahli yang pro-Bersatu

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tindakan umno ni untuk kebaikan melayu atau untuk kebaikan ahli umno?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 26-11-2022 07:41 PM
Dah kena jampi kat wak Jahid ke org UMNO ni? Aku tak leh brain diorang boleh lagi follow wak Jahid.  ...

Ko ingat senang ke dek? Umeno tu berlapis-lapis carta organisasi cam piramid. Setakat naik bas ramai2 pakai tudong merah pekik suruh boss undur  lambert la lagi dek!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:22 PM | Show all posts
Suchi replied at 26-11-2022 07:26 PM
Errkk bersih juga yg ada kluster.
Agak2 sapa lah ye 10 org tu?

si kitul dan pengkhianat yang masukkan ds najib dalam penjara sampai sebut duit rm 100 juta lebih umno di bunuh dari dalam . jadi memang mudah tumbang .
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
AM tu ya. Kemain dia menjadi jurucakap PH setiap hari bg komen psl umno.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:23 PM | Show all posts
Kak-Rohana replied at 26-11-2022 08:14 PM
Ko ingat senang ke dek? Umeno tu berlapis-lapis carta organisasi cam piramid. Setakat naik bas ram ...

cash is king. tp atok yang anak beranak billionaire tu pun xmampu tumbangkan umno cuma mampu rosakkan umno dengan tarik sedut masuk bersatu. last2 tersungkur xmenang kerusi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada video kemain berapi2 pertahankn jaid. Ko dah kenapa ? Buta tuli ker tengok kelaku wak tuh... Perasuah pulak diagung2kan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersihkan la cepat. Senang nak decide masa GE16 nanti. No vote for parti wak jahit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg bodo atau geng2 zahid ni yg bangang?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah walaun yg sebenar

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau tau malu..blah lah...ni sampai pecah 3 dah...side wak..side abahcow..atas pagar...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:29 PM | Show all posts
... aaikkkk tak kan lah nak jadi lembu dicucuk hidung mengikut sahaja arahan tuan
raikan kelainan pendapat

kalau macam ini lah sikap
mmg hancur lah UMNO dan BN
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:39 PM | Show all posts
yg pro bersatu kasi cantas..yg pro ph kasi up.. agak2 pau semua kroni wak jahit je... lps tu jd president umnok... adekah ahli biasa msh setia kpd wak jahit...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 26-11-2022 07:05 PM
Ingtkan nak bersihkan dr cluster mahkamah. Lg pun btl la tu target market umno, bersatu n pas sama s ...

Xde dah muafakat ummah. Ruu355 etc. nasib baik dah zaman tiktok. Kerajaan xleh sekat suara rakyat lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
H2O, KJ, Onn Hafiz, Dira, Shahril dah riki-riki nak lompat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pemilihan umno dalam masa 6 bulan..dalam masa 6 bulan tu sempat sgt wak jahid nak pecat  anuar musang eh..musang berbulu ayam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
UMNO dah boleh bungkus jer lah… dah complete dah title jawatan pengkhianat pada penyokong dan rakyat dibuat oleh ahli2 MT. Bye UMNO.. sila berkubur
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:03 PM | Show all posts
JunkMail replied at 26-11-2022 07:41 PM
Dah kena jampi kat wak Jahid ke org UMNO ni? Aku tak leh brain diorang boleh lagi follow wak Jahid.  ...

Tu yg pelik.dpt bergabung jd kerajaan terus lupa wak jahit punca bn merudim pru15.siap nk buat himpunan solidarati selamatkan president umno
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nape x bersihkan pemimpin2 amno yg amalkan rasuah, kaki sakau tu dulu? Yg tu paling penting... Org menyampah penyamun2 dlm amno tu tau dak.. Yg ko simpan penyamun byk2 tu sbb nk mudahkan keja menyakau lg ke? Kalo kepala dlm amno tu x betul, mana yg bawah2 nk yakin kepimpinan... Kepimpinan melalui tauladan gituh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tak payahlah. bio lah depa buat simpan. boleh jd acah2 tali barut. simpan depa mcm kome simpan acik sakau janji open table.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.122819 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list