CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: mojarean_X

[Dunia] Irene Cara meninggal dunia

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
First time aku dengat nama dia ni. Tak kenai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kertunya makcik-makcik!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:58 AM | Show all posts

Sama la.. Taknah kenal apalagi lagu-lagu dia..

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:29 AM | Show all posts


Oooo masa kecik aiols girl crush dengan Jennifer Beals. Lawa giler.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:46 AM | Show all posts
pooh~key replied at 26-11-2022 09:05 AM
Akak baru jah dengar lagu sheols not knowing sheols udah meninggal sis. Lepas tu terdetik nak tengok ...

Semoga ditampalkan di kalangan orang orang yang baik dan di tempatkan di syurg!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Memory recalled sungguh la ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kenal jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 03:29 PM | Show all posts
matilah first time iols dengar nama sheols yach mungkin lagunya pernah lah dengar namun malas nak tekan play
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya..Lagu beliau ni wajib dengar seiring dgn lagu2 Cyndy Luper,bony Tyler..kalo nk layan lagu2 lama 80's

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:23 PM | Show all posts
pastu JLO ada tiru scene dalam file flashdance tu for her mv song, Im Glad
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:24 PM | Show all posts
Farhan AF4 punyer suara ada iras2 suara mendiang....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:30 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 27-11-2022 08:11 AM
Sedapnya
Versi Mariah pun sama

u refering to film Flashdance tu ke? if yes, I pown agreed.

Tgok citer tu kat astro mmg x pernah nye nak abes... sbb tu filem tu x menang apa2 award sgat.. soundtrack what a feeling tu yg lebih berkualitas dari filem tu sendiri...


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:37 PM | Show all posts

bila tgk vc what a feeling nih, ai teringat komen  kt youtube vc ni bagitau yg scene utk Jennifer Beals ni lebih kepada close-up shot manakala scene tarian dilakukan oleh penari perempuan professional yg turut menari dlm vc ni manakala scene stunt tarian dilakukan oleh penari lelaki...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:16 PM | Show all posts
ms skolh asrama dlu2 suka dgr lagu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:22 PM | Show all posts
dani-rox replied at 27-11-2022 12:08 AM
I'm gonna live forever
I'm gonna learn how to fly (high)
I feel it coming together

oh ini lagi dia..baru tahu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 05:40 PM | Show all posts
laa lagu dia tau..penyanyi dia x tau...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Thank you. RIP Irene
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hayrin86 replied at 27-11-2022 08:58 AM
Sama la.. Taknah kenal apalagi lagu-lagu dia..

mksdnya kita masih kemudaan..yg knl arwah ni semua geng kertu uols
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ardent91 replied at 27-11-2022 04:30 PM
u refering to film Flashdance tu ke? if yes, I pown agreed.

Tgok citer tu kat astro mmg x pernah  ...

No
Fame
Ni yg students kt sekolah art
Irene cara sendiri berlakon


Yg flashdance tu Jessica biels yg audition menari dpn juri dlm studio

Anyway both films pd iols jln cerita x best
Tp lagu especially dlm filem flashdance tu best2 belaka

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.105745 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list