CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

"Diam Itu Lebih Baik. Berhati-Hatilah Dengan Dosa Lisan Mahupun Tulisanmu. Muhasabah" - Ira Kazar

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ps pasang lawyer la ira mampu reshare quote gitu je,selama ni duk mengacau ps dan family,tak ingat nak ber-self reminder bagai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hauknya lah pesen minah ni. Macam makcik2 yang kupas kulit bawang sebelum timbang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dosa lisan, dosa tulisan kau kira pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak terbayang bila romen muka KAZAR kepams.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 pon minah ni tak mampu dihalalkan oleh Sol. Undur je la diri dan cari la bakal suami yang ikhlas nak buat bini. Buang masa dan tenaga nak hadap tohmahan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Oiii bahbi habis kau berzina ngn laki org tu tkde dosa ke antat????
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Selfreminder la konon..dasar penyondol..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:21 AM | Show all posts
dosa memuki dengan laki orang ko tak berhati2 pulak hah babi?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ambooi. Dosa lisan rasanya tak de lah berat sangat berbanding dosa ganggu gugat rumah tangga org kann.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 27-11-2022 11:06 AM
Oiii bahbi habis kau berzina ngn laki org tu tkde dosa ke antat????

Mmg sah dah berzina ke? Kalau ye, port mane lah kan depa buat hotel mana
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha sebab kau dah Tak boleh kacau PS skrg kan. Semoga makin meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 27-11-2022 08:50 AM
Bukan ke ko yg tulis kat ig, bapak ko bangga nau dlm byk2 p*p*k, p*p*k anak dia yg org nak jugak.  M ...

Maklumlah public toilet. Berkumpul najis hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipercepatkan jodoh ik & sol. Kesian dia. Status yg tak diiktiraf.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:15 PM | Show all posts
Sbb dah dpt perintah takleh ckp kat socmed ..cuba kalau boleh tak dapat ku bayangkan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:23 PM | Show all posts
sol rilek2 je tgk hat ni dgn hat tu duk post sana sini kat media sosial.
sol jugak huntong
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai die plk tazkirah org hahah.dasar muka tembok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahh serata alam dah tengok tarian low class dia hahahah. baru sekarang nak post feefeeling terpaling suci
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sol da bnyk duit..skandal la yg semengah sket dari si ira ni..berwajah pan asia ke..mix arab ke..bia ira ni ggt jari
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 27-11-2022 01:28 PM
Ahh serata alam dah tengok tarian low class dia hahahah. baru sekarang nak post feefeeling terpaling ...

Kan..murahan sangat walau dah bertudung...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
For me lantakkanlah ira dgn sol ni.cuma kalau blh ira dendiam sudahlahhh..kan lebih classt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.096337 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list