CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Politik] Jangan simpan lagi, dedahkan!

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Rdizz replied at 27-11-2022 10:07 AM
Hahaha

Betulll, kena beli 1 reban pyh ler sikit, fulus kena menimbun.

Shahrir pun faham benda ni..saja nak perangkap mahiadin tu..supaya bgtau katak mana yg nak melompat tu..senang nak sembelih buat kenduri PRK
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 10:10 AM
Ya acik..aku pun nampak anwar terbaik ke 2 selepas Tun....

Aku harap pilihan bawah anwar tiada pe ...

Wak pulak dok diam tak berkutik menanti hukuman
Kes benon vs bella tuh dah ade prima facie
Jeng jeng jeng acik harap org bongkar mane dpt cash berjuta dlm rumah dia masa tangkapan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 27-11-2022 10:13 AM
Wak pulak dok diam tak berkutik menanti hukuman
Kes benon vs bella tuh dah ade prima facie
Je ...

Puas hati tau bila anwar naik..aku mmg nak bainun tu mampos dlm jel....kalau PN atau BN naik mmg aku x yakin nasib Bella terbela....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:14 AM | Show all posts
zidane_ziege replied at 27-11-2022 09:46 AM
SD perseorangan dah tak laku lepas akta lompat parti digazetkan..kalau nak beli katak..tak boleh bel ...

hang tak faham akta tu .... tu sbb hang patut diam.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 09:45 AM
Ko keja gomen mesti tahu bnyk kepincagan org2 BN , PN ni kan acik

PH tak sebut? Jangan la pilih kasih ????
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 10:14 AM
Puas hati tau bila anwar naik..aku mmg nak bainun tu mampos dlm jel....kalau PN atau BN naik mmg a ...

BN tu PH la
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 10:15 AM
PH tak sebut? Jangan la pilih kasih ????

Ko ni gelabah beruk sejak anwar jd PM...mcm org bodoh je ko berposting...mengelupor sana sini ko tahu???
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 10:17 AM
Ko ni gelabah beruk sejak anwar jd PM...mcm org bodoh je ko berposting...mengelupor sana sini ko t ...

Aik... Tengah seronok & santai aje ni.. Mana ada menggelupur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 10:19 AM
Aik... Tengah seronok & santai aje ni.. Mana ada menggelupur

Dasar jobless bodoh....mengelupor mcm beruk sana sini berposting 24jam...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 10:20 AM
Dasar jobless bodoh....mengelupor mcm beruk sana sini berposting 24jam...

Sabar, sabar

Nak minta advice pasal landskap boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
cecari replied at 27-11-2022 10:14 AM
hang tak faham akta tu .... tu sbb hang patut diam.

Hang ingat pasal apa Agong buat bodoh je bila abahkau usung SD kehulu kehilir? sbb abah kau tu yg bodoh tak faham akta..org bodoh sombong elok dibiarkan je dgn kebodohan dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 10:23 AM
Sabar, sabar

Nak minta advice pasal landskap boleh?

Ko dah dapat projek landskap pulak ke...ni la bahana kuat berzina...mengelupor menyerang org...mcm beruk gila je aku tengok sejak anwar naik...bukak thread sana sini ...serius
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-11-2022 09:54 AM
Dr. Say Shazril

tasty sesangat body beliyau, habis merembes cair akak dibuatnya, merecik hawau, ...

Kenapa dengar suara cingcong cingcong?


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:27 AM | Show all posts
zidane_ziege replied at 27-11-2022 10:24 AM
Hang ingat pasal apa Agong buat bodoh je bila abahkau usung SD kehulu kehilir? sbb abah kau tu yg  ...

hang tak reti hang diam
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
cecari replied at 27-11-2022 10:27 AM
hang tak reti hang diam

Ada org koyak..kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 10:25 AM
Ko dah dapat projek landskap pulak ke...ni la bahana kuat berzina...mengelupor menyerang org...mcm ...

Tenangg, tenang.... Kena pi terapi anger management ni. Forum punya hal pun sampai tuduh orang berzina.. Sabar ye... Takut menurun kat anak2...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 10:30 AM
Tenangg, tenang.... Kena pi terapi anger management ni. Forum punya hal pun sampai tuduh orang ber ...

Nanti aku drag ko ke FD...aku x nak rosakkan thread sini...sana jom ko dedah kan apa yg ko konon tahu ttg aku dan aku dedahkan apa yg aku tahu ttg ko....ko dtg ya...ko yg mula cari pasal sgt dgn aku kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 27-11-2022 10:23 AM
Sabar, sabar

Nak minta advice pasal landskap boleh?

Aku rasa lebih baik ko mintak tips dan doa2 mustajab utk mak ko yang dah mampossssss awal tu


Tak kesian ke kat mak ko salah didik dapat anak kurang ajar?


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 10:32 AM
Nanti aku drag ko ke FD...aku x nak rosakkan thread sini...sana jom ko dedah kan apa yg ko konon t ...


Mana mau nyer dia berani


Elok dia bukak tered cara2 transfer pahala online kat MENDIANG mak dia yang mamposss awal tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2022 10:25 AM
Ko dah dapat projek landskap pulak ke...ni la bahana kuat berzina...mengelupor menyerang org...mcm ...


BERZINA?


Multinick babi mana plak menyamar ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:24 PM GMT+8 , Processed in 0.116496 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list