CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1199|Reply: 10

[Lain-Lain] TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS 09.06.2023

[Copy link]
Post time 2-12-2022 11:17 PM | Show all posts |Read mode
Edited by delia3003 at 29-3-2023 01:44 PM

Trailer Transformers: The Rise of The Beasts dah keluar

Tak sabar nak tengok. Tapi kena tunggu setengah tahun lagi







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Beast Wars tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 28-4-2023 01:40 PM

Oficial Trailer dah release



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
-RESERVED-
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
seks ngan kucing @sekngucing tersenyum sinis dengan Optimus Prime sekejap lori treler sikit jap gorilla!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 4-12-2022 07:35 AM
seks ngan kucing @sekngucing tersenyum sinis dengan Optimus Prime sekejap lori treler sikit jap gori ...

Optimus Primal bukan Optimus Prime

sama dgn Star Saber...beliau bukan Optimus Prime
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cgi pun nampak rough..belum siap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 4-12-2022 07:46 PM
sekngucing replied at 4-12-2022 04:33 PM
cgi pun nampak rough..belum siap


Ikutkan filming wrapped hujung bulan 10 2021, dah setahun lebih.

Ni kira reboot, start dgn filem Bumblebee. Akan ada sequel lagi. Peter Cullen pun bukan muda lagi. Tak dapat bayangkan Optimus Prime tanpa suara Peter Cullen.


Harap tak mengecewakan macam The Last Knight le.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 4-12-2022 07:43 PM
Ikutkan filming wrapped hujung bulan 10 2021, dah setahun lebih.

Ni kira reboot, start dgn filem ...

Reboot ke Reset?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Last movie transformer ni aku ttdo punya la bosan.. jrgla aku tgk movie action fantasy ni kat panggung mngantok.

Beast wars ni mmg animasi fav aku dedulu… tp seingat aku klu versi anime dunia dah musnah so transformer ni dilahirkan smuka jd binatang… time tu tinggal runtuhan2 je lah.. pokok pun susah nak hidup lpstu hujung2 ada tranformers pokok yg hidupkan blik tumbuhan.

Tp tgk movie ni mcm lain je optimus prims dgn primal dua entiti berbeza. Harap2 best lah n aku x ttdo…
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2022 12:40 PM | Show all posts
igtkan terus kuar geng2 beast war macam tikus semua tu...kenapa optimus macam ade dua? multiverse ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2023 03:45 PM GMT+8 , Processed in 0.102045 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list