CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Politik] THE PURGE VERSI UMNO: KJ & Noh Omar dipecat, Hishammuddin, Shahril digantung dari UMNO

  [Copy link]
Post time 29-1-2023 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mr_cool5885 replied at 29-1-2023 09:04 PM
Pasir salak dgn tsam & da geng xkena pecat ke

Janganlah probok-probok

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2023 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 29-1-2023 06:51 PM
owh..mcm tu.ingatkan bila sebut pada akar umbi tu  refer pengaruh kj dlm parti.dia mula pun bukan  ...

ooo thnxxx Sandra.
Shidan memang pegang kuat Perlis. Silap besarla BN  gugurkan dia ri tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2023 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sementara itu...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 29-1-2023 06:48 PM
Sbb kebodohan. Yg ada bukti yg buat jenayah masih lagi disokong. Yg tak ada bukti gigih nk fitnah.

benda paling klakar untuk tahun 2023 ni..madey suci..ko p jln2 kat dunia twitter tu kau bacalah segala mak nenek makian utk saka tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2023 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sementara itu, anak2 Najib semakin menyusun langkah di dalam UMNO
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 29-1-2023 06:58 PM
tahap kebodohan apa yg percaya claim  anwar,zahid plan semua semua ni sejak 1998???adakah anwar ke ...

kalau pun nak percaya membabi buta..at least selit lah sikit elemen common sense n logika nya..tang mana dtg citer pakatan anwar dgn zahid ni aku pun x pernah dgr
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-1-2023 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak sehaluan..better quit je la dari parti.
tubuh parti baruu
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 09:48 AM | Show all posts
shida81 replied at 28-1-2023 12:43 PM
Kannn... Klu setakat ni pun nk down mmg x layak la jd future pm... Tgk tun m.. Anwar... Mcm2 jd ka ...

Betul baru sikit je kena lek2 la penyokong KJ.Dia ni mmg ada peluang naik..tak yah le gelabah sgt.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2023 09:51 AM | Show all posts
Shayang replied at 28-1-2023 01:37 PM
Betul tu, Wak tu sendiri penah kena pecat ngn umno sama2 ngn anwar dulu.
Pastu kat mana dorang skr ...

Ye termasuk le si midin tu dulu pernah kena buang.
Meskipun pernah jadi pm dari tebuk atap pintu belakang tetap juga pernah di sebut jadi PM.

Takat politik ni tak payah la taksub sgt.
Tak ada yg betul2 bersih.
Yang kata bawa agama pun tetapla keluar perangai lahabaunya.

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2023 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 30-1-2023 12:15 AM
kalau pun nak percaya membabi buta..at least selit lah sikit elemen common sense n logika nya..tan ...

Aku bukan apa...yg  palatao buat citer fitnah tu mmg saja pe'el musibat.tapi yg  percaya tu mmg satu masalah besar.dia pegi sebarkan kt org lain.. especially kt wasap
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2023 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 31-1-2023 07:10 PM
Aku bukan apa...yg  palatao buat citer fitnah tu mmg saja pe'el musibat.tapi yg  percaya tu mmg sa ...

mmg bapak musibat
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2023 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pu3_rania replied at 28-1-2023 02:43 PM
Kalau KJ masuk PKR, si AI tak rasa tergugat akan kena cantas dek KJ nanti ke?
Aku sokong kalau Sha ...

Semoga shahril tak mcm lapuji la....sebelum jd muntri ckp mcm pandai segala...dah jd menteri mcm haremmmm.....terpikior je mcm mana dlm kampeni p dulu boleh naik tsngga dgn pantasnya..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2023 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 31-1-2023 08:36 PM
Semoga shahril tak mcm lapuji la....sebelum jd muntri ckp mcm pandai segala...dah jd menteri mcm h ...

Setuju dengan hang
Semoga Shahril tak berperangai macam si Piji bak sampah busuk lagi kotor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-6-2023 02:33 AM GMT+8 , Processed in 0.126750 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list