CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 1982|Reply: 43

[Tempatan] Siti Nurhaliza terima sorakan gemuruh, fasih lagu berbahasa Tamil

  [Copy link]
Post time 29-1-2023 09:39 AM | Show all posts |Read mode
Edited by JoyahMengayah at 29-1-2023 01:57 PM

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin mencuri tumpuan menerusi penampilan istimewanya pada AR Rahman Secret Of Success Live In Malaysia 2023 di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi.

Penyanyi nombor satu negara itu menerima sorakan gemuruh ketika mendedangkan sebuah lagu berbahasa Tamil, Munbe Vaa yang dipopularkan penyanyi kelahiran India, Shreya Ghoshal.

Siti menyampaikan lagu tersebut bersama vokalis ternama India, Haricharan Seshadri.

Penyanyi kelahiran Temerloh, Pahang itu dalam ucapannya meluahkan rasa teruja kerana berpeluang berkongsi pentas dengan AR Rahman.

“Saya berbesar hati dan gembira kerana diberi peluang berkongsi pentas dengan penyanyi bertaraf legenda ini.

“Saya akan cuba menyampaikan lagu ini dengan sebaik yang mungkin,” katanya.

Kira-kira 60,000 penonton hadir memenuhi Stadium Nasional Bukit Jalil bagi menyaksikan AR Rahman beraksi secara live, malam tadi.

Turut hadir adalah Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim ditemani isteri, Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail.



https://www.utusan.com.my/nasional/2023/01/siti-nurhaliza-terima-sorakan-gemuruh-fasih-lagu-berbahasa-tamil/







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2023 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Musim konsert artis luar negara bermula

Masa untuk make profit buat event management company & orang industri kreatif
Teringat seorang forumer yg ada buat business event tu ... lama tak nampak dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pun tahniah DCT

Tengok video not bad lah performance Tok Ti
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:00 AM | Show all posts
tak heran dan rasa jelek sangat

Dewankan bangsa yg tak hormat

tanah melayu,kuil haram sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha....apa pun dia mmg talented.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerpressor at 29-1-2023 10:09 AM
noor2 replied at 29-1-2023 10:02 AM
Haha....apa pun dia mmg talented.....


She has to continually upgrade herself...and constantly generate more income......tanggungan  semakin banyak dan bertamvah woooo.....laki terus nampak tua...macam dah tak bermaya...
Bukan kerana tak bermaya dlm erti kata yg sebenar...tapi choose to look like dat...because the race donkey is doing the hard work.....for him

Ko paham kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerpressor replied at 29-1-2023 10:07 AM
She has to continually upgrade herself...and constantly generate more income......tanggungan banya ...

X yah la ikut2 ckp org termakan fitnah dan buat fitnah stinger....aku lebih rasa dia mmg minat menyanyi...tu sb dia berbakat...x mcm penyanyi lain...hancus suara...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 29-1-2023 10:09 AM
X yah la ikut2 ckp org termakan fitnah dan buat fitnah stinger....aku lebih rasa dia mmg minat men ...

Of course dari passionnya yg satu ini , dan secara kebetulan generate income...sure why not kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkah....

Aku lebih kesian kheunnya dari anything else...dipergunakheun akan minatnya utk terus berhempas pulas bikin duit oleh org org sekelilingnya yg like it or not tetap akan dapat tempias dari income yg dia perolehi...ie, taking advantage of her.....more than anything else..

You may want to agree or not....is immaterial to anak jiran aku yg 3 tahun iteww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2023 10:18 AM | Show all posts
Kalau lagu tamil boleh pass...lidah tak tersimpul biawak lafaz patahnya...im very much sure yg ini she will pass with flying colours too......



Asal jgn jadi jack of all trades master of none
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat gila sorakan dr rakyat 60k tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerpressor replied at 29-1-2023 10:14 AM
Of course dari passionnya yg satu ini , dan secara kebetulan generate income...sure why not kheunz ...

Agree apa yg ko kata yg ni....ada logiknya....dipergunakan
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Bang non dan obsession pd retis tamil berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 29-1-2023 10:28 AM
Agree apa yg ko kata yg ni....ada logiknya....dipergunakan

Ko ni memang lembab....nak kena drill into otak ko lebih sikit baru mula bersambung...

Dulu uni katner(soalan paborit @Tinot7)
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerpressor replied at 29-1-2023 10:30 AM
Ko ni memang lembab....nak kena drill into otak ko lebih sikit baru mula bersambung...

Dulu uni k ...

Tang bab hidup org mmg aku lembab.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 29-1-2023 10:32 AM
Tang bab hidup org mmg aku lembab.....


Hidup ko sendiri pun tak terurus...

Bergasak je kerjanya...pinggan mangkuk bertimbun kat sinki dapur...tunggu hari minggu jugak utk uruskheun...grrrr

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 29-1-2023 10:24 AM
Hebat gila sorakan dr rakyat 60k tu

Ko flex aura sore ko dgn latest single BTS makkledek.....baru dia tahu .....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2023 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak rasa pun dia dipergunakan..dia talented. Dia baik. Pengurus dia dr dulu sampai skrg sorang je...maknanya karier dia mmg berjalan lancar. Klu ada tak kena dari awal rozie tu backup. Org kita xblh tgk org senang kot...yg anak tiri dia tu xrasa siti bodoh sgt. Cm dia play safe. Klu tak xde la dia beria nk buat ivf utk anak lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:39 AM | Show all posts
macam sedih je lagunya.. tp tok ti mmg terbaik laa
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:41 AM | Show all posts
stingerpressor replied at 29-1-2023 10:34 AM
Hidup ko sendiri pun tak terurus...

Bergasak je kerjanya...pinggan mangkuk bertimbun kat sinki da ...


Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2023 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 29-1-2023 10:41 AM

Garang seh....

Ada sama ganas gini atas katil ko keww noor?

Intriguely interesting

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-3-2023 10:03 PM GMT+8 , Processed in 0.125395 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list