CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3317|Reply: 25

Pakai Sedondon Hitam Dan Kuning, Shuib Dan Watie Dating

  [Copy link]
Post time 30-1-2023 03:57 PM | Show all posts |Read mode
Kehadiran penyampai radio dan pelawak Shuib bersama wanita yang sedang dikenalinya, Watie Hanifiah pada 25 Years Lah Ahmad Live in Concert di Nero Event Space, Petaling Jaya Performing Art Centre (PJPAC), semalam mencuri perhatian ramai.


Pasangan itu tampil berpakaian sedondon serba hitam dan kuning.










Kehadiran Shuib mula menjadi perhatian apabila Lah mendendangkan lagu Adinda sambil beramah mesra dengan penonton yang hadir.


Malah, Watie juga turut memuat naik video di Instagram Story sebagai tanda sokongan kepada bekas anggota kumpulan V.E. itu.










Perkongsian yang dimuat naik oleh Watie itu turut memperlihatkan bahagian sisi wajah Shuib yang duduk di sebelahnya.


Terdahulu, hubungan Shuib hangat kembali apabila Watie turut berada di sebuah restoran ketika makan malam bersama anak-anaknya berdasarkan gambar dimuat naik.




  



Bagaimanapun Shuib menafikan bakal mendirikan rumah tangga dengan Watie pada Mac hadapan.


Malah, Shuib menegaskan enggan membelakangi keluarganya dalam sebarang keputusan yang diambil.


Sementara itu, penyanyi, Lah Ahmad menitiskan air mata ketika mempersembahkan lagu Di Pintu Syurga tatkala menyempurnakan segmen penghormatan (tribute) untuk dua sahabat seperjuangannya, Allahyarhamah Siti Sarah Raissuddin dan Allahyarhamah Adibah Noor.


"Sarah adalah antara sahabat seperjuangan saya yang bersama-sama naik dalam industri.


"Antara kenangan yang paling saya ingati adalah, ketika dia berkongsi bagaimana suaminya, Shuib menguratnya menggunakan lagu Ayu," kata Lah.


Selain tampil solo mempersembahkan lagu-lagu popularnya, Lah juga turut bergabung bersama kumpulan nasyid Inteam, menerusi lagu popular mereka, Kasih Kekasih dan Shazzy menerusi lagu Kenapa.


Kehadiran Aina Abdul menyampaikan lagu duet Tunggu Kamu bersama Lah turut menjadi kemuncak konsert berkenaan. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2023 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gelak pulak rasa
Mesti time Lah sebut pasal arwah Sarah tu watitek rasa macam nk masuk gua
Siap cerita pasal Shuib ngorat arwah lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 04:30 PM | Show all posts
Kawin cepat la soeb, adoi rupa pun takde cerita je banyak
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tu je pakai g konsert
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 04:35 PM | Show all posts
takde sape tanya pakai sedondon ke tidak... lagipun dah basi dah pun kapel ni...

pakej tak herlok pulak tu lagi lah acik2 forum semua tak heran... baik buka pasal ira zakar ataupun ira zakar 2.0 (sopeah al kopek bah)... berderet2 komen nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantaklah nak sedondon ke berdondon dondon
Bagi je lah Soeb nak sangat watitek tu
Bosan baca gossip dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 04:43 PM | Show all posts
happy nya depa ............
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah tu smpi tak boleh nyanyi teringat kan arwah Sarah dgn kak dib.. si shuib boleh pulak bwk gf baru.. alahai..

Kapel sangkak ni mmg jenis nak menayang dorg dating kat konsert ke ape? Mane2 konsert.. tselit aje cite dorg bdua ni, beli tiket ke tu? Ke dtg atas slot kwn2 aje?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2023 04:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik forum kenapa benci sangat ngan soeb ni ? Biarlah dia nak kawin plus dia pilih yg baya2x dia bukan yg muda belasan tahun
Tu yg aku respek
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 08:44 PM | Show all posts
Lah. kawen jelah. semak aku baca. yang si watitek try hard nak bagi ummah sekalian tahu soeb tu bf dia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen je la..x abis2 pasal kawen dpd sarah meninggal…
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha
Jgn marketing udah la ya ib
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau shoeb ni tak kaya wati nak tak kat dia macam mana arwah sara terima shoeb seadanya?
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 30-1-2023 08:21 PM
Acik forum kenapa benci sangat ngan soeb ni ? Biarlah dia nak kawin plus dia pilih yg baya2x dia buk ...

Bkn benci. Ceritera nya byk sgt, dah la xbrp sedap mata memandang. Nak kawin, kawin je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2023 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sakurazura: Kalau shoeb ni tak kaya wati n ...
tertanya tanya jgkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2023 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza laki dgn pompuan.. BCL belum dpt pengganti soeb dah dpt... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2023 08:44 AM | Show all posts
watitek ni cam rina harun. lemas la soeb dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2023 10:23 AM | Show all posts
eeii nyampah aku. ingat dah clash. cari la lain soeb oiiii. kau ade 4 anak kot. dgn background wati tu yg ntah pape dlu. beza btol ngan mak kandung dorang. ehh dulu bukan kata tak pernah keluar berdua ke? ni keluar berdua kan. x nampak pn mak ke anak2 ikut
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2023 10:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2023 08:29 PM GMT+8 , Processed in 0.113791 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list