CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Dunia] Kerana Penyondol bernama Rose Hanbury , Putera William dan Kate Middleton dilaporkan akan bercerai pada tarikh sehari sebelum Putera Charles ditabalkan sebagai Raja Charles III iaitu pada Mei nanti.

  [Copy link]
Post time 29-3-2023 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu betul
Bapak dia nk tegur pon xleh
Ikut perangaii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2023 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 29-3-2023 09:19 AM
aku rasa Kate ni tak pernah masak, asyik makan luar aje...tau la husband kaya, tapi William nak juga ...

Weh anak raja kut william dr kecik pun manade makan air tangan mak dia.  Kat istana tu silap2 bontot pun ada org lapkan.  Mende la samakan anak raja england dgn ongkaya t20.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 12:57 PM | Show all posts
slyfynx replied at 28-3-2023 08:19 PM
Yang ini kah?
X cantik pun

camilla pun tak cantik berbanding diana....iol saspek, kena nasi kangkang ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 29-3-2023 12:21 PM
iols dari haritu tertanya2 betul ke news ni..sbb masa 1st iols baca dari blogger luar, haritu juga ...

Diana dan charles pun before cere masih lagi attend majlis sama2, last pihak kerajaan announce dorang dh berpisah

Kita tengok je pilihan kate, apakah  mcm queen alexandra rela dimadu atau pilih melawan mcm mak mertua
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang confirmnya penyondol2 ni semua muka tak siap
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 01:58 PM | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 29-3-2023 09:15 AM
Dh mmg perangai turun temurun nk buat cmna..
Moyang william, king edward vii je yg dh kawen dgn quee ...

                                             



Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-3-2023 02:01 PM | Show all posts
Sabar semua..

No Evidence Prince William + Kate Middleton Are Getting A Divorce!

This is yet another example of celebrity FAKE NEWS created to generate page views, and here are the reasons why…
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 02:02 PM | Show all posts
         
Fake news

Every time the story of Prince William’s supposed affair with Rose Hanbury comes round again in the American press, as it has this week, the first source quoted is always a 2019 tweet from “British royal reporter Giles Coren”.

So can I please just say that, while it was far from being the worst thing I have ever tweeted, I was JOKING.

I know nothing about the royal family! I’d had a boozy lunch talking to fellow hacks about the story and in the cab home went online to blurt: “Yes. it is an affair. i haven’t read thee piece but i know about the affair. everyone knows about the affair, darling. even us jews.”

Just look at it. Look at the spelling. The non-capitalisation. The grizzly ethnic self-identification. It’s hardly Chips bloody Channon, now, is it?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2023 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan laki hanbury ni dapat jawatan ke apa dgn istana baru-baru ni? siap anak sedara kate yg baru lahir nama rose lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 02:12 PM | Show all posts
aku percaya.. cerita cerai ni rekaan. klu betul.. kenapa nak tgu smp coronation day? cerai je skrg
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 02:17 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 29-3-2023 07:21 AM
Lambang cinta agung kata orang..
Sanggup Charles tinggalkan bini yg dikahwini masa   tu anak dara, ...

heols kawin Puteri D sekadar untuk memperbaiki keturunan


Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 29-3-2023 06:45 AM
Lord & Lady of Montecito

Despacito desperado
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 29-3-2023 09:15 AM
Dh mmg perangai turun temurun nk buat cmna..
Moyang william, king edward vii je yg dh kawen dgn quee ...

Hahahahaahahha lawakkkk statement u

"Raja2 brit ni bini pertama je yg elok, sbb nk maintain darah pewaris. Lepas tu cari skendel jenis muka kuda"
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
suci diana ni. walau hakikat tinggal anak sebab nak pergi memantat atas yacht berminggu dimaafkan saja.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu jadila.. jadi gang la rose & camelia... kiki...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 03:10 PM | Show all posts
evlinne replied at 28-3-2023 06:37 PM
Harey. X cantik pun rose hanbury tu
Dah la keding, jongos pulak tu
Mcm kuda

sama la macam apaknya. diana punya la bertiang lawa dari camilla tu dulu. choy betul dua beranak ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2023 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I can vouch guys mmg suka skandal ngan muka ala kuda..personal experience I. Mungkin fetish diaorg kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik ke kepamss penyondolnya...  
Penyondol ada di mana2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
punya benci meghan dgn rose sebab rose diiring dan duduk sebelah harry pada majlis yg meghan dilarang pergi masa tu
few days after that timbul spekulasi william dgn rose kan.
makcik-makcik royalist dah khatam gosip rose ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2023 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Meghan tersenyum sinisss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-10-2023 05:58 AM GMT+8 , Processed in 0.265299 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list