CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14109|Reply: 281

ni Mariam murni adam ke? terkejut panda aku

  [Copy link]
Post time 24-5-2023 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
????????????????????

maaf kalau silap t aku delete

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2023 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah cerai kot. Sbb kat profile tulis single
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya... rupa paras dia just perfect.. ni baru cntik..pakai tdung cntik, xpkai pun xcntik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Who iz yiuhhhh, Sape tu kaka?

Maaflah iols terlampau muda bergetah untuk mengenali sape sheols...

Buat yang kenal sheols ni dah boleh pakat berjemaah pergi konter esteloder esok untuk beli advanced night repair dan titik kat muka tiap2 malam supaya tampak muda balik...

Kalau takde duit, boleh ambik installment atau main kutu.... Takpun tunggu duit zakat masuk je lah... Kalau tak mampu juga kutip2 jah plastik n besi buruk kat tepi jalan dan jual kat tempat recycle tu...

Asalkan kita cantik dulu walaupun papa kedana. Atleast mati kebuluran pun mati dalam keadaan cantik...

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka dud selalu serupa kita ni ...
Sebab kita selalu sesama tak kenal okg...
Entah sapa sapa ntah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-5-2023 08:21 PM
Who iz yiuhhhh, Sape tu kaka?

Maaflah iols terlampau muda bergetah untuk mengenali sape sheols...

Aiyoh kaka dude, meols pun tak kenal.

Model ka sheols?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-5-2023 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 24-5-2023 08:28 PM
Kaka dud selalu serupa kita ni ...
Sebab kita selalu sesama tak kenal okg...
Entah sapa sapa ntah

Khen... Kalau kenal pun kita geleng2 buat tak kenal jah...

Takut nanti kena pi borong advanced night repair tu...

Sekaligus boleh klem masih muda bergetah...

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 24-5-2023 08:30 PM
Aiyoh kaka dude, meols pun tak kenal.

Model ka sheols?

Entah, tak kenal pulok sheols ni sape kaka....

Bagus la kan tak kenal supaya tak payah penat2 nak kena pi mengangkang kat sephora beli serum anti penuaan...

Kalau kenal kang, sah kertu!

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2023 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols personally kenal dia. Sebaya iols. Bdk gombak. Anak orka. Dia mmg model. Dulu top giler. Lps kawen dgn mamat hampeh tu terus x sihat. Personally dia baik sgt. Kakak dia arwah salma pun model. Meninggal sekali accident dgn kerabat famili johor.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayo apa sudah jadi. Nampak penuaan dah. Seangkatan dgn zalia sham dia ni. Famous zaman awal 2000. Sapa tak kenal mmg bbnu
Dia ada kakak model juga kan, salma noraini tapi org kata meninggal accident. Tak pasti salma yg sama ke.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa ingatkan maya derina dahlan hain tadi
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 24-5-2023 08:41 PM
Ayo apa sudah jadi. Nampak penuaan dah. Seangkatan dgn zalia sham dia ni. Famous zaman awal 2000. Sa ...

Yer tu kakak dia. Btl dah meninggal kt mersing. Otw balik ke resort dia. Drg ada resort kt sane
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Model & MTV VJ dulu2..iols kenal maksudnya iols da kertu la kan..haha mmg comel
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols buat2 kenal la demi nampak relevan dalam ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya sheols
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
X kenal.  Tp sheols lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2023 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
fadzyjemi replied at 24-5-2023 08:43 PM
Yer tu kakak dia. Btl dah meninggal kt mersing. Otw balik ke resort dia. Drg ada resort kt sane

Thanks for clarification. Sebab zaman Friendster, blog, kita baca mcm2 tu saja tak pasti. Tapi news accident ni ada baca dlm online newspaper dulu.
Gone too soon. Muda sgt Salma.
Diorang asal Gombak Batu berapa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:50 PM | Show all posts
Tak kenal tapi nama dia lawa Mariam Murni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sakurazura replied at 24-5-2023 08:42 PM
Laaa ingatkan maya derina dahlan hain tadi

Ha pasal isu hot ni pun aku terjerumus baca blog juga.
Nampak sgt aku kertu senior veteran
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 08:58 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 24-5-2023 07:21 AM
Who iz yiuhhhh, Sape tu kaka?

Maaflah iols terlampau muda bergetah untuk mengenali sape sheols...



kaka dud nihhh ahahahahahahhaa babab kang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-10-2023 01:09 AM GMT+8 , Processed in 0.524602 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list