CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 32397|Reply: 189

Edisi ludah2 pada telefon!! : Apa cerita bekas adik ipar kok ping luah perasaan spill tea di IGStory?

  [Copy link]
Post time 31-5-2023 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Qatrunnadaain at 28-8-2023 10:27 PM

TERBARU & TERKINI: PANASSSS!!

Bekas adik ipar kok ping yang juga bekas suami ttaris luah perasaan di igstory, siap ludah2, pijak2 fon, maki hamun kok ping dan adik nya 3. Apa sudah jadi!

Betul ke apa yang si bekas adik ipar ni claim - buka purdah, muka cekung sebab byk main batooooo

———————————————————-

Post terdahulu:


Iols setelah sekian lamanya tak tgk pun ig kokping, iol baru tahu dia dgn family sekarang ber-motorhome sejak 2021 katanya dalam reel west anderson.

Siapa tahu apa jadi kt rumah dia? Ada lagi la kan?

Dan kenapa perlu bermotorhome bagai? Dah kenaperr?

Beli ke sewa? Tak mahal ke? Yg si suami tu bukan sakit ke one time, tekanan or something?

Siap tunjuk tutorial cemana nak buang najis dalam tong najis..



Maaf yer klu dah disebut dalam thread lain. Iols xjumpa..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2023 04:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Motorhome utk bercuti or mmg tinggal terus dalam tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 07:50 AM | Show all posts
Motorhome utk travel aja tu.. rumah mcm ada lg..

Neway, nampak so kepam keadaan dlm motorhome dlm gambar. Harap idokla kepam di donia yg nyata
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Num plate dia JUN4 tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
konon tiru youtuber matsaleh lah kot, duduk dlm van, dlm kereta, anak dia tak sekolah ke tu, sebab biasa yg mcm ni, dorang tak stay kat satu tempat
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 09:19 AM | Show all posts
dia still ada rumah tu lagi
cuma menjak ada motorhome ni asyik berjalan
jeles gak sbb impian kot nk travel dgn motorhome ni
tp kewangan dan kerja x mengizinkan lagi

untuk kokping
dpt travel cenggini
duit tetaaappp masuk
susu juna dia tu boleh tahan jgk laku
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-5-2023 09:41 AM | Show all posts
berapa ek motorhome ni?
nak jual rumah kereta beli motorhome park depan office
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2023 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
SedihPedih replied at 31-5-2023 07:50 AM
Motorhome utk travel aja tu.. rumah mcm ada lg..

Neway, nampak so kepam keadaan dlm motorhome dlm g ...

Itu la they say tinggal kat tempat2 mcm yacht, motorhome, hygiene goes out the window.. ventilation nya.. berbau badan masing2.. masam kepam tu tak dinafikan la kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2023 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada je rumah dia. Kalau lalu rumah dia kat kota serimas tu boleh nampak motorhome dia. Lebih kepada acah2 terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Motorhome ni range dalam 100k tapi tak bole loan kene beli cash..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2023 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 31-5-2023 09:16 AM
konon tiru youtuber matsaleh lah kot, duduk dlm van, dlm kereta, anak dia tak sekolah ke tu, sebab b ...

Itu la dalam reels pun suara dia mcm halus lembut semacam.. mcm buat2.. suara dia tak la se control tu kan..

Amd I noticed dia dah mcm bertukar concept for the content.. no more islamic sgt.. kalau dulu jenuh la penuh pasal budak2 remaja tanya dia mcm2.. pasal itu ini social thing.. now mcm takde langsung pasal islamic.. how can one move away into another topic for content if they have been talking about it for years? Ke sebab nak ada content baru je.. for the gram.. sebab bab2 islamic dulu mcm dah ulang2 cakap benda sama.. ntah lah.. dgn motorhome ni lagi la terpaling.. susan hidup nak validation ni.. last2 anak yang autism tu juga yang “janakan” income..

Kat motorhome tu pun ada kan tulis susu juna.. selalu ada nama mcm tu kira vehicle company.. silap2 semua tu company akan absorb all expenses, maintenance.. kira diaorg konon guna for marketing n promotion purposes..

Kesian juna.. untung keluarga angkat..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
I can smell the photo
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 31-5-2023 09:41 AM
berapa ek motorhome ni?
nak jual rumah kereta beli motorhome park depan office

takde stress hadap jem
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 11:47 AM | Show all posts
i pernah travel motorhome kat melbourne. i rasa la, Msia mcm kurg sesuai utk travel dgn motorhome. campervan mungkin ok

motorhome ni saiz besar. in term of parking susah sikit. pastu, kat msia mcm takde lg tapak utk charge motorhome & utk buang sisa buangan tu. mcm kat aussie, masa i roadtrip tu, mmg book siap2 campsite utk motorhome so kat situ nk setel mcm2. then tourist area pun agak motorhome friendly
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 01:05 PM | Show all posts

kan.. tak yah hadap jem bayar petrol toll segala..
nak mandi kencing berak naik ofis..
air minum pun tadah ofis..
gila cheapskate
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 31-5-2023 11:11 AM
I can smell the photo

Hahaha
Klo x kne cara kepam oi.

Hopefully ade ltk wangian dlm tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2023 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 31-5-2023 11:47 AM
i pernah travel motorhome kat melbourne. i rasa la, Msia mcm kurg sesuai utk travel dgn motorhome. c ...

I pon rase cm x bape sesuai kt msia

Untung duit byk bole beli motorhome bkn keperluan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2023 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 31-5-2023 01:43 PM
Hahaha
Klo x kne cara kepam oi.


I geli tengok dia tunjuk cara buang najis..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 02:28 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 31-5-2023 03:47 AM
i pernah travel motorhome kat melbourne. i rasa la, Msia mcm kurg sesuai utk travel dgn motorhome. c ...

apa beza motorhome ni dgn RV? ke saja je guna term lain utk confuse kan org agak nampak exclusive ahhgittewww
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2023 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 31-5-2023 02:17 PM
I geli tengok dia tunjuk cara buang najis..

Terasa mcm bau ke sini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-10-2023 06:55 AM GMT+8 , Processed in 0.160949 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list