CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 150082|Reply: 617

[SERAM BEST] [Siri Mari Tidur Bukak Lampu] #551 The Apprentice [F] - Pg:23 15/5

  [Copy link]
Post time 6-12-2015 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by JokesCop at 15-5-2017 05:53 AM

Disclaimer:
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Sebelum aku mulakan cerita, biarlah aku mukadimah sikit pasal latar belakang SMTBL (Siri Mari Tidur Bukak Lampu).. Bagi yang tak nak bace penerangan lucah nie, silalah skip perenggan nie.. Ingat, jimatkan masa yg ade, anda mungkin masih sempat browse internet sambil tengok gif kucing menari ballet sebelum boss anda sedar yg anda sedang mengunakan internet opis untuk personal interest atau hapdet di thread anda sendiri, yg aku percaye ramai orang tgh tunggu next cerite. SMTBL adalah cerite2 jadik kat aku, kawan aku, kawan kepade kawan aku, kawan aku punye sedare punye kawan, gulpren kawan aku punye osmet punye kawan punye boypren, makcik dobi, makcik cleaner, residen apartment, lecturer, dan juge mambang tanah... Mungkin ade yg x suke, tapi aku akan cube sedaye upaya aku menceritekan siri2 pengalaman2 mistik paranormal dan tiada sakti tanpa menyebabkan heart attack, kerasukan, penyurupan ataupun penampakan suster ngensot kepada pembaca. Kalau didapati agak meroyan, silalah ambil tindakan sewajarnye, jika tidak... aku pun x sure ape tindakan yg sepatutnye korang amik.. Ingat, gaye penceritaan adalah 100% aku, so xde kopipasta, kalau ade pun aku dah tukar gaye cite aku sendiri.. mwahahahaha~



[SIRI MARI TIDUR BUKAK LAMPU]
SMTBL || LOLSS ||
Series Listing :  

SIRI 1 : HOSTEL
HOSTEL #1 || HOSTEL #2 || HOSTEL #3 || HOSTEL #4 || HOSTEL #5 || HOSTEL #6 || HOSTEL #7 || HOSTEL #8

SIRI 2 : HANGMAN
HANGMAN #1

SIRI 3 : BE KIND REWIND
BE KIND REWIND #1

SIRI 4 : COME FLY WITH ME
COME FLY WITH ME #1

SIRI 5: The Hospital
The Hospital #1 || The Hospital #2 || The Hospital #3 || The Hospital #4

SIRI 6 : Forrest Gump
Forrest Gump #1 || Forrest Gump #2 || Forrest Gump #3 || Forrest Gump #4 || Forrest Gump #5 || Forrest Gump #6 || Forrest Gump #7 || Forrest Gump #8 || Forrest Gump #9 || Forrest Gump #10 || Forrest Gump #10


SIRI 7 : STEP UP
STEP UP #1 || STEP UP #2 || STEP UP #3 || STEP UP #4 || STEP UP #5 || STEP UP #6 || STEP UP #7 || STEP UP #8 || STEP UP #9
Bonus: Resipi Ikan Goreng

SIRI 8 : GROW UP!!
GROW UP!! #1 || GROW UP!! #2 || GROW UP!! #3 || GROW UP!! #4 || GROW UP!! #5
Bonus: Post aku menipu para pembaca

SIRI 9 : VISITORS
VISITORS #1 || VISITORS #2 || VISITORS #3 || VISITORS #4 (#pray4MH370) || VISITORS #5 || VISITORS #6 || VISITORS #7 || VISITORS #8 || VISITORS #9 || VISITORS #10 || VISITORS #10.5 (recap only - can skip) || VISITORS #11 ||  VISITORS #12 || VISITORS #13 || VISITORS #14 || VISITORS #15 ||  VISITORS #16


SIRI 10 : The Science of Sleep
The Science of Sleep #1 || The Science of Sleep #2 || The Science of Sleep #3 || The Science of Sleep #4 || The Science of Sleep #5 || The Science of Sleep #6


SIRI 11 : Mean Girl
Mean Girl #1 || Mean Girl #2 || Mean Girl #3 || Mean Girl #4 || Mean Girl #5 || Mean Girl #6 || Mean Girl #7 || Mean Girl #8 || Mean Girl #9 || Mean Girl #10

SIRI 12 : Mean Girl 2
Mean Girl 2 #1 || Mean Girl 2 #2 || Mean Girl 2 #3 || Mean Girl 2 #3.5 || Mean Girl 2 #4 || Mean Girl 2 #5 || Mean Girl 2 #6 || Mean Girl 2 #7 || Mean Girl 2 #8 || Mean Girl 2 #9 || Mean Girl 2 #10 || Mean Girl 2 #11 || Mean Girl 2 #12 || Mean Girl 2 #13Bonus: Mean Girl OVA

SIRI 13 : Grow Up 2!!
Grow Up 2!! #1 || Grow Up 2!! #2 || Grow Up 2!! #3 || Grow Up 2!! #4 || Grow Up 2!! #5 || Grow Up 2!! #6 || Grow Up 2!! #7 || Grow Up 2!! #8 || Grow Up 2!! #9


E-book by @beldandy PDF || MOBI || EPUB

Dari Meja Pengarang,





Rate

2

View Rating Log

Related collections:

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-12-2015 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by JokesCop at 23-6-2016 02:16 AM

Version Update 1st Post:
Kalau ade link yg tersalah, sile bagitau aku, kalau xdak bagitau, xdak betulkan..
1/5/2016 - Link sudah salah sudah update
23/6/2016 - Update link and E-Books compiled by @beldandy

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 02:41 AM | Show all posts
jadi apa bookmark dulu lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 02:50 AM | Show all posts
wedding hang ka?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 04:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Majlis Besday k mah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastikan betul2 mistwri tau
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo x misteri?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 08:19 AM | Show all posts
Keluar buku ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2015 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
My birthday 13 december
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 08:51 AM | Show all posts
X boleh tunggu dan bukak thread pada tarikh itu? Attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 09:59 AM | Show all posts

x misteri kalo....aku potong kredit dia 500....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 10:17 AM | Show all posts
medangmru replied at 6-12-2015 09:59 AM
x misteri kalo....aku potong kredit dia 500....

hahahaha...
potong buang kredit.. suspender btoi

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2015 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lilith. replied at 6-12-2015 08:51 AM
X boleh tunggu dan bukak thread pada tarikh itu? Attention seeker

Xboleh, nak letak goal dulu sini.
Bonus thread..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 04:00 PM | Show all posts
hek elehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Waiting...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh jc,lme xupdate thread lme,dh katup ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-12-2015 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 6-12-2015 06:18 PM
Eh jc,lme xupdate thread lme,dh katup ke

Terbakor dah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop replied at 6-12-2015 08:00 PM
Terbakor dah..

Pnt tgu update
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2015 10:53 PM | Show all posts
medangmru replied at 6-12-2015 09:59 AM
x misteri kalo....aku potong kredit dia 500....

kahkahkah ptong sampai 2300 terus hehehehee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2015 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 6-12-2015 09:05 PM
Pnt tgu update

Teaser Trailer khas:

Sophie: Sis, kenape je tiap pukul 8 mesti dia datang?
Sis Bee: xtau la, pi amik order dia.
Sophie: xmorla, jawapan dia sama je tiap kali..

Sis Bee tenung Sophie.. Haihh la, penat nak layan customer pelik mcm ni.. Tiap2 hari datang, Sophie pun approach figure yg duduk senyum sambil tgk luar tingkap.. Every single day, xpernah dia lewat even 1 saat.. Pukul 8 tepat..


Sophie: Encik, order.
Encik: Nvm, I'm waiting for someone..
Sophie: Dia xdatang lagi kut hari ni.. for sure. .
Encik: I'm sure, hari ni. Kami dah janji.. Pukul 8pm, today..
Sophie: Semalam pun encik kate today, hari ni pun today..
Encik: Just bagi saya cofee, saya tunggu..

Sophie mengalah, pernah sekali tokey kedai halau, this customer mengamuk sakan. Sampai solution dia biar je dia tunggu.. And bila time closing pukul 12:00am, barulah dia keluar kedai sambil murmur sesuatu..

Apa dia tunggu? Siapa dia?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:00 PM GMT+8 , Processed in 0.129976 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list