CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Video Bercumbuan- Kekasih Syafi Tee Bukan Wanita, Bangga Mengaku Transgender?

23-5-2022 05:24 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18080| Komen: 89|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini kecoh selepas video tular pelakon yang didakwa anak kepada Prof Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah iaitu Syafi Tee bercium dengan seorang wanita.
Sebelum ini kecoh selepas video tular pelakon yang didakwa anak kepada Prof Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah iaitu Syafi Tee bercium dengan seorang wanita.

Rakaman tersebut mengundang kecaman memandangkan pasangan tersebut dilihat berciuman dan berpelukan.


Foto: IG

Terbaharu ada pula netizen yang mendedahkan kekasihnya itu bukan wanita asli, sebaliknya adalah seorang transgender.


Di Twitter, disertakan sekali paparan skrin akaun Instagram 'wanita' terbabit yang terang-terangan menyatakan dirinya bukan wanita disertakan dengan bendera LGBT



Tak pastilah sejauh mana kebenarannya, Syafi sendiri langsung tiada sebarang reaksi mengenai isu ini.




Muka dah kacah, kenapalah melayan dua alam pula, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Aneem 23-5-2022 05:27 PM
Aku cdgkan pondan2 yang takde kemaluan ni ditangkap dan antau kat puak kanibal.
Mentang2 aset pelesu, kemain kau menunjuk ye.
Elok time tergelek2 tu petir panahkan dada dan punggung plastik, biau cair on the spot.
Quote Parit.Hilton 23-5-2022 05:34 PM
ya ampun, anak ustad selera sama2 pedang ka apa.
tak kisah la mengaku tak bercinta ka apa. tapi sampai pegang2 tgn tu mesti ciknek dia tegang
Quote dani-rox 23-5-2022 05:39 PM
ok la tu, dia sedar diri mengaku transgender, bukan 'women'.
Quote dua_chzy 23-5-2022 06:05 PM
Akak senyum sinis kat Ridhuan Tee.

CASH LA KAU PAKCIK.
Quote Fly_over 23-5-2022 06:10 PM
Edited by Fly_over at 23-5-2022 06:14 PM

alang2 buat badan asal x buat muka skali… serammm
Quote Imkhai 23-5-2022 07:18 PM
Dak twitter kata ada leak tp x th leak kapel
ni atau leak anak ustat ni je tp dak twitter kn nk caya pon so so je
Quote nakkomenjugak 23-5-2022 07:19 PM
kalau iol jadik papa tee
memang dah perambat anak
apak sibuk dok ulas hal orang
anak sendiri pulakkk terpesong
oiiiii conteng arang sungguhhhh
memang duduk diam laaa lepas tu
no komenggggg jeleeee
Quote uori 23-5-2022 07:48 PM
pondan ke tak, tak membetulkan keadaan pun
Quote Nham22 23-5-2022 07:51 PM
Ape ridhuan tee dah buat sampai anak jd ujian berat pada die... Jeng2x
Quote Rogue98 23-5-2022 08:03 PM
Anak2 ustad mmg selalu problem ke....anak ustad kazim tu pun dituduh meliwat budak2 kan. Yg Dr fadzilah kamsah anak dia penagih... mcm2.
Quote cicicumel 23-5-2022 08:21 PM
Syafi ni dah tua kan. Muka je budak. X silap nk masuk 30 dah.
Quote Doflaminggow 23-5-2022 08:23 PM
Iman x dapat diwarisi
Quote AbukRokok 23-5-2022 08:29 PM
pondan mmg ada yg lagi advance dari pompuan ori
sampai sukar utk dibezakan

ini satu kerugian utk lelaki asli dicernakan oleh lelaki lain aka pompuan tak ori
Quote Nenasketum 23-5-2022 08:31 PM
Laaaa kunyit ke? Jap, acik pi muntah dalam sejam dua sat! Choyyyy!!
Quote princessmiang 23-5-2022 08:36 PM
Rogue98 replied at 23-5-2022 08:03 PM
Anak2 ustad mmg selalu problem ke....anak ustad kazim tu pun dituduh meliwat budak2 kan. Yg Dr fadzi ...

Mak pak sibuk bagi ceramah motibasi carik duit lupa anak kat umah . . Sambil2 mengata orang yg lgbtqwxyz ni balasan dosa mak bapak zaman dulu trrlupa nak tengok cermin
Quote ChildrenOfBodom 23-5-2022 08:49 PM
Practice what you preach [except to my son]
Quote TomyamPuteh 23-5-2022 09:37 PM
Dengarkan la.... Disepanjang malam aku berdoa....
Quote Belibis 23-5-2022 09:39 PM
Rogue98: Anak2 ustad mmg selalu problem ...


Rogue98: Anak2 ustad mmg selalu problem ...

Biasanya acik porum cakap anak pulis jer tak menjadi.
Quote sayawifenikmie 23-5-2022 11:32 PM
hmmm
apaknya sama kamsis dengan saya dulu (UKM)
apaknya mmg jalan pandang bawah (dia jalan kaki je)
takut dosa besor terjeling orang pempuan kot

sbb tu ... bersederhana lah ....

Lihat semua komen(89)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 10:07 PM GMT+8 , Processed in 0.070440 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top