CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Norman Hakin Dikecam Separuh Bogel Depan Tiga Janda, "Ingatkan Dah Warak Sebab Anak Pelajar Tahfiz"

27-5-2022 03:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6719| Komen: 52|Original author: Saiful

Description: Filem Tiga Janda Melawan Dunia menjadi bualan dan menerima kritikan ramai gara-gara tajuknya yang didakwa kurang bersesuaian.
Filem Tiga Janda Melawan Dunia menjadi bualan dan menerima kritikan ramai gara-gara tajuknya yang didakwa kurang bersesuaian.

Banyak kontrovesi berlaku termasuk perkataan janda itu dikatakan tidak manis didengar selain penulis skrip bersama tidak dijemput ke Malam Tayangan Perdana.

Baru-baru ini tular pula sekeping gambar aktor Norman Hakim sedang menayang tubuh badan sasanya di hadapan tiga orang pelakon wanita iaitu Khatijah Tan, Normah Damanhuri dan Raja Azura.


Foto: IG

Di Twitter, seorang pengguna @zhafvlog yang juga seorang vlogger terkenal dalam membuat review filem menyoal akan perasaan orang ramai, seandainya watak yang dimainkan oleh aktor itu digantikan dengan pelakon wanita.



Menurutnya pasti memalukan kerana terpaksa melakonkan babak ‘separuh bogel’, bukan sahaja di hadapan barisan pelakon wanita malah ramai orang menonton aksi tersebut.

Susulan itu pelbagai reaksi telah diterima di kalangan warganet dan kebanyakan daripada mereka mengkritik babak menayang badan dalam filem berkenaan.


Ramai meluahkan kekecewaan kerana menyangka aktor berusia 46 tahun itu sudah berubah menjadi seorang yang warak kerana anaknya merupakan pelajar tahfiz.

Ada juga mengaku yang mereka berasa malu di saat babak tersebut dimainkan sehingga terpaksa menutup mata semasa di dalam panggung wayang.



Apa pendapat anda? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gigi 27-5-2022 03:09 PM
semua tu janda2 veteren pulak tu
Quote AshkieLa 27-5-2022 03:10 PM
geli pulak kalau dah bapak2 gi buat style muda2 pi straighten rambut bagai...
Quote Nenasketum 27-5-2022 03:13 PM
Nanti dia jawab, aurat dia dari navel ke bawah. Hahahaha.
Quote lasagna 27-5-2022 03:17 PM
lom tgk lagi cite ni, kot gosip ni tak kuar smp sudah aku tak tau ada scene ni.
Quote dekmieDandy 27-5-2022 03:22 PM
haha si zhaf tu actually saja tweet benda ni

macam nak dapat 'cheap' attention, so at the same time bole promo lagi cerita ni

aku dah tengok semalam cerita ni, memang best

lawak dia natural and tak nampak try hard

gambar pun cantik, sound pun best, memang layak tengok kat wayang instead of astro first
Quote missyL 27-5-2022 03:25 PM
La hai
Iman pn xkn di warisi oleh ayah yg beriman

Xkn la ayah nk warisi dr anak plk

Btw i bace tajuk je hahahaahahah
Quote arffa 27-5-2022 03:26 PM
dekmieDandy replied at 27-5-2022 03:22 PM
haha si zhaf tu actually saja tweet benda ni

macam nak dapat 'cheap' attention, so at the same time ...

Ya sebab dari YouTube zhaf ni juga ramai tonton filem ni. Zhaf list cerita ni 5 movie terbaik.
Quote prince_marhaen 27-5-2022 04:36 PM
paid review kan....create issues lah apa lagi... walhal sebelum ni mulut yang review pun boleh tahan mencarut memaki bagai....
btw, bakyah tak berair ke tuwwww....
Quote watie79 27-5-2022 04:39 PM
apa nak buat...iman anak tidak diwarisi dari si bapak
Quote kucingitam 27-5-2022 04:49 PM
la..yg tahfiz anak dia...dia masih lagu tu juga..camtu juga ayah ada pusat tahfiz..belum tentu anak warak..ehh
Quote gekkou 27-5-2022 05:07 PM
habislah bakyah cair tgk ex-shubben
menggeletis bakyah
Quote ezacbee 27-5-2022 05:12 PM
Dia tak kata pun dia warak. Tah hapa2 je. Yang warak ex dia je.


Quote kakakpositifker 27-5-2022 09:30 PM
Dia ni bukan hensem pun.
Quote simone.bette 27-5-2022 10:45 PM
Iols dari dulu tercari2 apa yg ensem tok man ni. Spesis mulut lebar, rambut pun makin gugur. Apa yg menarik tok man ni iols pun x jumpa. Anak dara lawa sebab mak depa cantik ms muda. Huhuhu
Quote kiah_mai_pulak 27-5-2022 10:47 PM
bakyah tak sekolahkan mamang ke?
Quote Mary_jane 27-5-2022 11:06 PM
Bila nya dia ni warak. Bukan ke ada tayang2 body gak. Mesti tak lama ada reunion lagi dengan family sinun.
Quote anakkerengga 28-5-2022 12:15 AM
Norman ni mkn wangi lps kawen dgn memey… walaupun ramai yg kutuk ms mula2 kawen dulu.. maka tepatlah pilihan norman.. memey isteri yg terbaik utk dia
Quote Rogue98 28-5-2022 12:27 AM
Kalau isteri , janda and anak2 dia suka dia tunjuk body biar lerrr...
Quote anony-mous 28-5-2022 12:39 AM
Ketar2 tgn i nk komen kt fb tp takut kena kecam. Separa bogel tu pon bkn aurat. Retis prempuan lg trruk

Lihat semua komen(52)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 10:28 PM GMT+8 , Processed in 0.551200 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top