CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hisyam Hamid Dikecam Pegang, Dukung Scha Elinnea- "Ni Mesti Zul Ariffin Yang Ajar"

1-6-2022 04:28 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7795| Komen: 55|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini Zul Ariffin dan Siti Hariesa teruk dihentam gara-gara babak panas dan lucah.
Sebelum ini Zul Ariffin dan Siti Hariesa teruk dihentam gara-gara babak panas dan lucah.

Baru-baru ini Hisyam Hamid dan Scha Elinnea pula selepas satu video di TikTok memaparkan aksi mesra mereka berdua menjadi perhatian.


Foto: IG

Dalam rakaman tersebut, Hisyam dilihat sedang mendukung Scha.

Difahamkan ia merupakan babak dalam drama Kerana Aku Isteri Bidaan.



Meninjau di ruangan komen ramai yang tak puas hati dengan tindakan Hisyam mendukung Scha.

Ramai juga yang menyamakannya dengan Zul Ariffin dan menggelar Hisyam sebagai Zul Ariffin 2.0.



Lihat komen:




Tuntutan kerja katanya, tak gitu?-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 1-6-2022 04:54 PM
cancel la hang HH
Quote akuHavocczz 1-6-2022 04:55 PM
Ramai je pelakon lelaki buat sebelum zul ariffin punya kes tu. Tetiba lepas kes zul ripin semua nak tengok drama melayu shariah compliance
Quote msel 1-6-2022 04:59 PM
Aaron aziz pun suka dukung heroin masa tgh top dulu.

Btw, perempuan ni tak menarik lah jadi heroin.
Quote virgo19 1-6-2022 05:09 PM
Tukar la nama tu, nanti org konpius ko dgn scha alyahya
Quote Zaien 1-6-2022 05:12 PM
minah ni x sesuai jdi heroin..
Quote Zaien 1-6-2022 05:12 PM
minah ni x sesuai jdi heroin..
Quote bankerpencen 1-6-2022 05:40 PM
Tak hot pun in motion. Gambar bukan mainnnn, although sesetengah gambar tu nampak cam… sajat
Quote Mary_jane 1-6-2022 06:48 PM
Halaa dia pun nak berdukung2 juga. Tapi minah ni tak menarik. Rela layan Bisik2 Gelora, kalau Hisham kat situ kan bagus. Hmm.
Quote Nenasketum 1-6-2022 07:51 PM
Dia ni muka macam ada autism kan, macam sumting wrong sumwhere, ponn dapat jadik hero
Quote Belibis 1-6-2022 09:37 PM
msel: Aaron aziz pun suka dukung her ...

Dukung melintang tak sama dengan depan depan..memang mengundang hencapan.
Quote Nham22 1-6-2022 09:41 PM
Iolss suka gile dgn Hisyam ni berlakonn... Hensempon hensem... Nasib pandai jaga badan.. Xbagakkk mcm. ARON
Quote winky1 1-6-2022 09:49 PM
I dun trust these ppl
Quote Zazama 2-6-2022 12:30 AM
Bukan ke dia ni dah kahwin? Apala perasaan wife dia? Dan pengeluar drama pun tak ambil pengajaran ke, asal nak untung je semua aksi dibolehkan. Korang nak jwb  apa wei kat 'sana' nanti??
Quote cmf_premierleag 2-6-2022 12:42 AM
akak tgk drama ni sbb ada HH je
tp episod hari ni aku rasa jejantan meleis dlm drama tu sume bodoh sbb gilakan p**i GRO
dah kenapa sume jantan bodoh ni hadap p**i GRO?
mmg scriptwriter nya bekas gro ke hapa? bajet2 digilai ramai walau hanyir?
Quote cmf_premierleag 2-6-2022 12:44 AM
Zaien replied at 1-6-2022 05:12 PM
minah ni x sesuai jdi heroin..

mmg x sesuai pun
dah le muka kampong,siku pun hitam berkerak berdaki.....dlm drama ni 24jam pakai mekap hatta waktu malam dlm rumah dh pakai baju tido

Quote Perawankota 2-6-2022 03:01 AM
Sekeping nya perempuan ni
Quote Aikiko 2-6-2022 03:41 AM
Bahaya ye drama nih nak ditonton bersama keluarga
Yang ada anak2 remaja, bdak2 sdg membesar mesti t.tye2 aje bila tertengok scene dgan dialog citer nih
Mengong
Quote dejure 2-6-2022 07:55 AM
Aku lebih suka atikah 3some yg bawa watak ni dari minah terencat sekor ni..aku rasa atikah3some jauh lebih seksi dan cantik compare minah sekor ni.
Quote mawarkhayalan99 2-6-2022 09:08 AM
suka la tu kena dukung dgn hh

Lihat semua komen(55)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 02:35 PM GMT+8 , Processed in 0.274221 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top