CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fizo Omar Suruh Isteri Manjakan Diri Sepuas-puasnya Sebelum Bersalin

7-6-2022 02:55 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2724| Komen: 14|Original author: LilRose

Description: Sweet betul Fizo Omar melayan isterinya, Fazeera Nazri yang kini sarat hamil cahaya mata sulung mereka.
Sweet betul Fizo Omar melayan isterinya, Fazeera Nazri yang kini sarat hamil cahaya mata sulung mereka.


Kredit foto: IG

Menerusi hantaran di Instagram, Fazeera mendedahkan pesanan Fizo untuknya supaya menghargai kecantikan diri dan manjakan diri sebanyak yang dimahukan sebelum bersalin.

Tambahnya, wanita sangat dahagakan penghargaan dan mendambakan pengakuan daripada insan tersayang.


Kredit foto: IG


Rata-rata warganet yang meninggalkan komen bersetuju dengan perkongsian Fazeera selain mendoakan agar perkahwinan pasangan itu berkekalan.

Masa inilah boleh manjakan diri sepuas-puasnya sebab nanti kena fokus pada anak pula selepas bersalin. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote awex^returns 7-6-2022 03:03 PM
yo lah tu
tengah suka ni kentut pon bau wangi
nanti dah keluar semua perangai buruk dah tak suka tengok muka pun tak mau
ko sabar eh pompuan
acah2 sangat ko ni
cik ros dah rasa dulu ayat manis mamat propa ni
lepas ni giliran ko pulak
cik ros yang bujang yang kaya pon habis di pergunakan
ni ko pulak bekas orang tak kaya mana
ko tunggu ja
masa tu nanti aku ucap tahniah
Quote rbmy 7-6-2022 03:04 PM
yelah sebab fizo ada join yg hanan kosmestik tu..
Quote mizruncing 7-6-2022 04:00 PM
lawa plak tgk wife dia bila pegnen. nampak berseri mukanyaa. adakah boy
Quote Normabaru 15-6-2022 03:00 PM
Janji kaya kan bewakkk

IMG_20220615_145851_775.jpg

Nnt nk mati taubat laaa...yg penting jgn judgeeee!
Quote JunkMail 15-6-2022 03:16 PM
Kadang kadang post bini dia muncul kat IG explorer aku.. terus insaf dan trauma rasa nak uninstall je IG..
Quote Miawlover 15-6-2022 04:03 PM
Lum bnyk komen lg..
Quote mamajawie 15-6-2022 04:07 PM

btw ni bff aku leak si wak dayak tu da dintis hokeyhhh..kete mustang dia pun dia da jual yg beli skang budak keje ngan tok gelang..bayar bulan2 x silap rm3000 kete tu..so sememangnya si pijo n wakdayak ni da mesikin sbab tu sggup amik job sotongfex tu




Quote Normabaru 15-6-2022 04:28 PM
mamajawie replied at 15-6-2022 06:07 PM
btw ni bff aku leak si wak dayak tu da dintis hokeyhhh..kete mustang dia pun dia da jual yg beli s ...


Dintis tu ape mama? Xnmpk ape gambor ko tepek

Sila Cuba hingga berjaya plsss..tazabar

Aik Abe Jo tahun lps beli Mitsubishi cash kepok2 siap buka caw Hanan Medi Spa xkn kering kontang da?

CPT nawwww
Quote JiEunTak 15-6-2022 04:29 PM
x suka aura wife dia nih, byk kali aku pasan postings dia mcm ada unsur2 menganjing ex wife pijo...
hilang aura bijak pandai bila pangai pprt camtu.
Quote yondu 15-6-2022 04:31 PM
tak sabo nak tgk ma dan abe pijo punya prangai sbnr
Quote mamajawie 15-6-2022 05:09 PM
Normabaru replied at 15-6-2022 04:28 PM
Dintis tu ape mama? Xnmpk ape gambor ko tepek

Sila Cuba hingga berjaya plsss..tazabar

Dintis tu miskin la sistur..iollss djaman blaja rmai kwan ngan set2 sotong kadang terikut bahasa dorang ni...choi..alahai iolss letak gmbar kete mustang si wak dayak tu..
Quote Joysparta 15-6-2022 07:56 PM
Hannan medispa tu byk cawangan dia..
Kat 1k pekerja katanya
Pelik kalu sume dah bungkus awal..
kata pejo pakar perniagaan.celah mana eh pakar. Kalu semadang je bungkus...
Quote Joysparta 15-6-2022 07:56 PM
Hannan medispa tu byk cawangan dia..
Kat 1k pekerja katanya
Pelik kalu sume dah bungkus awal..
kata pejo pakar perniagaan.celah mana eh pakar. Kalu semadang je bungkus...
Quote ezacbee 15-6-2022 08:39 PM
Pijo biz semua terkambus. Tapi nampak cam kaya. Biar papa asal bergaya ke?

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 09:05 AM GMT+8 , Processed in 0.088569 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top