CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Percutian Sempena Ulang Tahun Ibu Sudah Tiba. Jom Pergi Fatima." Fazura Pergi Bercuti Ke Mana Tu?

27-9-2022 07:23 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 41103| Komen: 571

Description: Aktres jelita dan juga usahawan berjaya, Nur Fazura akan menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-39 pada 27 September ini.



Aktres jelita dan juga usahawan berjaya, Nur Fazura akan menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-39 pada 27 September ini.

Sehubungan itu, isteri kepada pelakon terkenal Fattah Amin memuat naik dua keping gambar di Instagram bersama anaknya Nur Fatima Aisya dengan kapsyen ringkas berbunyi :

"Alhamdulillah, percutian sempena ulang tahun ibu sudah tiba. Jom pergi Fatima." katanya.


Diruangan komen, rata-rata pengikut dan rakan artis mengucapkan selamat hari lahir dan mendoakan kesejahteraan Fazura.



Tahun lalu, dalam satu hantaran di Instagram Fazura ada berkongsi gambar longgokan hadiah yang dikirimkan oleh peminat dan rakan artis sempena ulang tahun kelahirannya. Bertuah sungguh Fazura disayangi ramai, tahun ini pasti dapat banyak hadiah lagi dari peminat setia.


Pasti netizen tak sabar nak tahu ke mana Fazura bercuti bersama keluarganya untuk sambutan ulang tahun kelahirannya kali ini kan. Sama-sama kita tunggu!

Apapun kita ucapkan selamat hari lahir buat Fazura dan semoga "enjoy" bercuti bersama insan tersayang. - CARI




Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_ctrl 27-9-2022 02:55 AM
Esok buka mask tapi letak sticker pulak
Quote diazzaid 27-9-2022 03:03 AM
Karatz missfake akan petik nama retis laen utk upkan thread in 3...2...1
Quote Cleocatra 27-9-2022 03:06 AM
cmf_ctrl replied at 27-9-2022 02:55 AM
Esok buka mask tapi letak sticker pulak

Tak pun tunjuk kaler mata uols. Maklum la kala mata pakistan ada berbagai warna...
Quote Cleocatra 27-9-2022 03:07 AM
Gambar first tu keta apa faz naik? Bertukar tukar keta faz. Yang pasti bukan bmw dari dulu sampai sekarang. Happy Birthday Fazura...
Quote Mopiko 27-9-2022 03:31 AM
Cleocatra replied at 27-9-2022 03:07 AM
Gambar first tu keta apa faz naik? Bertukar tukar keta faz. Yang pasti bukan bmw dari dulu sampai se ...

X70 kot tak pun myvi king
Quote jejaka_hensem 27-9-2022 04:06 AM
Bagus faz dgn fattah ni.dua2 family dorang bawak join pergi bercuti.
Ah,bila la nak kaya mcm dorang ni,boleh bawak family pergi bercuti sama2

Ah,aku sunyi!(sila jerit mcm faz dlm film mcd)
Quote Minyakyuyi 27-9-2022 04:08 AM
Cleocatra replied at 27-9-2022 03:07 AM
Gambar first tu keta apa faz naik? Bertukar tukar keta faz. Yang pasti bukan bmw dari dulu sampai se ...

Yg seat coklat tu ka?? kereta RR
Quote Perawankota 27-9-2022 04:52 AM
Dorg stay kt mana kat Langkawi tu
Quote stingergrumpy 27-9-2022 05:04 AM
39 tahun?

Seriously?

Macam 59....

Kahkahkahkahkahkah

Lagi besar angka usia ..lagi besar partynya....

Anak jiran aku sebut kalau dah mengetuk usia 40an.....kalau masih menduniakheun, partykheun usia dot dot dot dot sila sambung......
Quote stingergrumpy 27-9-2022 05:09 AM
Kesian timoh , from the body language shows....tak habis lagi mak pak aku rah rah and i have to put on my fake mask too?

Quote Cleocatra 27-9-2022 05:14 AM
Minyakyuyi replied at 27-9-2022 04:08 AM
Yg seat coklat tu ka?? kereta RR

Waahhh mesti pakej sekali dengan private jet ni...... rabakkkkk yang dibelah sinun
Quote Cleocatra 27-9-2022 05:17 AM
Mopiko replied at 27-9-2022 03:31 AM
X70 kot tak pun myvi king

RR uols..... baru perasan ada creasts kat headrests tu.
Quote makcun14 27-9-2022 05:30 AM
Yang pasti bday fazzy takde penampakan kedai chicken chop shoplot terpaling zuhud.
Quote Gugucat 27-9-2022 06:10 AM
Happy birthday faz
Quote Gugucat 27-9-2022 06:15 AM
Kepada tonyok2 yg panas buntut, better korg pg beratur beli tiket mawlid tak pun pegi battle beli preloved yg bertimbun2 tu. Mcm2 ada.
Quote oklatu85 27-9-2022 07:05 AM
Hadiah yg terhebat..adalah dapat bercuti   1 family..sekufu betul dua2 family nie.. happy birthday fazzz... Gorgeous as usual
Quote captainQUE 27-9-2022 07:13 AM
Kesian yer… idolat anjurkan usrah pun peminat Dia tetap bitter tengok faz dengan family sendiri dan in law serta pembantu pegi bercuti… macam mana orang nak yakin join usrah Tu Kalau perangai peminat Dia macam Tu…
Takpelah faz… bukti pegi bercuti angkut sekali family in law pun dah buat peminat artis Tu meroyan dalam thread ni, Belum lagi cost percutian semua yang pasti fattzura tanggung
Bestnya jadi fazura ni, Dia bercuti sempena birthday Dia pihak hotel hias bilik sampai macam Tu sekali… sekali dengan bunga dan kek Dia Tu
Quote codenamedream 27-9-2022 07:18 AM
Hadiah birthday paling elok
[ig]https://www.instagram.com/p/Ci-hlMpJCW8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=[/ig]
Quote Pak.dolla 27-9-2022 07:23 AM
Edited by Pak.dolla at 26-9-2022 11:25 PM

ada kah kasut tongkol bakalan menggendong bini nya pula?

Lihat semua komen(571)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.134715 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top