CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mak-mak Zaman Sekarang Memang Macam Ni Ke, Jemput Anak Sebab Nak Tengok Cikgu Kacak?

27-9-2022 10:06 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2752| Komen: 52

Description: Tular sebuah video di Indonesia memaparkan tindakan beberapa wanita rajin menjemput anak-anak pulang dari sekolah kerana ingin melihat seorang guru muda yang kacak, lapor laman berita Suara.com.
Tular sebuah video di Indonesia memaparkan tindakan beberapa wanita rajin menjemput anak-anak pulang dari sekolah kerana ingin melihat seorang guru muda yang kacak, lapor laman berita Suara.com.


Video dimuat naik dalam akaun Instagram @bundsthetic itu menunjukkan beberapa wanita menunggu di hadapan pintu pagar sekolah kelihatan malu-malu kucing ketika bertemu guru berkenaan.



Guru itu dikatakan mengajar subjek Pendidikan Agama Islam di sekolah tersebut.

Ketika membawa motosikalnya, guru lelaki itu kelihatan tersenyum melihat gelagat wanita-wanita itu.


Kehadiran guru lelaki itu membuatkan mereka teruja untuk menjemput anak pulang dari sekolah.



Video tersebut mendapat perhatian netizen di ruangan komen.


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 27-9-2022 10:07 AM
Uuu birahnya warga Friskies.
Quote krustykrab 27-9-2022 10:09 AM
Friskies masa nak ngorat laki madu dia mcm ni lah punya merenyam poen tuh.
Quote kechikchomel 27-9-2022 10:19 AM
itu ke cikgu 'hensem' tu?
Quote ifanonline 27-9-2022 10:21 AM
acik2 indon ni lubang luas, puting panjang
Quote prince_marhaen 27-9-2022 10:41 AM
wajah macam tu berlambak kat kampung baru, kat semenyih kat jalan reko kajang la nokkkk...
akibat cikpet disumbat jamu jamu ubat kuat segala macam jamu sejak baligh, jadi tak keruan ye cikpet mak mak yindon ni bila nampak jantan...tak padan dah lobos..
Quote airfilterkotor 27-9-2022 10:44 AM
Pepet tu apa?
Quote saviour_09 27-9-2022 10:47 AM
mak2 baka friskies je garik macam ni
Quote mojarean_X 27-9-2022 10:49 AM
Ada gambar cikgu x de mask ke?m mcm ni susah nk judge
Quote pembacagosip 27-9-2022 10:49 AM
terkejut baca tajuk...oh rupanya jiran sebelah
patut aneh2
Quote Mooverine 27-9-2022 11:24 AM
Hmm itu kah definisi hensem di mata makcik2 kat sana tu?
manis memang manis tak la buruk sangat,
tapi saya expect terlampau2 hensem la sampai makcik-makcik tu semua seperti hilang arah
Quote umbut 27-9-2022 11:36 AM
Eeewwww... Geletis birah pecah ovari nyut2 ye mbak
Quote pooh~key 27-9-2022 11:38 AM
Di pepet pepet pay pack sistah!
Quote ezacbee 27-9-2022 12:03 PM
prince_marhaen replied at 27-9-2022 10:41 AM
wajah macam tu berlambak kat kampung baru, kat semenyih kat jalan reko kajang la nokkkk...
akibat ci ...

Betul kebanyakan bangsa ni memang getik. Baik laki pompuan sama je. Muda2 dah kawen, xnak cerai. Senang hidup. Jadi mangsa, anak2.
Quote jazaa100 27-9-2022 12:09 PM
dua_chzy replied at 27-9-2022 10:07 AM
Uuu birahnya warga Friskies.

Lahaii....sebijik ayat yg akak nk tulis.....

Terima kasih cikgu......
Warga friska memang birahhh cikgu....


Quote jazaa100 27-9-2022 12:10 PM
kechikchomel replied at 27-9-2022 10:19 AM
itu ke cikgu 'hensem' tu?

Hensem level dorang le......
Quote lurve82 27-9-2022 12:10 PM
klu kacak blm kawen...kemungkinan besar gay
Quote She-Ra 27-9-2022 12:14 PM
iols cuma teringat kisah cekgu praktikl masa form 4
kena usik kaw kaw.. dia pun layan je.. ehh siap ada gamba sekali tau! dia siap sign gamba tu
masa tu kemain seronok, berlagak dgn kwn2 sb dpt bergamba dgn cekgu cute itu hahahaaaa
Quote insulin 27-9-2022 12:40 PM
Hensem ke gitu?
Quote Samerosie 27-9-2022 12:46 PM
Patutlah kat sini layan bangla sampai anak luar nikah.

Lihat semua komen(52)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 03:10 PM GMT+8 , Processed in 2.247396 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top