CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Mana Boleh Yang' - Confirm Dah Ke Ni Meerqeen Dengan Anna Jobling?

27-9-2022 12:14 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2509| Komen: 11

Description: Gandingan serasi pelakon terkenal Meerqeen dan aktres jelita Anna Jobling tidak dinafikan menjadi fenomena selepas kemunculan serasi mereka dalam Melur Untuk Firdaus.
Gandingan serasi pelakon terkenal Meerqeen dan aktres jelita Anna Jobling tidak dinafikan menjadi fenomena selepas kemunculan serasi mereka dalam Melur Untuk Firdaus.


Ekoran itu, mereka sering menampilkan aksi mesra bersama seperti yang tular di serata media sosial memaparkan perbualan manis di Instagram live.


IG Anna

Baru-baru ini, menerusi sebuah video tular di TikTok, Meerqeen memanggil Anna dengan panggilan ‘Yang’, dipercayai kata singkat untuk ‘sayang’.

Dalam video Instagram Live berkenaan, Anna yang berada di salon meminta Meerqeen untuk menyambung bentuk ‘love’ namun aktor itu menolak.


“Mana boleh Yang, tak boleh. Kita kena ada identiti sendiri,” katanya sambil berseloroh.



Meninjau di ruang komen video tersebut, terdapat seorang netizen yang mendakwa hubungan Anna dan Meerqeen adalah sah sebagai satu pasangan dek kerana panggilan itu.

Berdasarkan pemerhatian XTRA, komen netizen tersebut dikritik peminat Meerqeen dan Anna yang mempertahankan pasangan tersebut.




Ada masalah ke kalau betul pun Meerqeen bercinta dengan Anna?


Sumber: Xtra

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 27-9-2022 02:54 PM
Nyampah pulak bila selalu Sgt kuar
Quote Nnasda53 27-9-2022 03:07 PM
Berlakon tak sampai tara mana pun.
Kecoh bab bercinta ke idok je.
Quote sleepandream 27-9-2022 04:07 PM
iols layan la jugak kejap drama melur utk firdaus dkt disney hotstar...
mcm bosan jah... scene dorg berdua pun tak byk mana... iols kira dalam 1 episod tu adalah 5 minit kot airtime masing2...
Quote hanahani 27-9-2022 04:09 PM
Sudah2 laa gossip cinta. Boringg kot
Quote tootii 27-9-2022 04:31 PM
nmpk mcm hok jatey lelebih .. hok tino cool jaaa ..
Quote akuHavocczz 27-9-2022 05:17 PM
Selalunya yang poyo poyo ni tak lama pun
Quote mdmy 27-9-2022 05:19 PM
TT ni admin tontonmy ke ? sama jer story nya
Quote kotakominami 27-9-2022 08:16 PM
Alah..dah habis hype nanti diorang buat tk kenal lah....mcm edy- amelia
Quote bambimo 27-9-2022 08:26 PM
Xde lah.. Mybe fans service je ni. Muda lagi kot depa ni.. Bukan kata best friend je ke
Quote makneng 27-9-2022 09:20 PM
Acik2 kepam porum dah buat kapal utk dua ketul ni ke belum? Tanya jerrr jangan mareee [em:4:]
Quote insyi81 27-9-2022 09:25 PM
biasalah tgh popular..media pun nk ambik kesempatan nk guna nama dia org je...
btw i suka je dia org bond with each other..

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 09:56 PM GMT+8 , Processed in 0.091128 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top