CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Baby Shima Pembawa Bala, Aku Yakin Tempat Kau Tempat Kau Neraka Selamalanya S*al"

27-9-2022 12:39 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1027| Komen: 1

Description: Baby Shima tampil membalas komen netizen yang menganggapnya “koyak” kerana telah memadam komen netizen berkenaan.
Baby Shima tampil membalas komen netizen yang menganggapnya “koyak” kerana telah memadam komen netizen berkenaan.

Menerusi hantaran di Instagram, Baby Shima turut memuat naik tangkap layar DM (Direct Message) netizen yang menyifatkan penyanyi sensasi itu pembawa bala.

Foto: IG

“Babi Shima kenapa delete komen, koyak ke. Kau wanita pembawa bala. Aku yakin tempat kau neraka buat selama-lamanya sia*, ”DM netizen di Instagram.

Tidak berdiam diri, Baby Shima kemudian tampil bersuara dengan menyatakan bahawa ruangan komen di media sosialnya tidak memerlukan komen-komen negatif seperti netizen tersebut.


“Kita delete komen awak bukan apa, sebab ruangan komen kita tak perlukan awak,”balas Baby Shima.



Di ruangan komen rata-rata netizen berpendapat tiada manusia yang boleh menentukan orang lain akan masuk syurga atau neraka kecuali dengan keredhaan Allah.



“Ya Allah yakin betul dia ahli syurga.”

“Tiada seorang pun yang boleh tentukan dirinya masuk syurga kecuali dengan keredhaan Allah sahaja. Dan kasih sayang Nya.”

“Apa boleh buat terdesak nak masuk syurga. Yang dapat syurga dunia. Kelakar lah ko mat minum banyak sangat.”



“Adoi kalau tak suka jangan komen. Tak baik kutuk-kutuk orang.” -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 27-9-2022 05:32 PM
Semoga baby simah nanti jadi macam mizz nina ke jiji kirana ke. amin

Lihat semua komen(1)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.074049 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top