CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Berapa Kali Drip Baru Putih Cenggitu Ek?"-Hael Husaini Dikutuk Try Hard Nak Jadi Oppa Korea

27-9-2022 05:15 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16765| Komen: 173

Description: Penyanyi dan komposer popular, Hael Husaini baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai setelah menghadiri acara fesyen, Milan Fashion Week (MFW) 2022 di Itali.
Penyanyi dan komposer popular, Hael Husaini baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai setelah menghadiri acara fesyen, Milan Fashion Week (MFW) 2022 di Itali.


Terkini menerusi ciapan di laman Twitter, Hael Husaini disindir oleh netizen yang dikatakan mahu meniru pelakon kacak Korea Selatan, Lee Min Ho.

Foto: IG

“Hael wanna be Lee Min Ho so bad,” ciap netizen di Twitter.



Di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi mereka, malah ada yang berpendapat Hael telah melakukan perubahan secara ‘dramatik’.

“Dia nak jadi Korean so bad. Lmao.”





“Dah elok-elok macho terus jadi macam jantan tak siap.”

“He change dramatically.”




“Ada duit semua jadi.”



“Berapa kali drip baru putih cenggitu ek? Huhu.” -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote marla69 27-9-2022 05:22 PM
Hurmmmmmm..kenapa ko hael. Mak sedih.
Quote unguaurora 27-9-2022 05:25 PM
Eeee geli la dedah2 dada tu? Igt org berselera tgk? Gayah2 suka la kot
Quote Minyakyuyi 27-9-2022 05:26 PM
Xboleh la tgk hael n shiha dlm iklan Nivea tu..mcm tgh baca skrip sambil buat iklan
Quote Carcosa 27-9-2022 05:30 PM
Muka mcm rempeyek, gegehhhh nak jadi Oppa.
Nih, Oppa2 tu semua, helok kah?
Ni si Pondringga ni muka dah mcm getah sekerap dlm cawan
Quote alieyrina 27-9-2022 05:32 PM
Kalau katek ... berangan ja la nk mengkpop kan diri teww
Quote mizzmimi 27-9-2022 05:32 PM
IMG_20220927_172816.jpg

Ko berendam klorox ke nyah.. semakin terserlah kenoknokkan heols..
Quote unguaurora 27-9-2022 05:34 PM
mizzmimi replied at 27-9-2022 05:32 PM
Ko berendam klorox ke nyah.. semakin terserlah kenoknokkan heols..

Dh tau rendang, pose lagi cmtu. Tmbah la rendang
Quote cikatilia 27-9-2022 05:35 PM
gelinya
pondan sgt
Quote She-Ra 27-9-2022 05:37 PM
kenot la dia ni.. try hard sgt nk nmpak oppa kpop, kesian!
Quote dudaberhias 27-9-2022 05:42 PM
jadi african boleh la kot ala2 rihanna... nak jadi kpop memang tak boleh ler dik dah muka pun macam tapai basi... operate 100 kali pun belum tentu dapat rhoper kpop..
Quote Pak.dolla 27-9-2022 05:42 PM
Kenapa ramai yg gigih nak jadi putih?
Hitam itu lagi menawan...
Quote jihyomelly 27-9-2022 05:45 PM
amboiiii dik hael pakai cutex itam gothic lagi..ingat pakai yinnai tersepit di pintu neraka
Quote dudaberhias 27-9-2022 05:51 PM
unguaurora replied at 27-9-2022 05:25 PM
Eeee geli la dedah2 dada tu? Igt org berselera tgk? Gayah2 suka la kot

memang itu pointnya pun belah dada gitu
kot2 la ada abe top nampak kan
tergamak dulu2 makcik2 dalam forum ni nak jodohkan heshe ni dengan dayang... tergamak theyols nak pedajal andartu tu...
kalau jadi terpaksa la heshe menonggeng kehausan sampai ke subuh di malam jumaat...
hujung2 suami pun join menonggeng sekali nak lawan sape punya tonggengan lebih mantap agituhhh...
Quote awanearisu 27-9-2022 05:51 PM
Lutut sawo matang masih terserlah.
Quote naina 27-9-2022 05:51 PM
Geli laaa
Pondan sangat
Jarang la laki tulen nak kulit putih2 ni
Lagi hensem dan macho kulit tanned kasar saya gituhh
Quote ariellin 27-9-2022 05:54 PM
Tetap tak kacak.
Quote September14 27-9-2022 05:54 PM
Utk org yg x berapa ada rupa n lembut imej mcmni agak sesuai n komersial dlm industri hiburan. Mngkin dia feeling2 oppa n harry styles
Quote silampumeja 27-9-2022 05:59 PM
mizzmimi replied at 27-9-2022 09:32 AM
Ko berendam klorox ke nyah.. semakin terserlah kenoknokkan heols..

Kawan dia si azhar ni dh kawin kan... Ingat masa dia buat vid clip azhael dulu, si nazimah otman model dlm tu.... Hael ni siap mengidolakan jawline si nazimah... Ternyata yg dia inginkan tu dapat ye skrg... Kemain tajam jawline... Tajam bleh buat sembelih ayam
Quote prince_marhaen 27-9-2022 06:00 PM
Edited by prince_marhaen at 27-9-2022 06:07 PM

Sekadar mengimbau wajah asal heshe


Lihat semua komen(173)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.175839 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top