CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mas Khan Mimpi Benda Hitam, Bangun Tidur Ada Kesan Cakaran Di Leher

27-9-2022 05:30 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2429| Komen: 29

Description: Mas Khan berkongsi kisah misteri bersama peminat di media sosial mengenai dirinya yang bermimpi dihampiri ‘benda hitam’ yang datang menamparnya.
Mas Khan berkongsi kisah misteri bersama peminat di media sosial mengenai dirinya yang bermimpi dihampiri ‘benda hitam’ yang datang menamparnya.

Perkara misteri itu diceritakan sendiri oleh Mas Khan menerusi Insta Stories yang menceritakan lehernya turut terasa pedih akibat dicakar.

Foto: IG

“Semalam aku tengah tidur and tiba-tiba aku mimpi ada benda hitam macam manusia besar datang terus tampar muka aku. Sumpah dia punya sakit terus terjaga dari tidur.

"Bangun-bangun je terus rasa pedih dekat leher hmm lepas tu aku pun masuk toilet tengok cermin haa memang terkejut lah sebab keluar darah tau memang betul-betul fresh. Nak kata kuku memang tak logik sebab aku memang sejenis tak pernah ada kuku,” tulisnya.





Dalam pada itu, rata-rata peminat tampil menitipkan pesanan agar Mas Khan berhati-hati disebabkan ada pihak yang didakwa rasa cemburu dengan kejayaan pelakon terkenal itu.

“Petanda orang cemburu dengan kejayaan kau bro. Hati-hati jangan suka tunjuk duit.”


“Please get ustaz to check bro. I have been through that. Zaman sekarang banyak orang hasad dengki. Cant see people happy.”

“Ada orang hantar tu sihir.”




Apa pendapat anda? -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote unguaurora 27-9-2022 05:32 PM
Heols ni dh kawin ke belum dgn janda kaya separuh dari umurnya tu?
Quote cikatilia 27-9-2022 05:45 PM
unguaurora: Heols ni dh kawin ke belum dgn janda kaya separuh dari umurnya tu?

xde maknanya


Quote dudaberhias 27-9-2022 06:03 PM
kosss plak ada yang nak sihir si wak gold kan ni...
jangan harap kaka nak percaya... entah2 heshe cakar sendiri tak pun betina lain cakar... tapi tak nak kantoi dengan janda kaya tu dia pitenah jin ke antu raya yang hidup aman damai di alamnya tu...

kesian betul jin, hantu, bunian sekarang ni... hidup aman2 tak kacau orang pun kena pitenah....
harap2 hantu tu hire lawyer...
Quote Mamijarum06 27-9-2022 06:48 PM
"Kejayaan pelakon terkenal". Terkenal ke [em:12:]
Quote unguaurora 27-9-2022 06:57 PM
dudaberhias replied at 27-9-2022 06:03 PM
kosss plak ada yang nak sihir si wak gold kan ni...
jangan harap kaka nak percaya... entah2 heshe ca ...

Ehhh iols setuju la pendapat uols. Maybe dh x tau nak sorok mcm mana...xkan nak pakai gelung leher utk org yg patah leher plak kan.
Quote MatDeghem 27-9-2022 06:59 PM
Jin peliharan kamu...yg Tak di bagi makan. Dah bagi signal tuuuu
Quote BknMaksum 27-9-2022 07:02 PM
dudaberhias replied at 27-9-2022 06:03 PM
kosss plak ada yang nak sihir si wak gold kan ni...
jangan harap kaka nak percaya... entah2 heshe ca ...

Yg ni kelakorrr
Quote BknMaksum 27-9-2022 07:04 PM
unguaurora replied at 27-9-2022 05:32 PM
Heols ni dh kawin ke belum dgn janda kaya separuh dari umurnya tu?

Janda tu nak ke kat dia? Tup2 anak ikhaaann jer. Mamat ni nmpk sgt aura gilette nyer walaupn kaya. Ehh kaya sbb apa yek die nii?
Quote hzln 27-9-2022 07:16 PM
Aku ada eczema yg agak teruk. Kdg malas ambik obat. Kesan mcm kena cakar itu biasa. Tgh tido mana sedar apa kat mana ko garu. Sedar2 pagi dah mcm kena cakar rimau. Propa tul manusia ni. Kut tido dgn kucen, kena tindih, kena lepuk, kena cakar dgn kucing dan2 tu klaim kena gangguan makhluk hitam sampai berdarah
Quote uori 27-9-2022 07:22 PM
rasa macam nak berterima kasih kat benda hitam yang gi tampar dia tu
Quote selipar_hijau 27-9-2022 08:08 PM
dudaberhias replied at 27-9-2022 06:03 PM
kosss plak ada yang nak sihir si wak gold kan ni...
jangan harap kaka nak percaya... entah2 heshe ca ...

Kan ntah² tengah dok bersedap ko tak sedar lekat bekas kat leher dan² tu nak salahkan jin
Quote Carcosa 27-9-2022 08:59 PM
Melayu dgn Mistik, berpisah teda.

Kau sebenarnya nak ckp BETINA HITAM kan? Bukan BENDA HITAM?
Yelah mesen ATM bergerak kau kan agak hitam jua warnanya Dialah yg cako kau time kau tgh tido
Quote acikhan 27-9-2022 09:02 PM
hzln replied at 27-9-2022 07:16 PM
Aku ada eczema yg agak teruk. Kdg malas ambik obat. Kesan mcm kena cakar itu biasa. Tgh tido mana se ...

sama la ngan haku...bangun pagi byk beno cakap Ade kene ngan eczema jugak ke uuu? sbb haku ade eczema jugak

tp tgk mas Khan nie cm cakar Garu tgh mlm tanpa sedo je....
Quote inspektoremos21 27-9-2022 09:10 PM
dudaberhias replied at 27-9-2022 06:03 PM
kosss plak ada yang nak sihir si wak gold kan ni...
jangan harap kaka nak percaya... entah2 heshe ca ...

Tu la.. entah perempuan mana dok mencakar disalahkan jin makhluk halus segala bagai.
Quote mojarean_X 27-9-2022 09:22 PM
Iols pun pernah kena bangun2 belakang bdn bercalar balar. Tp iols x de lah fikir sgt. Ni 2 hari lps pun kena lg tp kt bahagian bahu je
Quote makneng 27-9-2022 09:53 PM
Ntahpape taste jin pun. Low class sungguh [em:4:]
Quote nakkomenjugak 27-9-2022 11:08 PM
halahhhhhhh
entah birah mana cakar koooo keenakan
tetibe acik jin pontianak mana kena fitnahh  
choyyyyyyyyy
Quote kaedahnya 28-9-2022 12:12 AM
"kuasa la dik kitorang nak mencakor ko"
shelby cik pon (bukan nama sebenar)
Quote she 28-9-2022 12:17 AM
Macam miau je cakau
Sebab 1 garis
Kuku miau yang tengah tu je suka tekan kuku ke dalam isi

Takkan lah Diana tu pulak kucing
Ke jelmaan catwoman

Kesian ekau Mas
Beria melamar nak masuk clan SM
Sampai ke sudah tak dapat
Jadi anak ikan je mampu

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 08:41 AM GMT+8 , Processed in 0.097848 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top