CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Studio MeleTOP Berasap Ketika Live, Bila Pindah Studio Lain Ini Yang Nabil Nampak...

28-9-2022 05:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2070| Komen: 9

Description: Keadaan menjadi panik dan huru hara apabila studio berasap ketika pengacara Nabil Ahmad bersama hos Hawa dan Che Puan Serimah Ibrahim sedang mengemudi siaran langsung program MeleTOP malam semalam.
Keadaan menjadi panik dan huru hara apabila studio berasap ketika pengacara Nabil Ahmad bersama hos Hawa dan Che Puan Serimah Ibrahim sedang mengemudi siaran langsung program MeleTOP malam semalam.



IG Nabil

Nabil bagai tak percaya malah diarah keluar segera dari studio berkenaan untuk ke studio lain bagi menyambung siaran MeleTOP yang tergendala.



Namun Nabil bagai terkejut apabila dibawa ke studio baru yang dalam masa yang sama terus dinyanyikan lagu hari jadi sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-37 semalam.



Air mata Nabil sekali lagi jatuh apabila semua ibu bapa dan ahli keluarganya hadir dalam program itu untuk meraikan hari jadinya.

Rupanya apa yang berlaku hanya ‘prank’ yang dirancang khas oleh pihak MeleTop untuk pengacara setia mereka.




Malam semalam istimewa apabila semua ahli keluarga yang hadir membongkar sifat dan sisi lain seorang bernama Nabil Ahmad

Antara yang menariknya adalah kehadiran aktor Syafiq Kyle dan Faizal Husien yang hadir untuk mempromosikan drama bersiri One Cent Thief.



One Cent Thief sebuah drama Astro Original Series yang mempunyai 8 episod dan akan ditayangkan setiap hari Sabtu, jam 9 malam bermula 8 Oktober depan.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pilot 28-9-2022 05:32 PM
halah2...surprise yg dah boleh diagak
Quote casper2022 28-9-2022 10:30 PM
untong jd retis tiap kali birthday ada org sambut.
Quote LadyCarefree 28-9-2022 10:37 PM
casper2022 replied at 28-9-2022 09:30 PM
untong jd retis tiap kali birthday ada org sambut.

Kakacasper takde org sambut kah? Sedih kalau gitu. Maybe lain kali ada yg sambutkan ya.
Quote razzia 28-9-2022 10:38 PM
lahai bosannya meletop sekarang ni,besday artis pun nk kena ada segmen khas live pulak tu kt tv,semata2 nk cerita psl diri dia ja..what….buat vc group family dh la.ntah apa2 la astro ni.
Quote babelina 29-9-2022 08:56 AM
dh x penah tgk meletops nie..
Quote KamikuP 29-9-2022 09:04 AM
Si Hawa tu dah berenti kerja kat TV3 kah?
Quote mizruncing 29-9-2022 09:38 AM
suka tgk sarimah n hawa mcm real acting
Quote puanserama 29-9-2022 09:41 AM
Laghaaaaaa
Quote Nnasda53 29-9-2022 10:58 AM
Apa nak heran set meletop ni kan program anak beranak .
Pilih je nak bersuka ria atau nak mencerca
Datang la anak beranak ipar duai makcik2 support memeriahkan set

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 09:56 AM GMT+8 , Processed in 0.179367 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top