CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Tak Puas Hati Penonton GV9 Dalam Dewan Bising Melampau, "Tolong Kawal Penonton"

29-9-2022 11:13 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3150| Komen: 43

Description: Selain ketiadaan Nabil Ahmad sebagai pengacara, ada beberapa lagi isu yang dicetuskan penonton di rumah sepanjang konsert minggu kedua Gegar Vaganza minggu lalu.
Selain ketiadaan Nabil Ahmad sebagai pengacara, ada beberapa lagi isu yang dicetuskan penonton di rumah sepanjang konsert minggu kedua Gegar Vaganza minggu lalu.


Antara yang menjadi bualan hangat netizen ialah sikap penonton di Auditorium MBSA, Shah Alam.

Menurut peminat yang menyaksikan siaran langsung di rumah, suara dan sorakan penonton di MBSA tidak kena masa mengganggu nyanyian peserta.


Foto: Kosmo

“Tolong kawal penonton dalam dewan, bising sangat. Jika penyanyi sedang buat persembahan dan juri memberi komen, tolong kawal mereka,” luah seorang pengguna Twitter.


“Mereka di dewan tidak hormat juri sewaktu beri komen, kenapa perlu diberikan sorakan seperti kurang puas hati?” kata seorang lagi netizen.

Tidak dinafikan, minggu lalu semangat penonton di MBSA, terutama kelab peminat peserta lain macam.Janganlah bersorak pada waktu yang tidak sesuai, jika kerap sangat, memang akan naik menyampah. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lailerthee 29-9-2022 11:14 AM
Sokong! Da mcm beruk terjerit2
Quote Acikgomen 29-9-2022 11:28 AM
Khennnnz terjerit2 dah kenape
Quote ketambangkang 29-9-2022 11:28 AM
pompom pon sama jgn buat muka boring time juri bg komen especially time bunda tgh bg ilmu
Quote nory 29-9-2022 11:34 AM
ketambangkang replied at 29-9-2022 11:28 AM
pompom pon sama jgn buat muka boring time juri bg komen especially time bunda tgh bg ilmu

betui tu..boring tgk pompom

Quote azie5zoe 29-9-2022 11:35 AM
Yang pelik yang terover terkinja-kinja tu yang dah tua bingka ubi. Yang terjerit-jerit tu rasa macam anak penakan polong pun ada. Benci!!
Quote alieyrina 29-9-2022 11:41 AM
Tah aku pun meluat dgr. Time sorak tu sorak la. Time org becakap dia pun nak sorak
Quote dang_oniey 29-9-2022 12:00 PM
annoying giler penonton
Quote Incanto 29-9-2022 12:11 PM
mcm jakun sbb 2 tahun tak dapat tgk konsert live
Quote Dolmat 29-9-2022 12:13 PM
Nak support pun support lah tapi jgnlah perangai monyet tak dapat pisangggggg...!
Quote MisXoXo 29-9-2022 12:13 PM
Boring dgn pom pom.bingit..sekali sekala ok..ni try hard..ala..fehdapp
Quote Dolmat 29-9-2022 12:14 PM
Lina pom2 nak buat lawak boleh tapi time juri Kasi pandangan turun kan ilmu.. cubalah diammmmm respect sikit...
Quote stingergrumpy 29-9-2022 12:15 PM
Ko ingat ini level kitaro atau late pavaroti on stage keww nak suruh penonton jadi bertamadun?

Kahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 29-9-2022 12:17 PM
Dolmat replied at 29-9-2022 12:13 PM
Nak support pun support lah tapi jgnlah perangai monyet tak dapat pisangggggg...!

Maybe ko boleh tunjuk kami pangai mongek makyeh iteww macam mana?

Berapa lama training kt hutan ko?


Wakahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 29-9-2022 12:19 PM
MisXoXo replied at 29-9-2022 12:13 PM
Boring dgn pom pom.bingit..sekali sekala ok..ni try hard..ala..fehdapp

Dina Nazir punya supporters ko perasan tak?...dari kalangan deejays radio? Not any better...nasib baik ada papau sipeha besao, terubat jua hati.....

Auuummmmm
Quote stingergrumpy 29-9-2022 12:20 PM
Incanto replied at 29-9-2022 12:11 PM
mcm jakun sbb 2 tahun tak dapat tgk konsert live

Bukan tak dapat tengok konsert tapi tak dapat keluar, period...

Kahkahkahkah
Quote tikusmontok 29-9-2022 01:41 PM
Agak2 supporters siapa yg serupa sakai utan itu?
Quote Nham22 29-9-2022 01:53 PM
tikusmontok replied at 29-9-2022 01:41 PM
Agak2 supporters siapa yg serupa sakai utan itu?

Semue supporter tu bukan di bayar ka untuk memeriahkan seat... Ade yg mmg tujuan depa gitu.. Tp kali ni over betol.. Dulu ade penampakkan perempuan berloceng.. Kali ni. Xde plak.. Hahaha
Quote TomyamPuteh 29-9-2022 01:54 PM
Aku terperasan dlm ramai2 monkey tu terselit Huzz apa tah. Yg wartawan ponen dulu tu.
Quote tikusmontok 29-9-2022 02:02 PM
Nham22 replied at 29-9-2022 01:53 PM
Semue supporter tu bukan di bayar ka untuk memeriahkan seat... Ade yg mmg tujuan depa gitu.. Tp ka ...

Dibayar jd beruk mak yeh?? gila..bebaru ni program meletop sambut bday nabil..ada sorang acik gundu bertudung terjerit2 mcm sakai utan kena tokak ngan rimau...terus iols tukar chanel animal planet

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:33 AM GMT+8 , Processed in 0.093944 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top