CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mira Filzah Belum Kembali Aktif Berlakon, Guna Peluang Sebagai Duta Untuk Kekal Relevan

29-9-2022 11:13 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 2127| Komen: 31|Original author: Tatod

Description: Walaupun pelakon dan pengacara, Mira Filzah belum sepenuhnya aktif dalam bidang lakonan, wanita itu bagaimanapun bijak memanfaatkan peluang dengan memberi tumpuan kerja sebagai duta kepada beberapa je ...
Sumber IG


Walaupun pelakon dan pengacara, Mira Filzah belum sepenuhnya aktif dalam bidang lakonan, wanita itu bagaimanapun bijak memanfaatkan peluang dengan memberi tumpuan kerja sebagai duta kepada beberapa jenama terkenal.

Memetik laporan Media Hiburan, pemilik nama sebenar, Nur Amirah Filzah Badieozaman menyifatkan tanggungjawabnya sebagai duta membuatkan namanya tidak terus hilang di mata peminat.

"Bagi saya, ini adalah salah satu cara untuk saya seimbangkan karier seni.


"Disebabkan saya masih belum aktif berlakon, sekurang-kurangnya orang akan nampak wajah saya di tepi jalan, majalah atau restoran.


"Saya masih terima tawaran berlakon. Cuma saya rasa belum tiba masanya lagi untuk kembali ke set penggambaran sebab saya tahu gerak kerja dalam lakonan macam mana, ambil masa dua ke tiga bulan kerja pagi sampai malam," katanya yang mahu memastikan ada pihak yang betul-betul boleh menjaga anaknya ketika dia bekerja.

Dilantik sebagai duta jenama kek baru-baru ini, selebriti itu juga sudah beberapa tahun bergelar wajah kepada produk pakaian terkenal dari Jepun. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Hoshhi 30-9-2022 12:59 AM
Masalahnya kau dah x relevan pun. Muka pun marhaen bukan special pun. Cakap terkepit kepit. nyahhh jelah kau dari industry ni. Kau jaga jelah anak kau tu biar laki kau je tanggung
Quote opie5662 30-9-2022 01:15 AM
Tp nampak mcm dah x jadi duta ariani ni...
Quote BungaTepiMeja 30-9-2022 01:24 AM
laki anak menteri kan..kalau i..dah tak berlakon dah dok rumah je goyang kaki
Quote Perawankota 30-9-2022 05:13 AM
Untunglah jadik famous walaupon biasa2 jer dia ni
Quote margo20 30-9-2022 10:59 AM
baju pink tu mcm pakai bib nak makan pulak
Quote cmf_PariS 30-9-2022 11:10 AM
kerja keras amik semua job.. baju minimalace ke apa tah aku tgk... duit dh tade ke habis semua ko rembat? laki kaya kalau aku duduk rumah besarkan anak
Quote ekselen 30-9-2022 11:31 AM
Maap ckp la... Tak yah kembali pun xpe kot.. Bkn best berlakon pun... Asik nk control muka jah..berlakon pun xde jiwa... Drama2 dia satu pun iols x tgk abis... Boring lakonan ko jahhh
Quote bankerpencen 30-9-2022 03:12 PM
Tak payah je la berlakon. Muka dah tua & average at best, berlakon pun tak reti… tergedik2 je lebih. Duduk rumah je la dik, jaga tok uban kau sampai hari tua
Quote insyi81 30-9-2022 04:37 PM
bankerpencen replied at 30-9-2022 03:12 PM
Tak payah je la berlakon. Muka dah tua & average at best, berlakon pun tak reti… tergedik2 je lebih ...

haha..betul tu
Quote nazriatie 30-9-2022 06:55 PM
Buruknya baju purple tu. Mcm kain alas utk baby mkn plk aku tgk
Quote Tunan 30-9-2022 07:59 PM
Hari tu@Kurex suh panggil dia kalau ada story MF
Quote Kurex 1-10-2022 07:53 AM
Kau tak pernah relevan la pompuan! Kau cuma jadi pujaan jantan gila sex yg mudah terangsang bila dipanggil babi sayang & pompuan yg sama2 muka tua macam kau!
Muka semua dudut tepi demi nak menutup penuaan wajah sebelum usia tapi tak berjaya. Sama jugak si kemut tak berjaya tutup perut buncit dia! Dah la dua2 muka tua sebelum usia! Tambah dgn melvins. Kalau korang duduk 1 meja, orang ingat korang ni makcik2 lewat 40an!
Kau tak payah kembali berlakon la! Dah la balik2 watak pompuan sopan je kau dapat. Langsung tak berkembang! Drama pun drama dari pengarah sampah maikel ang ong eng! Balik2 tu je la konsep drama dia. Kau pun balik2 tu je la watak kau dapat. Pengarah lain yg bijak pandai takkan ambik kau berlakon sebab dorang tau kau tak berbakat. Yg nona tu pun menyesal agaknya sebab program yg kau jadi pengacara tu tak dapat sambutan. Sebab cakap meleweh2. Kemain cover ayu, sopan. Ni kalau belakang camera, kemain kentot kuat!
Jangan la nak berlakon lagi. Kau sendiri kata nak bersara. Tup2 ada lagi. Memang tak boleh pakai cakap kau ni!
Mula2 aku nak ambik coway, tetiba kau jadi duta. Terus aku cakap dekat sepupu aku "aku tak jadi ambik, sebab muka tua tu jadi duta!". Terpinga2 dia siapa la muka tua tu. Aku cakap je mira. Terus ketawa terbahak2 dia seolah2 dia mengaku kau muka tua!
Kiranya memang aku betul2 tak suka kau! Apa2 berkaitan dgn kau aku takkan beli.
Layak diludah je kau ni, sekalu dgn kemut, kakak kemut, melvins pprt. Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh
Quote Kurex 1-10-2022 07:56 AM
Buruknya baju purple. Seolah2 designer tu buat cape tu dari pelapik kaki kereta. Nak pulak kau yg pakai. Lagi nampak murah. Kiranya level kau bawah tapak kaki je la. Jahat designer tu! Ya Allah, buruknya baju kau ni.... Eeeeeeee tengok muka kau kan basic, kau sendiri tak sudi nak pakai..
Quote kechikchomel 1-10-2022 09:20 AM
duduk rumah je la dek miwaaa oiii!!!
jaga anak n laki tu je
Quote hayrin86 1-10-2022 09:27 AM
ekselen replied at 30-9-2022 11:31 AM
Maap ckp la... Tak yah kembali pun xpe kot.. Bkn best berlakon pun... Asik nk control muka jah..berl ...

Betul..              

Quote antigraviti1992 6-10-2022 11:48 AM
Kurex replied at 1-10-2022 07:53 AM
Kau tak pernah relevan la pompuan! Kau cuma jadi pujaan jantan gila sex yg mudah terangsang bila dip ...

You speak my mind???????????? ramai orang esp lelaki melayu suka dia sebab muka dan penampilan dia memenuhi fantasi tipikal lelaki melayu : bertudung, nampak ayu, natural beauty gitu serta imej bersih ????????????
Quote canopy_copy 6-10-2022 11:55 AM
Seram aku baca komen sorang2..tak takut dosa betul la korang ni mengecam artis.
Quote star_anisse 6-10-2022 01:00 PM
suka hati aok la.. koi tak down..
Quote jijilaaa 6-10-2022 02:17 PM
masa dia tak tunjuk muka anak dia..takde sape pun kezahhh...rakyat malaysia hampir melupakan muuuuu

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 08:53 AM GMT+8 , Processed in 0.119293 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top