CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Perjumpaan Keluarga Ke Tu, Semua Driver Perempuan?" Empat Myvi Putih Kemalangan Serentak Undang Komen Lucu Netizen

15-11-2022 08:30 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 3830| Komen: 36

Description: Satu video kemalangan jalan raya melibatkan empat buah kereta telah menjadi tular dan mencuri tumpuan ramai.

Satu video kemalangan jalan raya melibatkan empat buah kereta telah menjadi tular dan mencuri tumpuan ramai.

Rakaman video yang dikongsikan di TikTok oleh @muhdtaufiq247 memaparkan kemalangan melibatkan beberapa buah kenderaan dan kesemua kenderaan yang terlibat adalah empat buah kereta Perodua Myvi berwarna putih.


Walaupun jelas kelihatan kesemua kereta Myvi yang mendapat jolokan "king" mengalami kerosakan dibahagian hadapan dan belakang namun difahamkan, tiada sebarang kecederaan yang dilaporkan di mana semua pemandu dan penumpang dalam keadaan yang selamat.


Meninjau di ruangan komen, rata-rata tidak menyangka kesemua kenderaan yang terlibat adalah model yang sama. Lebih pelik lagi semuanya berwarna putih sekaligus netizen menganggap ia satu kebetulan yang jarang berlaku. Malah netizen turut sama terhibur melihat situasi yang dikongsikan dan dalam masa yang sama, ada yang berseloroh kejadian yang berlaku ini kelihatan seperti "perjumpaan keluarga".





Bagaimanapun, lokasi kejadian ini tidak dinyatakan. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akido_kido 15-11-2022 04:30 AM
King king..semua tak nak mengalah ke
Oye prempuan mana pernah salah
Quote renko 15-11-2022 07:05 AM
Yang mengomen pun babi, orang kena musibah kot
Bantai acah2 komen lucu dah kenapa
Bodoh sungguh harap mamposs jela
Quote DeLuna85 15-11-2022 07:13 AM
renko replied at 15-11-2022 07:05 AM
Yang mengomen pun babi, orang kena musibah kot
Bantai acah2 komen lucu dah kenapa
Bodoh sungguh hara ...

Pasal Tak kena diri sendiri. Cuba tu kereta dorang Baru ada akal.
Quote noor2 15-11-2022 07:14 AM
Semua King ....
Quote renko 15-11-2022 07:15 AM
DeLuna85 replied at 15-11-2022 07:13 AM
Pasal Tak kena diri sendiri. Cuba tu kereta dorang Baru ada akal.

Tu lah pasal
Bangang betul
Acah2 kelakar konon
Quote kakikuDibibirmu 15-11-2022 07:24 AM
perodua myvi terbang  









kalau viva terbang lagi dahsyat sis, viva pergi langgar kapalterbang terus







Perodua myvi is the king of the road























Quote Simunggu 15-11-2022 07:28 AM
kalau perempuan selalunya lalai HP
Quote venom1 15-11-2022 07:33 AM
senang kerja bengkel kereta. order semua parts warna putih hehe
Quote bakingsoda 15-11-2022 08:03 AM
ke mmg geng konvoi?
Quote batmana 15-11-2022 08:16 AM
Pemerhatian akulah..pmpn klu bwa kete manual jarang eksiden ..kete auto je ramai
Quote Firenzza 15-11-2022 08:19 AM
Lps repair nti blh la buat reunion
Quote bulalof 15-11-2022 08:29 AM
kasihan.

ini membuktikan pemandu perempuan juga mampu jadi 'king'.
Quote iolss 15-11-2022 09:25 AM
i gelak tgk komen ni aritu... aku rs myvi ni dah ble stop production dah kot..rege makin mahal tp makin sempit
Quote manehnya 15-11-2022 09:52 AM
lawak ke weh... bg pemilik dia msti sedih sgt
Quote rastaf 15-11-2022 12:29 PM
Berlumba ke..ntah2 memang tengah konvoi nak gi cafe hispter
Quote pyropura 15-11-2022 01:04 PM
Hanat tul kemalangan buat bahan jenaka
Quote Cassieopeia 15-11-2022 01:30 PM
kebetulan plak same kaler.. bertabahlah
Quote apech 15-11-2022 05:31 PM
renko replied at 15-11-2022 07:05 AM
Yang mengomen pun babi, orang kena musibah kot
Bantai acah2 komen lucu dah kenapa
Bodoh sungguh hara ...

Ko tak kena lagi sebab driver babi myvi ni. Bawak mcm setan cilok lagak mcm terer. cucuk2 belakang kereta. Cilok himpit punya himpit langgar keta, auto menangis siap pakej tangan menggeletar.

Hilang lagak gengster terer dia tadi.

Mmg babi driver mcm tu. Aku sumpah dia kudung supaya tak blh dah drive. Jgn memain ya korang, bwk tak tentu hala makan dek sumpah. Mati ko tengah jalan tak sempat mengucap. Baik bawak dengan seadanya
Quote renko 15-11-2022 09:04 PM
apech replied at 15-11-2022 05:31 PM
Ko tak kena lagi sebab driver babi myvi ni. Bawak mcm setan cilok lagak mcm terer. cucuk2 belakang ...

Da tu apa kaitan mybi babi kau jumpa tu dengan kemalangan yang ni? Orang yang sama ke

Lihat semua komen(36)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 09:12 PM GMT+8 , Processed in 0.090867 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top