CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Nervous Tekan-Tekan," Mira Filzah Syukur Dapat Beli Tiket Cat 1 Konsert Blackpink!

16-11-2022 11:43 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4851| Komen: 76

Description: Blackpink bakal mengadakan konsert jelajah di Malaysia pada 4 Mac tahun depan.
Blackpink bakal mengadakan konsert jelajah di Malaysia pada 4 Mac tahun depan.

Mira Filzah antara peminat kumpulan tersebut kata dia bersyukur sebab sempat beli tiket sebelum semuanya sold out!


“VIP dah sold out. Nervous, tekan tekan tadi sekejap suruh masuk balik ID (ahli BLINK). Tapi berjaya dapat Cat 1. Okeylah, alhamdulillah. Jumpa nanti BP! ”tulisnya.

Foto: IG

Sementara itu, pelakon drama Bidadari Kiriman Tuhan itu meninggalkan pertanyaan kepada BLINK yang sempat rebut VIP.

“Tapi tanya jelah, tanya je eh, sesiapa nak letgo VIP seats boleh beritahu,”maklumnya.




Ciapan itu mendapat reaksi warganet di mana mereka memberi cadangan kepada Mira Filzah supaya mencuba nasib pada keesokan harinya memandangkan ia bakal dibuka buat ahli Live Nation. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Moriess 16-11-2022 11:58 AM
Edited by Moriess at 16-11-2022 12:54 PM

Artis beli tiket konsert pun bole masuk bodgos.
Jenuh pikir apa yg bole digosipkan.
Quote arffa 16-11-2022 11:59 AM
laki aku mmg ikut je kalau aku nak gi konsert tapi black pink ni mmg serius dia tak nak, adoi la maroh betul dia dengan k POP
Quote alieyrina 16-11-2022 12:06 PM
Nasib x minat grup pompuan
Quote jalfa 16-11-2022 12:13 PM
Perlu ke di gosipkan nyah..kalo laki dia dm lisa blackpink dpt tiket konsert percuma oklah nak gosssip.
Quote doubleA 16-11-2022 12:29 PM
Laki ko p sekali ke konsert BP tu mf?
Quote cikatilia 16-11-2022 12:29 PM
duit byk beli la yekk
Quote heythere123 16-11-2022 01:18 PM
arffa replied at 16-11-2022 11:59 AM
laki aku mmg ikut je kalau aku nak gi konsert tapi black pink ni mmg serius dia tak nak, adoi la mar ...

takyah la uols, feedback dari fans yg dh gi tengok dorang kata energy level memang hancur

synchronisation memang out, Lisa je yg perform elok. Dorang macam practice sorang2, bukannya berempat
Quote heythere123 16-11-2022 01:18 PM
alieyrina replied at 16-11-2022 12:06 PM
Nasib x minat grup pompuan

uols minat sape
Quote heythere123 16-11-2022 01:20 PM
tapi konsert BP dekat malaysia mahal weh compared to Indo.

Indo, dorang punya ticket sekali dgn soundcheck baru 1K. Tapi kita dekat sini almost 2K tak campur lagi admin fee
Quote makton 16-11-2022 01:35 PM
tiket BP laju gile habis
Quote lyshafull 16-11-2022 01:48 PM
heythere123 replied at 16-11-2022 01:18 PM
takyah la uols, feedback dari fans yg dh gi tengok dorang kata energy level memang hancur

synchro ...

Huhuuu i tgok fancam konsert kat seoul
Semua backtrack
Bilanye nk nyanyi
Dyrg ni dh immersed dengn invidual populariti
Takut x tahan lama je
Quote heythere123 16-11-2022 01:50 PM
lyshafull replied at 16-11-2022 01:48 PM
Huhuuu i tgok fancam konsert kat seoul
Semua backtrack
Bilanye nk nyanyi

ramai blink pakat berebut sebab takut ni their last concert
Quote heythere123 16-11-2022 01:51 PM
makton replied at 16-11-2022 01:35 PM
tiket BP laju gile habis

ye la kaka, dorang kan nak masuk musim contract renewal dah.

Kot2 la tak renew, payah dah nak buat concert berempat
Quote lyshafull 16-11-2022 01:52 PM
heythere123 replied at 16-11-2022 01:50 PM
ramai blink pakat berebut sebab takut ni their last concert

Patt la
Blink pun taw x lama group nie
Sebb ade rumour mcm dh regang
Lagi2 rose
Dyrg kabo rose mcm x happy  
Quote enchante78 16-11-2022 01:53 PM

2NE1, nak selit jugak.
Quote fadz84 16-11-2022 01:53 PM
Harga tiket CAT1 ni je pun dh 1.6k.. tgk ramai bbnu update pasal beli tiket kat Twitter.. byk duit dorg yek..
Quote heythere123 16-11-2022 01:54 PM
lyshafull replied at 16-11-2022 01:52 PM
Patt la
Blink pun taw x lama group nie
Sebb ade rumour mcm dh regang

huhu logik kalau Rose tak happy dh YG layan dia camtu.

I baca rants blink dekat twitter, peminat member lain selamba je kutuk sheols jobless sebelum ni sebab dia kan lambat sikit dapat endorsement banding dgn member lain. Macam YG tak push sheols sangat la

bila sheols dapat YSL & Tiffany tu baru kurang sikit kutukan tu
Quote heythere123 16-11-2022 01:55 PM
enchante78 replied at 16-11-2022 01:53 PM
2NE1, nak selit jugak.

no wonder

u pergi ke tengok CL haritu?
Quote lifeline 16-11-2022 01:58 PM
ALHAMDULILAH TAHNIAH MIRA PILJA..
SATU PENCAPAIAN YANG SANGAT MEMBANGGAKAN RAKYAT MALAYSIA

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:21 PM GMT+8 , Processed in 0.209510 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top