CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

'Terciduk' KhairulAming Bila Beratur Mengundi Disamakan Dengan Beli Sambal Nyet

21-11-2022 06:50 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2262| Komen: 13

Description: Amboi, 'kasar' gurauan netizen ketika membalas ajakan pengusaha sambal dan pensohor Instagram terkenal, KhairulAming untuk turun mengundi.TwitterDalam hantarannya itu, KhairulAming memaklumkan bahawa ...

Amboi, 'kasar' gurauan netizen ketika membalas ajakan pengusaha sambal dan pensohor Instagram terkenal, KhairulAming untuk turun mengundi.


Twitter

Dalam hantarannya itu, KhairulAming memaklumkan bahawa urusan pengundian hanya mengambil masa singkat untuk dilaksanakan.



Rata-rata netizen menyambut baik seruan pengusaha Sambal Nyet itu, namun satu komen ini menarik perhatian netizen.



Twitter

Tidak melatah dengan gurauan tersebut, Khairulaming tetap membalas komen netizen itu dengan ‘Gif’.






Warga maya turut terhibur dengan komen tersebut dan merasakan ia sebagai ‘relatable’ dengan situasi ketika membeli Sambal Nyet di platform membeli belah atas talian.


Sumber: BeautifulNara





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SalenaGomez 21-11-2022 09:18 PM
Wowww suka baca komen mcm ni…pedas ada, sweet ada, pahit ada, masam masin sume ada
Quote nazzse 22-11-2022 07:05 AM
Sepupu iols yg komen tu
Mmg jenis padu bila komen memana..hahaha
Quote prince_marhaen 22-11-2022 10:13 AM
sedap sangat-sangat ke sambal monyet dia tu? meols tak paham macamana orang sampai berebut-rebut... kawan meols salah sorangnya..gigih berebut, dah dapat, post gambar tag aming ni dengan harapan dia notice, lepas tu sambal biar atas meja makan sampai bercendawan kapas tu... hahahahaha
Quote babelina 22-11-2022 10:19 AM
cmana sedap pn sambal org.. sambal aku buat gak yg paling sedap paling pedas.. hahaha..
Quote ejans 22-11-2022 11:28 AM
Skang x yah berebut. Banyak je stock ada.try lah yatie kitchen nya sambal. Lagii sedaaappppp
Tapi mahal lah ..meby sbb ikan bilis kot. N banyak sikit
Tp sambal nyet ka ni pun sedap gak. Better dari betty
Quote margo20 22-11-2022 12:03 PM
Tak pernah try lg beli sambal ni. Kakak ade beli tp tak habis pun. Myb sedap sgt la kot tu yg dia simpan.
Quote krieysa 22-11-2022 01:56 PM
Sambal dia xde la sedap gila tapi takde la x sedap langsung. Dia cam xde rasa ada belacan ke, perasa yg berlebihan.. pedas memang pedas.. aku suka sebab boleh buat rencah nasi goreng ke apa ke..
Quote ladybugs_12 23-11-2022 08:54 AM
sambal dia buat perencah nasi goreng, mee goreng.. mmg sedappp dan memudahkannnn.... makan gitu je agak pedas utk lidah ku...
Quote opie5662 23-11-2022 10:56 PM
Bg aku sambal die agak pedas... Mane yg x tahan.. Mau bocor bontot.. Hahahaha

Tp aku try mkan ngan lontong, sedap jugak. Takyah la susah nk buat sambal tumis dah... Hahahah
Quote duri_durians 24-11-2022 02:15 PM
kalau lauk kt rumah mcm mbosankan, atau buat bihun sup malas buat sambal kicap mmg aku pakai sambal nyet ni je.

rasa dia ok la, sedap yg standard.
Quote tobobon 30-11-2022 10:50 AM
meols kurang faham...beratur celah mana beli sambal tu? heols ada jual kat kedai fizikal mana2 kah....setau meols sambal ni jual secara online jer...uols bukan berbaris pun beli sambal...entah2 duduk rileks2 sambil tekan phone jahhh...mana sama dengan mengundi
Quote pearl.silver 1-12-2022 01:43 AM
I baru beli sambal dia..
first rasa ok bole mkn ngn nasi

Kedua ketiga xleh go dah.. xkena selera plak
Jd guna wat rencah ikan bakar je la..
Quote _kelly 1-12-2022 02:41 AM
xsedap pada lidah i..beli 2 botol, baru habis 1..tak rasa nak makan dah

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 09:47 PM GMT+8 , Processed in 0.092097 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top