CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Merata Orang Biadab Ajuk, Ejek Anak Zarina Zainuddin

22-11-2022 09:25 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1397| Komen: 15

Description: Umum sedia tahu pelakon Zarina Zainuddin memiliki dua anak autism dan sering berkongsi mengenai dua anaknya itu, Azal dan Azil di media sosial.IG ZarinaPun begitu, baru-baru ini Zarina memuat naik sem ...
Umum sedia tahu pelakon Zarina Zainuddin memiliki dua anak autism dan sering berkongsi mengenai dua anaknya itu, Azal dan Azil di media sosial.


IG Zarina

Pun begitu, baru-baru ini Zarina memuat naik semula satu video di Instagram memaparkan beberapa lelaki mengajuk gaya orang autism yang mengundang rasa marah ramai. 

Jelas Zarina tersinggung dengan perbuatan mereka yang tergamak menghina anak istimewa dengan kelakuan sebegitu.




Malah, di ruangan komen ramai rakan selebriti dan netizen turut mengkritik perbuatan lelaki dalam video berkenaan yang dianggap melampau. 


Sumber: HCL





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 22-11-2022 11:32 PM
pepandai je parent terpaling islamic claim setiap saat pahala orang tu pindah ke zz.

berani betul jenis yg claim hal2 urusan tuhan. dosa pahala bukan manusia yg tentukan.

besides ya ke org tu ejek azal azil? ramai kot org lain pon otizem.

Quote AKAZ85 23-11-2022 01:11 AM
Ko pon sama gak.. Saje je buat anak ko jadi content ig ko.. Up video sikit2 udah lerr.. Setiap saat asal anak ko mengamuk je up.. Bila orang bahan anak ko mula buat drama air mata bagai.. Padahal ko sendiri mengundang.. Lain kali cerdik sikit.. Pastu nasihatkan mak ko tu korang bergaduh anak beranak dalam group wassap family je.. Mak ko tu pon sengal.. 1 malaysia nak orang tau problem family sendiri
Quote anony-mous 23-11-2022 01:17 AM
Org tu mention nama ank ko ke??? Tetiap bulan ada je dia mencapub isu mcm ni
Quote doubleharmonic 23-11-2022 04:09 AM
gegeh nya aidid tu menjilat kemain panjang meroyan. eh hello masalah nya zarina tu sendiri yang mengundang yachh dah tu cari pasal pulak dengan indon lepas tu sendiri balik yang sentap yihhhh
Quote bulalof 23-11-2022 07:45 AM
camnilah makcik ya...

kurang2 kan perkongsian tentang anak autiusm tu terutama bila upload video. pilih2 lah dan fikir panjang sebelum upload. tidak semuanya baik utk tontonan.

anak2 bukan utk dijadikan bahan content sentiasa. privacy serta maruah mereka pun perlu dijaga, apatah lagi mereka adalah orang kelainan upaya.
Quote prince_marhaen 23-11-2022 08:50 AM
RASAKAN.... kau sendiri hegeh buat content anak kau mengamuk, tengah high hormon nak kawin, anak suka pompuan seksi, anak gigit bagai....lepas tu kau heran ramai mengajuk... yang bapak si dadam tu pun sama, kata orang..kau pun sama buat content anak mengamuk lah apa la..hujung-hujung jual minyak essential oil konon redakan tantrum...dah bertahun sama jek.. doktor bagi ubat dua-dua komplen itu ini...... lanccccccccccchiauuu
Quote brunesss 23-11-2022 09:21 AM
bulalof replied at 23-11-2022 07:45 AM
camnilah makcik ya...

kurang2 kan perkongsian tentang anak autiusm tu terutama bila upload video. p ...

betul, buat apa lah nak eksploit anak kurang upaya tu kalau barang macam ni pun nak ambil port. better simpan saja supaya tidak mengundang perkara macam ni dari berlaku
Quote greantea 23-11-2022 09:24 AM
biadap sgt y ejek. tp klan dia ni mcm carik populariti guna anak dia
Quote slyfynx 23-11-2022 09:29 AM
BTW, tajuk misleading.
Mana etika wartawan?
Die marah sbb ejek orang autism, bukan sbb ejek anak die.
Org tu xde mention pun anak2 zarina.
Quote electricopop 23-11-2022 09:30 AM
Ayooo mamat tu dh xde content dah ke.
Quote sangbara2020 23-11-2022 09:41 AM
nak still releven...adoiiii
udah2 la tu....xde job sgt ke
Quote diss69 23-11-2022 09:51 AM
Bdk tu pon mental jugak agknya...zarina pon jngn laa buat video masa ank tu tngh tantrum,ckup sekadar penulisan ,org dh fhm....
Quote sayurmayur88 23-11-2022 10:03 AM
dah tu napa nak public kan sgt ?
diam2 je udah.
Quote Sachacha 23-11-2022 10:10 AM
Pasni acik zarina tunjuk la lagi anak tu mengamuk ngamuk memukul mukul..lama² org pun dah annnoying
Quote kotakominami 23-11-2022 03:51 PM
Jangan selalu play victim nanti org meluat....kalau kita mintak simpati dpt lah simpati tp org takkan respek kita..

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 10:43 AM GMT+8 , Processed in 0.088523 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top