CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Muka Tak Malu, Zahirah Mengaku Luah Perasaan Terhadap Aiman Melalui Amelia Henderson

22-11-2022 10:15 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7300| Komen: 19

Description: Perbualan antara pelakon Amelia Henderson dengan Zahirah MacWilson yang hadir sebagai tetamu jemputan di podcast Studio Sembang yang dikongsikan di TikTok menarik perhatian netizen.Menerusi rakaman pe ...
Perbualan antara pelakon Amelia Henderson dengan Zahirah MacWilson yang hadir sebagai tetamu jemputan di podcast Studio Sembang yang dikongsikan di TikTok menarik perhatian netizen.


Menerusi rakaman pendek, Amelia memberitahu Zahirah pernah menghantar mesej kepadanya di Instagram bertanyakan mengenai Aiman Hakim Ridza ketika dia dan aktor itu berada di Korea.


IG/TikTok

“Selepas saya dah bekerjasama dengan Zahirah, saya pergi Korea bersama Aiman untuk satu kempen ini, dan do you remember what you DM me?” tanya Amelia.

Zahirah mengakui dia dengan berani mesej Amelia mengatakan dia mempunyai perasaan terhadap Aiman Hakim yang ketika itu mereka belum mengenali satu sama lain.


“I remember, I DM you and I was like ‘can you say hi to Aiman for me? I have a bigger crush on him’. Muka tak malu tau,” kata Zahirah sambil ketawa.

Memuji tindakan berani itu, Amelia berpendapat ada kemungkinan Aiman ketika itu berasa bimbang atau kurang bersedia untuk mengajak Zahirah keluar bersama.


IG Zahirah

“Tapi saya rasa ia satu benda yang cool awak pernah buat. Sebab mungkin disebalik tabir yang kita tak tahu di mana satu hari nanti kalau saya jumpa Aiman nak tanya juga.

“Mungkin agak menakutkan juga ajak seseorang keluar bersama, mungkin dia pun macam tak cukup bersedia, tapi saya bersyukur awak lakukan itu. Sebab sis pun nak cuba jadi wingman (woman),” ujarnya.



Rata-rata netizen lebih teruja melihat kemesraan dua aktres cantik yang mempunyai darah kacukan selain berharap mereka akan digandingkan dalam sebuah karya tidak lama lagi.

Untuk rekod, Zahirah sudah mendirikan rumah tangga dengan Aiman pada 8 Jun 2019 dan pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Isaac Raees yang berusia setahun lebih.


Sumber: Gempak





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 22-11-2022 10:36 PM
Masa tu eman dah clash dgn tekya ke?


Quote sharlenetexas 22-11-2022 10:36 PM
Iols tgh cari thread nad zainal masuk icu ni.


Quote margo20 22-11-2022 10:39 PM
Halah halah halah
Quote Hoshhi 22-11-2022 10:48 PM
Bukan ke dia kahwin sama tarikh dengan fatimah. Aku ingat lagi tarikh dia 20.2.20 tu memang tarikh cantik kalau nak kahwin
Quote Hoshhi 22-11-2022 10:51 PM
Hoshhi replied at 22-11-2022 10:48 PM
Bukan ke dia kahwin sama tarikh dengan fatimah. Aku ingat lagi tarikh dia 20.2.20 tu memang tarikh c ...

Aku ingat lagi time tu. Wedding eman jahirah ni kena overshadowed dengan wedding fatimah. Sebab fatimah lawa betul time kahwin tu. Dia pulak takde bagi hint dia akan kahwin sebabtu ramai terkejut tengok dia tiba tiba je kahwin masa tu
Quote Kancilkering 22-11-2022 11:33 PM
fatimah nye wedding dress n looks lgi lawa dari zahira ….effortless stunning

sekian
Quote rayna_raynes 22-11-2022 11:35 PM
sharlenetexas replied at 22-11-2022 10:36 PM
Masa tu eman dah clash dgn tekya ke?

macam dah sebab awal 2018. masa tu zahirah dgn zul lagi rasanya, tapi dah berantakan la

Quote babycc 23-11-2022 12:36 AM
sharlenetexas replied at 22-11-2022 10:36 PM
Masa tu eman dah clash dgn tekya ke?

Eman mmg da clash lama dgn tekya.. si zahirah ni yg baru2 putus ngan zul terus dgn eman ni..
Quote babycc 23-11-2022 12:37 AM
Kancilkering replied at 22-11-2022 11:33 PM
fatimah nye wedding dress n looks lgi lawa dari zahira ….effortless stunning

sekian

Aku rasa zahira lawa juga.. dress yg x lawa.  Si nellydia.. mcm bintik2.. x lawa..
Quote cadarblogsot 23-11-2022 08:29 AM
Kancilkering: fatimah nye wedding dress n lo ...

Sapa u FATIMAH tu.. Cer bagi clue
Quote akuHavocczz 23-11-2022 08:38 AM
cadarblogsot replied at 23-11-2022 08:29 AM
Sapa u FATIMAH tu.. Cer bagi clue

kembong's clan
Quote Afie13 23-11-2022 08:41 AM
cadarblogsot replied at 23-11-2022 08:29 AM
Sapa u FATIMAH tu.. Cer bagi clue


Emma la nama betul dia fatimah maembong
Quote nakkomenjugak 23-11-2022 10:50 AM
Takpeee... orang lawa sedar sheol se enggang dengan aiman
Kalau iol desa nan sentosa si pipit ni mau respon nya hausss diwhoareyussskan di aidilfitri jahhhh
Quote Kancilkering 23-11-2022 10:59 AM
aiman ni rebound pun hade zahirah ni lepas clash dengan zul esbok….know know dh ada anak sorang…..
jenis x leh alone…emak dia pun sama kan…lps cerai ngan zainal mac wilson sb ada bini muda…x lama dh ada penganti….
mak  tiri zahirah ini baya baya dia kan….
Quote adikfatin 23-11-2022 11:42 AM
Tah2 dia dm sebab risau amelia caras dulu apa ????????HAHAHAHAHAHHAHA
Quote AcikBuncit 23-11-2022 03:55 PM
Xpela at least sama lawa sama padan.. Cube kalu yg dm tu farah ratu viral.. Mampos eman nk jawab salam
Quote cikdot 23-11-2022 04:00 PM
adikfatin replied at 23-11-2022 11:42 AM
Tah2 dia dm sebab risau amelia caras dulu apa ????????HAHAHAHAHAHHAHA

amelia time tu berlaki lagi kot..tak ingat pulak bila betul2 cerai minah ni
Quote heythere123 23-11-2022 04:34 PM
AcikBuncit replied at 23-11-2022 03:55 PM
Xpela at least sama lawa sama padan.. Cube kalu yg dm tu farah ratu viral.. Mampos eman nk jawab sal ...

itu eman delete terus la citer dia
Quote heythere123 23-11-2022 04:35 PM
Kancilkering replied at 22-11-2022 11:33 PM
fatimah nye wedding dress n looks lgi lawa dari zahira ….effortless stunning

sekian


i gi google tau lepas baca uols tulis ni & setuju sangat.

Zahirah nampak tua while timoh nampak very elegant. Padahal kalau dari segi badan, Zahirah ni akan win la sebab sheols tinggi lampai tapi tetap kalah jua dgn visual timoh yg kecik molek

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:35 AM GMT+8 , Processed in 0.189427 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top