CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Bawa Naelofar Babes Ke Langkawi Untuk Lancar Koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar

23-11-2022 08:55 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 6037| Komen: 88

Description: Sempena pelancaran koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar, selebriti dan usahawan terkenal, Neelofa telah membawa Naelofar Babes ke Langkawi untuk tujuan tersebut.



Sempena pelancaran koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar, selebriti dan usahawan terkenal, Neelofa telah membawa Naelofar Babes ke Langkawi untuk tujuan tersebut.

Video trip ke Langkawi itu dikongsi di Tiktok lofa.word untuk tontonan peminatnya.


Ketika trip tersebut, Neelofa juga sempat menunjukkan barangan yang selalu ada didalam handbag yang dibawanya setiap hari.


Menjengah ke Instagram dan Tiktok isteri Haris Ismail itu, banyak hantaran baru ketika Neelofar membuat photoshot di Langkawi. Memang cantik sangat hasil photoshot tersebut. Meletup!






Mesti ramai yang sudah tidak sabar nak memiliki koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar kan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote iza_just2c 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke
Quote nawtylulu 23-11-2022 08:49 AM
Bambi tu shomel, tu je nk ckp..
Quote telracs 23-11-2022 08:59 AM
iza_just2c replied at 23-11-2022 12:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

Buat poll
A. Ada kenangan indah di Langkawi
B. Dia suka melangkawi, semua benda dia nak langkau
C. Dia nak menakluk pulau tu, menjadi jajahannya, nanti dia tukar nama jadi Pulau Neelangkaw
D. Semua di atas
Quote prizadane 23-11-2022 09:00 AM
iza_just2c replied at 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

Terkenang kenang zaman persekolahan sheols kot. 5 years in Langkawi gitu. Tapi itulah, tak bosan ke pergi tempat sama je?
Quote Hypothetically 23-11-2022 09:05 AM
Edited by Hypothetically at 23-11-2022 09:21 AM

This explains the cheap publicity pakai skirt ber boot tu. Sanggup ya  jual integrity agama lagi utk kaya kan keluarga ko. Ingat Allah tak tidur, maha mengetahui dan maha mendengar.  Berapa byk kali ko misled orgramai. Mcm gitu lah nasib ko lepas ni. Ameen.
Quote Kancilkering 23-11-2022 09:12 AM
bambi ke babi…
Quote Kancilkering 23-11-2022 09:13 AM
iza_just2c replied at 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

dh monsoon season…tutup
Quote electricopop 23-11-2022 09:34 AM
Cantik setup launch tu.
Quote Cleocatra 23-11-2022 09:48 AM
Keciknya cincin kawen neelangkaw, tak padan dengan status dia yang millionaire. 2 carats pun tak lepas gayanya tu. Patut neelangkaw topak sikit duit kat ustat celop, beli besar sikit. Baru la kartini senyum sampai telinga
Quote pembacagosip 23-11-2022 09:50 AM
bambi wow classic cartoon tu
Quote Hoshhi 23-11-2022 10:04 AM
Babi x Naelofar yang sebetulnya
Quote Nizleen86 23-11-2022 10:14 AM
Asik la melangkawi. Bilanya nak pergi oversea? Haritu heboh bilalain dah buat passport.
Quote colorpensel 23-11-2022 10:19 AM
iza_just2c: kenapa dia suka sangat langkaw ...


Mungkin sheols suka shopping coklat dan pinggan corel kat haji ismail group kot
Quote bottompadu 23-11-2022 10:21 AM
iza_just2c replied at 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

Sbb Langkawi ada St. Regis uols... baru la gah launching nya nt... gituu
Quote Nnasda53 23-11-2022 10:22 AM
Kenapa la ko tak promote kan negeri kelahiran ko bungkus.
Nampak la lebih yislamik.
Quote lolita737 23-11-2022 10:35 AM
dia pakai mask ke niqab tu??

kalau dia minum mesti staff kat situ still boleh nampak muka dia kan??huhuhu
Quote hareeeesah 23-11-2022 10:45 AM
Ink pru dia pekat betul lagi ek.. iols basuh tangan 2kali lunch dinner pun hilang dah..
Quote emera 23-11-2022 12:26 PM
Another product for her kedai runcit? Product lama2 wujud lg tak? Ini bukan bisnes org jutawan.

Lihat semua komen(88)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:24 AM GMT+8 , Processed in 0.103571 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top