CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Tak Keruan Tengok Hun Haqeem, Makin Hensem Macam Oppa Korea

23-11-2022 05:28 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3647| Komen: 38

Description: Hun Haqeem menjadi perhatian baru-baru ini selepas memuat naik gambar dirinya memakai baju kemeja warna putih berlatarbelakangkan sawah padi.
Hun Haqeem menjadi perhatian baru-baru ini selepas memuat naik gambar dirinya memakai baju kemeja warna putih berlatarbelakangkan sawah padi.

Posting tersebut membuatkan peminat dan rakan artis memuji ketampanan pelakon drama Kampung People itu dan menyamakan wajahnya dengan artis Korea.

Foto: IG

Antara kome, "Ingatkan oppa Korea mana lah tadi."

“Ok Taecyeon ke ni!” 

“Semakin annyeonghaseyo lah dia."



Untuk info, pelakon berdarah kacukan Melayu-Cina ini mula dikenali menerusi drama seperti Cari Aku di Syurga dan Ulya dan Dini serta Kampung People. -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cheezel 23-11-2022 05:37 PM
Ha yesss buat rambut cmni blk ok.. xelok la rambut curl tu
Quote alieyrina 23-11-2022 05:42 PM
Mcm jung hae in pun ada taecyon pun ada ..hensem gaya gini

Quote Kurex 23-11-2022 05:48 PM
Teringin nak tengok limphan heols yg part 2
Quote ilahaz 23-11-2022 06:48 PM
jekfer baby boo
Quote TerataiMelur02 23-11-2022 07:02 PM
Kenapa jekfer takde kampung people?
Quote gideoncross 23-11-2022 07:20 PM
Tringat plak kat video heol tngh capmelan tu.
Quote Tukul.Besi 23-11-2022 07:23 PM
Hmmmmmm.... Pekat
Quote esbok 23-11-2022 08:15 PM
Cover magazine tu kelakar. HAHAHAHAHAHAHAH. Pesal la suka benar pose seluk2 ni
Quote Tunan 23-11-2022 09:49 PM
Dah kurusssss
Comell
Quote DeLuna85 23-11-2022 09:55 PM
gideoncross replied at 23-11-2022 07:20 PM
Tringat plak kat video heol tngh capmelan tu.

Aduh mana nak tgk
Quote cikgojesss 23-11-2022 10:17 PM
gideoncross replied at 23-11-2022 07:20 PM
Tringat plak kat video heol tngh capmelan tu.

mesti time tu heshe feeling bersyahwat sangat kan? sampai membuak buak gituh

Quote pearl.silver 23-11-2022 10:21 PM
Nape kg ppl tukar watak jakfer jd budak xcukup akal plak..
Quote missyL 24-11-2022 03:06 AM
Knp la Masing2 obsessed nk jadi cm kpop la hero korea la
Jadi je la hero melayu
Nk carik hero korea kami tgok kdrama jgk
Xkn same feeel die
Quote takkizawa 24-11-2022 08:59 AM
Tastyyyyyyyyy.
Quote Unagi 24-11-2022 09:17 AM
hengsam boiiii...
Quote roti_banjir 24-11-2022 09:24 AM
missyL replied at 24-11-2022 03:06 AM
Knp la Masing2 obsessed nk jadi cm kpop la hero korea la
Jadi je la hero melayu
Nk carik hero korea  ...

dia nih idokler obses nak jd kpop.... level fesyen pon biasa2 jer, cuma sbb muka dia memang chinese look, maka iras2 kpop tuh memang ada.... at least tak ler aku rengsa baca bila org ckp dia mcm kpop artis.....

klu level si haelimah ngan nazimah tuh, aku memang rengsa amat tgk derang..... tuh baru betul obses nak jd kpop artis sbb muka memang level melayu, tetiba ko pi ekjas segala mak nenek dari hidung spi ke rahang, pipi semua.... wardrobe pon memang follow kpop artis, tuh tak masuk level mekap sekati siap buat kening, shading idung.....
Quote electricopop 24-11-2022 09:34 AM
Kurex replied at 23-11-2022 05:48 PM
Teringin nak tengok limphan heols yg part 2

Hahahaha. Limpahan abadi sangat!
Quote supernaturalee 24-11-2022 09:40 AM
cover glam nmpk mcm hal huasini plk

Quote chekacheku 24-11-2022 09:43 AM
Gelinya yg cover glam tu..abes urban la tu

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 10:05 AM GMT+8 , Processed in 0.093220 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top