CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Akui Lebih Gembira Lepas Kahwin, Adam Lee Malu Dan Kekok Tinggal Serumah Dengan Isteri, ‘Kenapa Sweet Kat Sini?’

24-11-2022 07:00 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 6266| Komen: 38

Description: Kini genap sebulan pasangan pelakon Sweet Qismina atau nama sebenarnya Farhanna Qismina Supandi dan Adam Lee mendirikan rumah tangga.


Kini genap sebulan pasangan pelakon Sweet Qismina atau nama sebenarnya Farhanna Qismina Supandi dan Adam Lee mendirikan rumah tangga.

Memetik Xtra, Adam menceritakan banyak perkara baru dilaluinya selepas bergelar suami dan kehidupannya kini lebih gembira apabila sentiasa ditemani isteri tercinta namun akui sedikit kekok dan malu apabila tinggal sebumbung.

“Bila dah satu rumah dia jadi macam something yang ‘kenapa Sweet kat sini?’. Dia jadi awkward dan malu sedikit.

“Biarpun dah empat tahun berkawan dan bercinta tetapi dia jadi benda yang baru bagi saya, ini jujur daripada hati dan bagi saya kahwin ini sangatlah seronok sebab kita dah ada family sendiri,” katanya.


Ditanya mengenai soal cahaya mata, Adam atau nama sebenarnya Muhammad Arif Adam Mohamed Fadlee, 28, berkata dia tidak merancang namun menerima dengan hati terbuka jika rezeki itu sampai.

“Saya tak merancang. Kalau Allah S.W.T izinkan untuk saya dapat anak, dapatlah,” katanya.

Biasalah tu baru-baru kahwin rasa janggal sikit duduk sebumbung dengan pasangan, maklumlah sebelum ni duduk sorang. Korang macam tu tak? - CARI
 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 24-11-2022 01:47 AM
iols sgt2 jarang maki carut tp tetiber je rasa nak termaki carut.
Quote imanda 24-11-2022 06:56 AM
tapi i rs sweet je sb i suka kapel ni hahaha
Quote nurul_akmar 24-11-2022 07:29 AM
terkejut bgn tido ada org kt sebelah.. awkward bila 1 umah... fasa honeymoon mmg indah. kakaka
Quote esbok 24-11-2022 08:47 AM
video yang tt tampal tu iklan ke apa? tak mampu habiskan tengok, #sistakkuad
Quote Omai 24-11-2022 08:48 AM
semoga bahagia ke akhir hayat la ya dek.
Quote lasagna 24-11-2022 08:54 AM
esbok replied at 24-11-2022 08:47 AM
video yang tt tampal tu iklan ke apa? tak mampu habiskan tengok, #sistakkuad

haah pomot product.. bkn bebetul..
Quote esbok 24-11-2022 08:56 AM
lasagna replied at 24-11-2022 08:54 AM
haah pomot product.. bkn bebetul..

makasih banyak

dia punya script

sayang sayang sayang sayang sayang

terus daku mual mual
Quote lasagna 24-11-2022 08:57 AM
esbok replied at 24-11-2022 08:56 AM
makasih banyak

dia punya script

hahahaha.. tgk angle camera pun tau ni bkn actual scene, mmg pomot brg..
Quote Madel 24-11-2022 08:59 AM
pundek
bukan nya nko kena kawen paksa or pilihan org tua pun
nko bercinta kot.,jumpa hari2 pagi petang pegang2 tngn mesti ada ringan2 juga
choii
Quote sangbara2020 24-11-2022 09:00 AM
nak muntah weyyy
Quote toynme 24-11-2022 09:01 AM
muda lagi dah pakai girdle ke? haritu badan mcm papan je...dah ada isi la ehh
Quote prince_marhaen 24-11-2022 09:09 AM
kalau tak bersiap muka cina bukit je kan si adam ni...
Quote mawarkhayalan99 24-11-2022 09:13 AM
always la skrip camni koseerrrrr
Quote azimodin 24-11-2022 09:36 AM
Aku po  dulu terkejut gak tapi sebab bunyi dengkur macam lori x pernah service[em:4:]
Quote electricopop 24-11-2022 09:43 AM
LadyCarefree replied at 24-11-2022 01:47 AM
iols sgt2 jarang maki carut tp tetiber je rasa nak termaki carut.

Hahaha. Keluarkan lah makianmu itu.
Quote chekacheku 24-11-2022 09:44 AM
Semoga kekal bahagia hingga ke jannah
Quote amal12bh 24-11-2022 09:55 AM
bg can la org baru kawen nk suit muit mcm ni..so far this couple ok jek, x de buat kontroversi murahan, so netizen jgn la cerca..
Quote cikatilia 24-11-2022 10:25 AM
gaya ckp mcm baru jumpa 1 lelaki aje sepanjang hidup.. = encik supandi.
Quote grouper 24-11-2022 10:33 AM
Iklan ni lagi best dari drama2 kat tv3....

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 10:19 AM GMT+8 , Processed in 0.086909 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top