CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Haritu Gulf Ini Win Pulak Haih,"- Ramai Cemburu Daiyan Trisha Jumpa Pelakon Terkenal Thailand

25-11-2022 04:23 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2706| Komen: 53

Description: Daiyan Trisha sering kali berjumpa dan berkongsi foto bersama pelakon-pelakon antarabangsa.
Daiyan Trisha sering kali berjumpa dan berkongsi foto bersama pelakon-pelakon antarabangsa.

Terbaharu, tular sebuah hantaran yang dimuat naik oleh Daiyan di laman TikTok sehingga sekali lagi berjaya meraih perhatian ramai.


Menerusi perkongsian itu, Daiyan sedang ‘selfie’ dan bergambar bersama pelakon dan model popular Thailand, Metawin Opas-iamkajorn atau lebih dikenali sebagai Win.



“I Win Tonight,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet meluahkan rasa cemburu dan geram apabila melihat Daiyan sekali lagi bergambar dengan pelakon Thailand.




“Dengan Win pulak. Jumpalah semua Daiyan ambil semua ambil.

“Pergh macam ini saya pun tak ada. Takpelah kak ambil semua jelah yang penting Bright tak boleh.

“Haritu Gulf ini Win pulak haih.

“Aaaa dengan Win pulak.



Malah, ada juga segelintir yang berkata bahawa Daiyan sudah ‘menang’ dalam berjumpa dengan pelbagai artis di luar sana.

“Ye Daiyan. You always win! tak boleh nak disagree.

“You always win Daiyan.

“Winning life.

“You always win haha but today Win is different."-CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 25-11-2022 04:25 PM
Dah itu kerjanya.. Rezeki dia lah
Quote electricopop 25-11-2022 04:43 PM
Untunglah... who's next?
Quote esbok 25-11-2022 04:50 PM
apa yang untung
Quote liton 25-11-2022 04:51 PM
Dia ni sbnrnya keja apa?
Quote missyL 25-11-2022 09:20 PM
Knp die nmpk bese2 plk.
Biase nmpk cntik
Quote orkid_amani 25-11-2022 09:29 PM
Retis Siam pun dah nampak mcm kpop..apoo semua nk kpop..bosan wei
Quote whimsicalmusic 26-11-2022 06:04 AM
Die ni da jd mcm socialite ke apo? Kdg2 tgk artis cmni dlm ig xnmpk pn kerja (berlakon, menyanyi etc) tp byk post psl brg2 branded..tu je ke keje nya?
Quote wikedsaikel 26-11-2022 06:11 AM
Edited by wikedsaikel at 26-11-2022 06:28 AM
whimsicalmusic replied at 26-11-2022 06:04 AM
Die ni da jd mcm socialite ke apo? Kdg2 tgk artis cmni dlm ig xnmpk pn kerja (berlakon, menyanyi etc ...


tapi socialite biasanya family background ada multi million kan.? Nak kata product endorsement, jannanik pon aku tgk ada. Janna nampak rajin la. Nak kata model still pose, boleh laaa. Tapi kaya ek product endorsement ni.
Quote tobobon 26-11-2022 12:13 PM
hehehe ...belum berapa nak impact sgt..cuba sheols bergambar dgn bright dulu..itu baru meletoppp
Quote Nozot 26-11-2022 01:33 PM
Asyik ngendeng orang popular ja dia nie...sendu sangat ke
Quote gideoncross 26-11-2022 05:06 PM
orkid_amani replied at 25-11-2022 09:29 PM
Retis Siam pun dah nampak mcm kpop..apoo semua nk kpop..bosan wei

Artis dri Siam pun ada yg baiseksual jugak, slain dri copy muka Kpop.
Quote doubleharmonic 26-11-2022 05:09 PM
lepas ni boleh la ko bergambar pulak dengan babi. mesti netizen pon konpius yang mana satu babi dalam gambar
Quote whimsicalmusic 26-11-2022 08:39 PM
wikedsaikel replied at 26-11-2022 06:11 AM
tapi socialite biasanya family background ada multi million kan.? Nak kata product endorsement, ja ...

Tu la..ntah la sis..tgk eyka farhana pn active jgk..org2 yg blh jual jelah kot diorg endorse..tu yg CK xpgl baby shima hahahah tiberr
Quote heythere123 26-11-2022 08:56 PM
both i tak suka so tak jeles.

Kalau sheols bergambar dgn jackson ke jaehyun ke itu i jeles
Quote che-cikL 26-11-2022 08:59 PM
Apa benda beritanya ni?
Quote sarah_ary2 26-11-2022 09:14 PM
Nampak wajah Hael pun dah iras iras Metawin ni dr segi gaya dgn style
Quote orkid_amani 27-11-2022 06:51 AM
gideoncross replied at 26-11-2022 05:06 PM
Artis dri Siam pun ada yg baiseksual jugak, slain dri copy muka Kpop.

Dulu suka gak tgk cerita Siam ni tapi sejak2 depa renovated muka jadi mcm kpop xminat terus dia punya putih tu mengganggu mata sgt..silau lain mcm tgk
Quote Fly_over 27-11-2022 07:01 AM
iols x kenal pulak mana2 retis oversea yg dia ni bgambar.. kalau zmn faz, lofa, schawal dulu dgn retis2 luar semua kenal la jugak.
Quote gideoncross 27-11-2022 11:46 AM
orkid_amani replied at 27-11-2022 06:51 AM
Dulu suka gak tgk cerita Siam ni tapi sejak2 depa renovated muka jadi mcm kpop xminat terus d ...

Dh jdi trlmpau putih haha.

Lihat semua komen(53)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.090531 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top