CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rapat Melekat! A.Aida Peluk Wak Doyok, "Laki Bini Ke Ni, Kasi Jadi, Auto Wak Jadi Datin Nanti"

25-11-2022 05:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7387| Komen: 44|Original author: Saiful

Description: Gambar yang dimuat naik Wak Doyok di Instargamnya baru-baru ini berjaya menarik perhatian ramai.
Gambar yang dimuat naik Wak Doyok di Instargamnya baru-baru ini berjaya menarik perhatian ramai.

"Restu @a_aidaproduction," tulisnya sebagai kapsyen.


Foto: IG

Dalam gambar tersebut dilihat A.Aida memeluk erat pinggang Wak.

Ruangan komen banjir dengan komen nakal netizen dan ada yang menganggap kedua-duanya sebagai pasangan yang serasi.


Antara komen:

“Laki bini ke wak?.”


“Kasi jadi wak. Auto wak jadi datin nanti..”

“Dah sepadan sangat ni.”



“Happy birthday Wak. Moga terus kekal berjaya sampai bila-bila.”


Tak pasti apa hubungan mereka berdua sampai rapat melekat seperti itu. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lightheaded67 25-11-2022 05:11 PM
Edited by lightheaded67 at 25-11-2022 05:15 PM

datin doyok
heols dh tak buat ker travelog, terhebor la jugak tgk heols mceceh.
Quote Mulotkoyak 25-11-2022 06:07 PM
Mengelupurrr boifrennn wak doyok tuh nnt… anyway naik x nonok wak??? Kalo lembik elok berurut.
Quote asfaz 25-11-2022 06:28 PM
Haipppp mak WD tak mauuuu janderrrr .
Quote beatgirlX 25-11-2022 07:09 PM
Kang jd anak derhaka kangg...kan maknya Wake x mau tittle jandaaa jadi menantu ????
Quote Lagubestbest 25-11-2022 07:22 PM
eh? bukan dia dalam jel ke?
Quote sayawifenikmie 25-11-2022 07:27 PM
.. sejenis petit dia ni .. euuuuwww
Quote missyL 25-11-2022 09:17 PM
Berdekah iols bace tajuk
Datin doyok
Mak die xnk janda
Klo janda datok nak ke x
Quote zuriey 25-11-2022 09:23 PM
Euwww konek 3inci je pun
Quote LadyCarefree 25-11-2022 10:08 PM
sayawifenikmie replied at 25-11-2022 06:27 PM
.. sejenis petit dia ni .. euuuuwww

wak doyok sgt2 kecik orangnya.
Quote LadyCarefree 25-11-2022 10:09 PM
sampai skrg iols xtau apa ex bru nei nampak pd wakdoyok ni. LOL
Quote Carcosa 25-11-2022 10:40 PM
Aku kalau tgk si Doyok ni, automatik aku akan terbayang taugeh
Quote sayawifenikmie 25-11-2022 10:44 PM
LadyCarefree replied at 25-11-2022 10:08 PM
wak doyok sgt2 kecik orangnya.

... geli tgk gaya dia ..   gaya entah apa apa ..
Quote LadyCarefree 25-11-2022 10:47 PM
sayawifenikmie replied at 25-11-2022 09:44 PM
... geli tgk gaya dia ..   gaya entah apa apa ..

belum lagi auntie tengok dia depan2 .....
Quote anakmak 25-11-2022 10:49 PM
Kedai make sure ada cleaner lap lampu2 gantung yg berderet meleret tu every week ya!
Quote Kebabomb 25-11-2022 10:51 PM
LadyCarefree replied at 25-11-2022 10:09 PM
sampai skrg iols xtau apa ex bru nei nampak pd wakdoyok ni. LOL

Sense of humour dia lah kot..,, ex Brunei tu Muka muncung memanjang….
Quote sayawifenikmie 25-11-2022 10:54 PM
LadyCarefree replied at 25-11-2022 10:47 PM
belum lagi auntie tengok dia depan2 .....

hehehe
pernah tengok dia depan2 ker?

silap2 auntie lagi tinggi (166 jer pun)
Quote airmineral 25-11-2022 10:56 PM
sape wak doyok ni sbnrnya? pelakon ke penyanyi ke ?
Quote Afifi82 25-11-2022 11:34 PM
Geli betul tgk jantan ni. I don’t know why..
Quote silampumeja 25-11-2022 11:35 PM
Geli lah wakdoyok ... Asyik himpit janda kaya

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.191617 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top