CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Biar Keluarga Dan Kawan-Kawan Yang Tahu Dah Cukup, Saya Tak Perlu Jelaskan" – Ismail Izzani

27-11-2022 07:35 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 4422| Komen: 48

Description: Beberapa hari lalu, tular sebuah video "panas" mirip penyanyi Ismail Izzani sedang ghairah bercium dan berpelukan dengan seorang wanita di sebuah kelab malam.


Beberapa hari lalu, tular sebuah video "panas" mirip penyanyi Ismail Izzani sedang ghairah bercium dan berpelukan dengan seorang wanita di sebuah kelab malam.

Video tersebut telah menjadi bualan hangat netizen hingga ramai yang mengecam Ismail kerana menganggap perbuatan tersebut sebagai sesuatu yang tidak bermoral.


Terbaru, perkongsian penyanyi itu di Insta Story mencuri perhatian apabila Ismail berharap tiada pihak campur urusan peribadinya susulan video tular tersebut. Katanya, biarlah apa yang berlaku hanya dia dan keluarganya sahaja yang tahu.




“Biarkan saya. Selagi saya dan ahli keluarga tahu apa tindakan selanjutnya, itu sudah memadai. Katakanlah apa yang anda mahu kata. Saya terus kekal dengan landasan saya, sayangi tenaga anda. Selamat menjalani hari indah semua,” tulisnya.

Dalam perkongsian lain, Ismail memuat naik foto sedang memegang pasport seolah-olah ingin membawa diri namun tidak dinyatakan pula kemana dia hendak pergi.



Jelasnya lagi, dia tiada niat untuk melarikan diri sebaliknya dia tidak mahu membuang masa untuk memberi penjelasan kerana netizen tidak akan peduli tentang apa yang betul atau salah.



Nampaknya Ismail sudah mengakui kesilapannya cuma memilih untuk tidak menjelaskan lebih lanjut mengenai perkara tersebut. Kita doa kan je lah yang baik-baik. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tikusmontok 27-11-2022 03:52 AM
Dah terkantoi acah2 dramatik
Quote yusuke22 27-11-2022 03:53 AM
Babai sajalah karier dia
Quote kiwibenz 27-11-2022 03:57 AM
Dah kena sebat dengan mak ke tu
Quote MatDeghem 27-11-2022 04:43 AM
nak jelaskan ape. dah kantoi. buat muka bodoh je lah....
Quote jalfa 27-11-2022 05:46 AM
Maknya mana.x nak bekap ke
Quote beatgirlX 27-11-2022 06:56 AM
Apa² je la..tapi bagus la da ngaku kesilapan..walaupun....
Quote TerataiMelur02 27-11-2022 07:00 AM
Jawapan yang membunuh kerjaya sendiri
Quote chandrahusin 27-11-2022 07:10 AM
Spoilt brat much
Untung laa anak org kaya
Quote lightheaded67 27-11-2022 07:46 AM
pilih lah kawan elok sket, kwn uolz tu level2 mendozah ajer, sikit2 up medsos.
Quote fealefea 27-11-2022 09:38 AM
So maknye nk bekap lg ke dak ni. Tanak sekolah boleh, nk g disko boleh, nk tuka2 awek boleh. Mmg die nk anak die camtu ka. Mak ni paling menusuk kate2 die banding org lain. Dah slh p nasihat, kau bekap ko dpt la
Quote Acikgomen 27-11-2022 09:40 AM
Sebenaqnya org tak heran pun perangai ko liar ke ape amel oiiiii
Gasak la. Some youngsters mmg acah2 nak portray image bad boy khennnnz
Yg org menyampah sbb mak ko kaki sentap bila gosip pasal ko kuar
Dah anak ko retis, mmg akan jadi gosip la
Sementelah perangai pun tak semenggah mana
Ko dulu pun retis, sondol laki orang lagi khennnnz
Mcm la tak besa hadap gosip
Nasib baik rumahtangga ko tak kena sondol dgn babi lain
Quote esbok 27-11-2022 10:39 AM
tukar circle berkawan tu mail. kalau kawan yang sama dalam video tu juga yang paham...
Quote ReginaGeorge 27-11-2022 10:47 AM
Buat bodo je la mail, dah ko pun memang wild. Tp mak kau tu ah, rimas. Tak boleh ke kawal jari tu dari bertikam keyboard dgn nerakazen
Quote ..maksu 27-11-2022 10:49 AM
budak budak lagi kan.... buat keje tak clean
Quote doubleA 27-11-2022 10:56 AM
Muka je macam budak kecik tapi peel liar. Yelah tak payah explain apa dah terang perangai ko tak bermoral and spoil brat, buat apapun mak cover ketiak
Quote gideoncross 27-11-2022 11:42 AM
Aiol stuju tang netz tu je sbb mmg btul pun, smaada hal tu sahih or not, netz mmg akn sntiasa mngecam.
Quote adikfatin 27-11-2022 11:48 AM
Pungkoq hang! Time bahagia gatai canang satu dunia. Time jatuh pandai pulak tutup HAHAHAHA cibai
Quote LembingDayanti 27-11-2022 11:57 AM
dah la nyanyi hauk, muka mcm upin ipin, berlagak pulak tu hahahhahahaa
Quote asfaz 27-11-2022 12:22 PM
Kesian la kat sesapa yg jdi wife mail ni kalau tak berubah. Jangn sesekali komplen apa2 kat mak dia hokayyy..bini tak reti jaga katanya nanti. Anak betul sentiasa.

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 02:29 PM GMT+8 , Processed in 0.093341 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top