CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Netizen Terhibur Tengok Kecomelan Dr Wan Azizah Suka Kipas Orang

29-11-2022 11:24 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2646| Komen: 36

Description: Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sekali lagi menghiburkan netizen dengan kipas tangan tradisionalnya.Dalam video TikTok yang disiarkan pengguna @wanruff, Wanita Pertama Malaysia itu dilihat menyapa ...
Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sekali lagi menghiburkan netizen  dengan kipas tangan tradisionalnya.

Dalam video TikTok yang disiarkan pengguna @wanruff, Wanita Pertama Malaysia itu dilihat menyapa dan mengipas semua orang dengan kipas tangannya semasa menghadiri sebuah majlis perkahwinan. 



TikTok/IG Dr Wan Azizah

Malah, dia dilihat sentiasa mengipas setiap kali bertemu dengan orang sambil bertemu sapa.

Rata-rata yang menonton rakaman ini merasakan isteri kepada Perdana Menteri Malaysia ke-10 comel dan kelakar.



Istilah “wan azizah kipas” kini menjadi trending dalam carian di TikTok. 



Dr Wan Azizah sentiasa kelihatan dengan kipas tangan tradisionalnya. Selepas ini mesti ramai yang mencari kipas seperti ini untuk dibawa ke mana-mana.






Sumber: Murai




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mulotkoyak 29-11-2022 11:43 AM
Kipas pun jd isu ke???  Nk baca pun rase ini je ke penulisan pada hari ni. Benda xpenting jd isu. Adoiiii.
Quote pooh~key 29-11-2022 12:05 PM
Mulotkoyak replied at 29-11-2022 11:43 AM
Kipas pun jd isu ke???  Nk baca pun rase ini je ke penulisan pada hari ni. Benda xpenting jd isu. Ad ...

Sebab tu akak rindu sis @tongkatwaran75 sister. Heshe kerap post berita sensasi tanpa jemu sis. Tapi heshe kerap kena kecam jualah masa tu dengan acik2 forum pemalas post thread tapi bila orang lain gila kuasa post thread banyak2, acik2 kepam marah pulak sis. Kohkohkohkohkoh.
Quote Siput_Sawah 29-11-2022 12:17 PM
benda tengah wangi..nnt kipas tu la akan jadi issue kalau bangnon gagal nnt. moga bangnon berjaya selamat nawaya Malaysia
Quote lazim 29-11-2022 12:22 PM
pooh~key replied at 29-11-2022 12:05 PM
Sebab tu akak rindu sis @tongkatwaran75 sister. Heshe kerap post berita sensasi tanpa jemu sis. Ta ...

Betul..  Dulu mkcik porem mmg jht hr2 kecam tongkat.  Dia xde sendu trs.  Dulu sng xbc papee pon tau berita.  Bc cari je
Quote sangbara2020 29-11-2022 12:51 PM
koserrrrrrrr
Quote SonicSiLandak 29-11-2022 12:53 PM
dah itu je yang dia boleh buat


Quote makiting 29-11-2022 12:56 PM
Bg kak wan peluang pulak nak rasa happy2 dihargai.. dah berpuluh tahun asik hadap kencaman org aje..

Ok la tu dr dia kehulu kehilir kelek dan tayang handbeg yg rakyat mampu tengok aje
Quote SedihPedih 29-11-2022 12:56 PM
comel2 juga, tp apa pencapaian kak wan sepanjang jd politician ni?
Quote Nurdianah 29-11-2022 12:58 PM
Sate..sate..
Quote Solokkk 29-11-2022 12:59 PM
SonicSiLandak replied at 29-11-2022 12:53 PM
dah itu je yang dia boleh buat

Hahaha….. Masa tgh maksimum wangi skang .
Quote Solokkk 29-11-2022 01:01 PM
SedihPedih replied at 29-11-2022 12:56 PM
comel2 juga, tp apa pencapaian kak wan sepanjang jd politician ni?

Pencapaian jadi isteri Pak Non yg setia . Atok pun mungkin setuju .
Quote angelofish 29-11-2022 01:03 PM
Kalau dia pasang tanglung kat sekolah. Lagi comel
Quote kemaruk 29-11-2022 01:05 PM
comelnye

bagi la dia jawatan TPM
mat sabu bagi menhan sebab dia lucu

Quote TomyamPuteh 29-11-2022 01:14 PM
Tiba2 teringat dialog AR Tompel pasal kipas
Quote alesandra 29-11-2022 01:23 PM
SedihPedih replied at 29-11-2022 12:56 PM
comel2 juga, tp apa pencapaian kak wan sepanjang jd politician ni?

Dia jadi tpm wanita pertama,dia presiden parti wanita pertama(pkr)masa dia jaga kementerian wanita byk je dia perkenalkan..mcm kwsp utk surirumah i-suri.dan aku tak ingat moment bodoh bangang mcm rina harun tu
Quote juruterra 29-11-2022 01:26 PM
makiting replied at 29-11-2022 12:56 PM
Bg kak wan peluang pulak nak rasa happy2 dihargai.. dah berpuluh tahun asik hadap kencaman org aje.. ...

kan..tu pun nk jd issue la netizen ni. kak wan x kacau org pun... camana pun org nyampah kat anwar, jarang dgr org nyampah kt kak wan sbb dia sgt humble. best student medic di ireland dulu2. bkn sejenis otak kosong tp gelek handbag ratusan ribu
Quote adelea 29-11-2022 01:29 PM
Kipas dia tu macam kipas mak ayam …
Quote tikusmontok 29-11-2022 01:34 PM
SonicSiLandak replied at 29-11-2022 12:53 PM
dah itu je yang dia boleh buat

Hahaha udah rupa nyonya sewel
Quote ina_na 29-11-2022 01:38 PM
Kuat cybertopeer dia org bt keje ampu boss..pdhal mokcik Zizah ni bukan mcm isteri2 PM yg sblm ni..dia siap sblm ni jd TPM lg selamat 22bulan..

Lihat semua komen(36)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 09:17 AM GMT+8 , Processed in 0.104045 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top