CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Biar Diorang Menyalak Dulu" - Ustazah Viral Cakap Kasar, Claim Terlebih Minum Susu Boleh Jadi Rabun?

29-11-2022 01:11 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4622| Komen: 79|Original author: LilRose

Description: Ingatkan sudah reda, tetapi semakin rancak pula 'ustazah viral', Ustazah Siti Afifah mencetus isu.
Ingatkan sudah reda, tetapi semakin rancak pula 'ustazah viral', Ustazah Siti Afifah mencetus isu.


Kredit foto: Google/TikTok


Terbaru, dia sekali lagi menjadi sebutan ramai apabila mengeluarkan kenyataan bersama suami bahawa seseorang boleh menjadi rabun jika minum susu secara berlebihan.


Kredit video: Twitter/TikTok

Bagaimanapun, kenyataannya dipersoal ramai memandangkan suaminya sendiri mengenakan kaca mata.


Kredit foto: Twitter

Lebih panas apabila Ustazah Afifah mengeluarkan kata-kata kasar sebelum memberi penjelasan mengenai risiko minum susu secara berlebihan. - CARI





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 29-11-2022 01:21 PM
Makin pelik2 dunia
Quote lightheaded67 29-11-2022 01:31 PM
boikot jelah depa ni.
Quote adelea 29-11-2022 01:33 PM
Aku tiap hari minum susu … mata x rabun pon …. Ustazah plak rabun kenapa yeerr


Setahu saya org yg suka baca alquran and mengaji .. mata dia cerah wpun umur 90 tahun …

Awat hangpa laki bini pakai spec …
Quote _blackbird 29-11-2022 01:34 PM
aku ada nampak heshe juga kata makan makanan haram penyebab kena kencing manis. huhuhuhu.
Quote makiting 29-11-2022 01:37 PM
Helooo pulisss.. tolong tangkap 2 org ni… blh jd kudis dlm masyarakat niiii .. pulisss..
Quote akuHavocczz 29-11-2022 01:44 PM
dah boleh boikot or palau je kot ustazah palatao ni
Quote zehra2 29-11-2022 01:53 PM
dajjal kot depa berdua ni
Quote Kak-Rohana 29-11-2022 01:56 PM
Tak payah kasi limelight la .. diaorg bodoh korang pun ikut bodoh sekali dok share2. Yih sesak kepala dek
Quote Artemesiaa 29-11-2022 02:00 PM
Siapa suruh layan lagi dilayan makin menjadi2 nantinya
Quote airfilterkotor 29-11-2022 02:03 PM
Oh... tok laki dia mai bekap.
Quote tumpanglalu74 29-11-2022 02:06 PM
najib-ahjib.gif
Quote airfilterkotor 29-11-2022 02:15 PM
[youtube]oap8DVbRBFw[/youtube]
Quote twins 29-11-2022 02:44 PM
jangan layan nate 2 eko ni... aku mmg ckp kat kawan2 aku depa 2 ni sengaja nak bagi viral diri dorang.. viral tak mesti yg positif..yg negatif lagi cepat viral... bila dah viral nanti korang tengok la... dia akan suggest produk ni produk tu... dorang meniaga sebenarnya..selalu mcm tu lahhh...    memang video dorang menunjukkan kebodohan laki bini ni jer....
Quote Nnasda53 29-11-2022 02:48 PM
Korang ni tak payah la tgk live2 dia.
Dia ni dgn laki dia cari makan dgn income socmed la.
Laki dia tu dulu bekas pekerja beger tak silap iols.
Bagi la ceramah merapu kan ramai tgk.
Sama le mcm marketing level2 bodoh.
Dah ni je org mesia suka.
Yang betul2 ada ilmu tak nak tgk.
Yang bodoh2 juga view melambung2.
Quote sangbara2020 29-11-2022 03:00 PM
aku bab2 bodoh cmni mmg aku xlayan...
n pls jgn share atau apa2 psl 2 eko nih
Quote Skuau 29-11-2022 03:25 PM
yg aku tau...rentua bgtau...la...kalo selalu nengok 'benda x elok'...boleh buat rabun...
Quote renko 29-11-2022 03:32 PM
Ni sepasang babi
Quote edayildiz 29-11-2022 03:35 PM
i xmnm susu rabun jua..tp br jer pakai spek dua thn lps masa pkp i sukaa tgk movie xbkk lampu
now i xfully berkaca mata pun..rasa hilang kecantikan yg xberapa nk cantik tu  bila pakai spek..pakai time kt ofis..keluar ofis bkk balikkk
Quote KamikuP 29-11-2022 03:52 PM
Mesti laki tu minum susu basi bini dia ustazah kepam tudung bacin

Lihat semua komen(79)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 09:31 AM GMT+8 , Processed in 0.117205 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top