CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Paksu Masukkan 'Burung' Masa Tengah Tidur, Sepupu Pun Sama Naik!

27-12-2022 12:02 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5154| Komen: 62|Original author: LilRose

Description: Seorang individu masih memendam rasa takut dek mengalami gangguan seksual sejak berusia enam tahun.
Seorang individu masih memendam rasa takut dek mengalami gangguan seksual sejak berusia enam tahun.

Meluah perasaan kepada Abudi Alsagoff di Twitter, dia yang tidak mendedahkan identitinya berkongsi detik hitam apabila kehormatannya dicabul bapa saudara dan sepupunya.



Gambar hiasan

"Semasa saya berusia 6 tahun, pakcik pernah masukkan anu dia dalam kemaluan ketika saya sedang tidur sehingga takut nak buka mata.

"Masa Darjah 5, Paksu suruh saya urut dia tapi kena duduk atas dia punya..." dedahnya.


Kredit foto: Twitter


Lebih menyedihkan, bapa saudaranya itu pernah menyuruhnya mengulum 'burungnya' itu, namun ditolak kerana berasa geli selain takut.

Malah, sepupunya juga sama naik apabila cuba merogolnya dengan menyuruh individu berkenaan baring sebelum menindih badannya.


Kredit foto: Twitter

Bagaimanapun, dia berkeras menolak perbuatan jijik sepupunya itu kerana ketakutan.

Ujarnya, dia menjadi benci dengan dua durjana itu lebih-lebih lagi apabila melihat wajah mereka selepas menginjak dewasa.

"Saya tak boleh maafkan mereka. Semua dah ada anak, tapi kenapa buat saya macam ni?" akuinya.


Kredit foto: Twitter

Kejadian gelap itu menyebabkan dirinya trauma sehingga sukar mempercayai orang lain. 

Malah, hingga kini dia masih mengunci mulut dan menangis mengenangkan titik hitam dalam hidupnya itu.

Bukan tidak mahu mengadu kepada keluarga, namun dia tidak mahu menjadi punca pergaduhan.



Kredit foto: Twitter

Rata-rata warganet menasihatkan individu berkenaan supaya mendapatkan khidmat kaunseling selain menggesanya menyuarakan apa yang terjadi sebagai pengajaran. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SalenaGomez 27-12-2022 02:13 PM
Edited by SalenaGomez at 27-12-2022 02:16 PM

Frankly, benda2 mcm ni pernah berlaku pada SG time kecik2 dulu doing by kazen…sib baik pak sedara ok n protected…happen time dulu2 SG suka tido rumah mak sedara la, rumah nenek la time cuti sekolah…since i am cucu sulung pempuan, so mmg i close dgn semua pak mak sedara..so tido rumah pak mak sedara ni n nenek is benda biasa during school holiday…

Cuma yg bernasib baik nya SG rasa SG bijak dr kecik n bernasib baik. Setiap kali kazen nk buat benda x elok, SG akan buat kecoh, lari ke tempat crowd n if happen time malam SG tgh tido, SG boleh menjerit mcm konon2 SG mengigau…so far mmg setakat “permulaan” je yg berlaku

For me, cara nak elak benda2 mcm ni just make sure anak2 sentiasa dgn kita, kalau nak tido rumah sedara atau rumah nenek, make sure kita ada juga, pastu tido tidak bercampur dan didalam bilik, bukan depan tv. Jgn tinggal kan anak sendiri time cuti sekolah di rumah sedara mara….dan ajar diorg kalau sesiapa usik private part, it is wrong n bgtau to parents if happen..and let anak2 sedara lelaki ni dgr your komen yg keras, if find out happen benda mcm ni dlm keluarga, report police will be made..bagi gertak sikit to those yg ada plan nk buat benda x elok
Quote lotusteratai 27-12-2022 02:18 PM
manusia jijik. Budak2 patut kena ajar apa tu sexual harassments so bila kena diorg jadi alert dan tahu benda ni salah.
Quote pooh~key 27-12-2022 02:33 PM
Manusia sampah di mana mana dekkk…
Quote ajuliana 27-12-2022 02:34 PM
i dulu umur 6 tahun, pakcik durjana bawak i jalan2 ptg2 naik motor sbb i kadang2 duduk dgn nenek sbb mak kerja. dia bawak i pg rumah mak i yg tgh underconstruction. i x tau mcm mn nk explain dkt makcik i, i cuma ckp dia duduk atas i turun naik ulang kali pastu tut i sakit. makcik i bwk g jumpa doktor mmg ada kesan kn rape.. mesti org rasa bgs nya makcik dia siap bwk g periksa nk dptkan bukti kan.. tp takkkk diaorg senyapkan benda tu. x bg tahu ayah iolls. byk kali jadi sampai i cerita sendiri dkt ayah i, siap berparang ayah i pg cari pakcik durjana tu. lari menyorok dia. pastu lepas2 kejadian, pakcik lain pulak start ambik kesempatan dkt i masa sekolah rendah. btl2 lahanat punya perangai seb baik masa tu dh cerdik aku buat2 bunyi jerit dah lah time bulan puasa sblm org bgn sahur. last sekali jadi masa i darjah 5, sekali lagi i di bawa ke klinik utk pengesahan dan akhirnya di diamkan lagi sekali. i x maafkan semua yg terlibat sampai i doa diaorg semua hidup x tenang. and yes mmg diaorg x tenang, rumah tangga porak peranda, anak2 bermasalah. kifarah lah kot

skrg i lebih berhati2 dgn ank perempuan i. i x benarkan dia tido rumah org tanpa i. kalau blk kg kena sentiasa dok sblh i. adik ipar i nk ambik dia bwk tido rumah dioarg pun i x bg lantak laki aku nk ckp apa.
Quote green~tea 27-12-2022 02:38 PM
Edited by green~tea at 27-12-2022 02:43 PM
SalenaGomez replied at 27-12-2022 02:13 PM
Frankly, benda2 mcm ni pernah berlaku pada SG time kecik2 dulu doing by kazen…sib baik pak sedara o ...


Allahu Akbar..

I pun cucu sulung perempuan belah ayah.... i have more than 10 cousins lelaki yg lebih tua dari i (anak2 kakak2 ayah all boys awal2 tu)...

Pernah kena peluk and kiss kat mulut masa i darjah 5 or 6 dengan cousin i yg sulung.. masa tu heols study kat OZ, balik cuti semester.... kejadian masa i tengah lepak tengok tivi, i membesar di rumah nenek i so mamat tu balik kg jumpa nenek le.. diorg well off family, so setahun sekali dia akan balik bercuti kat malaysia la..

Traumatized gila and i really hate him.. i bgtau mak dan nenek.. tp mak & nenek diam je sbb nak elak bergaduh family kan... sejak peristiwa tu i mmg elak dari duduk dgn dia dalam satu ruang rumah.. sampai besar i jadi takut...

Masa i kat uni, mak dia (auntie) masuk merisik (sbb 3 of adik beradik cousins tu suka i).. mak i of course ingat kejadian pertama tu so mak i tanya i dulu before reject... masa ni mamat tu dah keje as banker kat KL la... tp lepas reject pinangan tu auntie i jadi bitter plak kat mak i (and to me, of course)..

I lega sangat mak dgn nenek i percaya i ckp..
Quote green~tea 27-12-2022 02:47 PM
ajuliana replied at 27-12-2022 02:34 PM
i dulu umur 6 tahun, pakcik durjana bawak i jalan2 ptg2 naik motor sbb i kadang2 duduk dgn nenek sbb ...

Astaghfirullah... sedih baca your sharing/confession ni.. tak dpt byg trauma tu mcmana membesar environment dan pengalaman gitu.. awk mmg kuat...

I doa u kuat mentally, physically, emotionally and spiritualy (iman).. dan dipermudahkan urusan.. dan dimurahkan rezeki...

Sedih i baca... hanya doa yang baik2 utk awk
Quote Kilian 27-12-2022 02:51 PM
I tak pernah kena tp ada kawan/relatives I terkena. to me, amalan tido lambak2 pastu takda batas pergaulan antara sepupu/sedara tu yg blh jadi mcm ni. Kesian anak2 tak bersalah pn kena harrass/rape mcm ni sekali. Bapak I tak pernah bg anak2 dia tidur rumah sedara mara, tidur lambak ramai2 mcmni. Dulu kecik2 marah jugak kenapa bapak ni strict sgt, rupanyaaa nowww youu knowww kan. byk luaran manuasia tapi dalam iblis. Ada je org pertahankan seronok tido lambak campur2 dgn sepupu sedara dekat n jauh tp I syak yg pertahankan sgt benda2 ni dialah predator sebenar.
Quote ajuliana 27-12-2022 02:56 PM
green~tea replied at 27-12-2022 02:47 PM
Astaghfirullah... sedih baca your sharing/confession ni.. tak dpt byg trauma tu mcmana membesar en ...

tenkiu sistur.. i mmg overprotective dgn ank dara i. mak i mintak hantar ke kampung buat teman dia time cuti sekolah, i bangkang keras. dok kg i ckp pakai seluar je. jgn pakai baju kelawar ke apa yg senang kn selak. i have to cerita dkt anak i apa yg jadi dkt i and kenapa i overprotective.

agak jahat jgk bila i tersenyum mengucapkan syukur dengar perkara2 buruk yg berlaku dkt org2 yg bersekongkol buat i dulu. i rasa puas walaupun agak lama tunggu utk tgk balasan tu. sekali fikir rasa x baik jugak.


Quote krustykrab 27-12-2022 02:57 PM
ajuliana replied at 27-12-2022 02:34 PM
i dulu umur 6 tahun, pakcik durjana bawak i jalan2 ptg2 naik motor sbb i kadang2 duduk dgn nenek sbb ...

Yr dad tak buat report ?
Sedih baca citer chuols...pak sedara yg patutnya.jaga kita, ambik kesempatan..mmg patut la di humban ke neraka..iols harap chuols tak ampunkn dosa² diorg biarpun sampai hujung nyawa. Biar diorg suffer hingga hari kiamat...
Quote green~tea 27-12-2022 03:00 PM
Edited by green~tea at 27-12-2022 03:02 PM
ajuliana replied at 27-12-2022 02:56 PM
tenkiu sistur.. i mmg overprotective dgn ank dara i. mak i mintak hantar ke kampung buat teman dia ...


Eh bg i tak salah nak sengih ke senyum ke deme dapat balasan CASH berbakul2...

Geram i dengar...

Hidup kazen i tu pun tunggang langgang dah umur 50 pun takde rumah sendiri, takde keje tetap, bisnes pun lingkup... sepatutnya heols very successful lah sbb overseas grad zaman 1990s, tp hidup heols kini jauh sangkak  padan muka
Quote ajuliana 27-12-2022 03:06 PM
krustykrab replied at 27-12-2022 02:57 PM
Yr dad tak buat report ?
Sedih baca citer chuols...pak sedara yg patutnya.jaga kita, ambik kesempa ...

x tahu lah apa yg depa bincangkan sesama ahli keluarga, sbb lepas ayah i mengamuk tu pakcik durjana mcm x muncul dh dkt rumah tu, 2-3 tahun jgk lah.

masa dh masuk sekolah menengah and uni agaknya dia ingt i dh lupa apa yg dia buat, eh siap hulur tangan nk salam time raya. mmg tak lah, terus i angkat punggung blah. i mmg x maafkan yg buat dgn yang bersekongkol menutup perbuatan tu
Quote ajuliana 27-12-2022 03:08 PM
green~tea replied at 27-12-2022 03:00 PM
Eh bg i tak salah nak sengih ke senyum ke deme dapat balasan CASH berbakul2...

Geram i dengar... ...

.. kannn x salah i bergembira
Quote green~tea 27-12-2022 03:19 PM
Kilian replied at 27-12-2022 02:51 PM
I tak pernah kena tp ada kawan/relatives I terkena. to me, amalan tido lambak2 pastu takda batas per ...

Parents i pun tak benarkan i tido berlambak2 camni.. everytime berkumpul hari raya mmg i akan tido sebilik dgn mak ayah, nenek and i & adik... orang2 lain akan tido bilik2 lain..

And parents i tak pernah lepas i keluar ikut kazen2 ke apa sbb belah nenek i cuma ada 3 org je cucu perempuan, and lebih 20 cucu lelaki....

Dalam pada parents i berjaga tu, terlepas jugak insiden peluk cium gitu, tp takde laa sampai rape...

Pernah skali jugak masa i tido dlm bilik dgn mak, nenek i... ada kawan2 kazen i tumpang berehat (malam) rumah nenek sbb derang convoy superbike dari KL to Perlis.. pukul 2-3 pagi, one of them buka pintu bilik (i tido ngn parents bila balik kampung), tp mak i tersedar and menjerit marah mamat tu..

Gila babi laa jantan celaka sangkak
Quote batmana 27-12-2022 03:43 PM
mana pi mak pak ni? biar tdo terbiar cmtu? tak alert langsung

bagi pelempang sket kt mak pak ni.
Quote toynme 27-12-2022 03:47 PM
bersyukur takde circle mcm ni..syukur....
Quote SalenaGomez 27-12-2022 08:10 PM
green~tea replied at 27-12-2022 02:38 PM
Allahu Akbar..

I pun cucu sulung perempuan belah ayah.... i have more than 10 cousins lelaki yg  ...

I faham perasaan tu sbb kita cucu sulung perempuan.. so secara x langsung akan close dgn kazen2 lelaki yg lebih tua cuma jadi x sedar perkara yg berlaku normal atau diambil kesempatan…lagi2 pula time tu perkara mcm ni is a taboo kan.. SG ni nasib baik bubly n xtahu lah, rasa mcm bijak time tu…so mmg faham that perbuatan tu salah n otak mmg ligat berfikir…alhamdullillah sangat dan perkara tu jadi x trauma dlm life sendiri. Cuma time tu kita dah berfikir “jgn mudah percaya mana2 lelaki dan kena sentiasa take care diri sendiri… perkara tu built my confidence. Cth bila ada org cuba meraba myself dlm bas zaman sekolah dulu, SG tahu how to lawan n react. Not just diam sahaja

Green tea pon mujur ada support system yg bagus n depa percaya u n protect u walau pon secara diam2… at least u percaya dunia still ada tempat yg we still can rely
Quote SalenaGomez 27-12-2022 08:13 PM
toynme replied at 27-12-2022 03:47 PM
bersyukur takde circle mcm ni..syukur....

Yes , bersyukur…tp kena sentiasa perhati dan jaga generasi  kita esp lelaki supaya x mengambil kesempatan dan hormat wanita x kira family sendiri or org luar

Perkara ni berlaku pada mana family, x kira la miskin ke kaya ka educated ke or vice versa

Ia more to morality n cara didikan parents tu sendiri
Quote dua_chzy 27-12-2022 08:20 PM


Aku rasa benda ni macam curse dalam family. Incestuous desire tu towards your own family members tu penyakit mental keturunan aku rasa.
Quote SalenaGomez 27-12-2022 08:24 PM
ajuliana replied at 27-12-2022 03:08 PM
.. kannn x salah i bergembira

Nauzubillah … i setuju semua yg u buat tu…dah la repeated berlaku pada u…SG doakan life u tenang dan bahagia selalu

I agreed u rasa gembira atas kifarah yg berlaku pd org yg penah buat x elok pada u…x perlu pon hormat org mcm ni…biar dia ingat dan jadi pengajaran…kalau x maybe dia akan repeat pd budak lain…memory zaman kanak2 ni kita akan ingat sampai bila2… mmg bodoh kalau ada yg fikir, budak2 akan senang lupa kan mcm tu je

Lihat semua komen(62)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.094763 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top