CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Allahu Tayang Punggung Tergedik-Gedik Bersenam Di Gym", Ramai Tak Sanggup Tengok Adik Neelofa

15-5-2023 05:00 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7625| Komen: 106|Original author: Saiful

Description: Tular video adik Neelofa, Ameera Khan sedang bersenam di gimnasium.
Tular video adik Neelofa, Ameera Khan sedang bersenam di gimnasium.

Namun apa yang menjadi perhatian adalah aksinya yang didakwa tergedik-gedik di hadapan kamera.



Malah ramai juga yang terbeliak mata melihat tubuh badan dan pakaian yang dipakai Ameera.

Di ruangan komen ramai yang tepuk dahi melihat aksi terlampau gadis ini.



Haris Ismail pun turut terkena tempias sebab tak reti nak tegur adik ipar kata mereka.



Bukan itu sahaja tangan yang memegang Ameera di hujung video itu juga menjadi bualan hangat.

Tangan lelaki atau wanita tak siapa yang tahu. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jalfa 15-5-2023 05:18 PM
Gelenyar sskjp kato dok velanja hari hari x de anak anak vvip berkenan ke
Quote stingergrumpy 15-5-2023 05:22 PM
Nyum nyum nyummm
Quote prince_marhaen 15-5-2023 05:24 PM
selepas kakak katek tak berjaya mendapat vvvvip dan masuk yistana...mamatino terpaksa mengharapkan anak berwajah paki pekat ke hulu ke hilir sampai ke semak samun negara france dengan harapan dapat menayang pinggan yistana lain pulaaa...
Quote prizadane 15-5-2023 05:26 PM
Pakai diapers lagi ke budak ni? Gebu macam pakai diapers…
Quote dudaberhias 15-5-2023 05:29 PM
nak tegur buat apa... tu bukan adik dia pun...

dia sendiri pun bingai kena kelentong dek isteri sampai ingat brand antarabangsa sudi nak taja isteri heols padahal sape2 yang sudi jadi host airbnb tu kalau theyols nak taja bamjat pun boleh...

hadek jah apa lagi terpaksa la post2 pic bercuti pula... nak bawak handbag sambil tag2 sendiri brand kulu kilir tak larat... kena tunggu balik malaysia dan tunggu hakak gigih hire photographer dan sewa studio dengan background berlumut...

dah la menonggeng2 gitu dari skrin fon pun dah boleh terbau budu mix capati...

Quote Realpeople17 15-5-2023 05:31 PM
Once again, apa yg nurtizen harapkn dr si bimbo ni??
Quote JunkMail 15-5-2023 05:34 PM
Retis ke nokkkkkk
Quote kerani_je 15-5-2023 05:38 PM
Mami tini bkn main bangga anak tayang body sampai ke oversea gitu dgn harapan prince charming negara notice la kehadiran baby meera ni. Misi diteruskn mencakar istana raja2 setelah misi terdahulu gagal hanye dpt bermenantukn pak ostad celop.

Bimboo nye ko meera n nmpk low class. Style bdk kelas belakang even ko dulu sekolah international.
Quote KucingBiru 15-5-2023 05:40 PM
Tak sabar nak tau in 30 years jadi apa budak ni. Dah la bimbo, buat apa pun tak menjadi. Jual kek batik pun fail.
Quote Prickford 15-5-2023 05:40 PM
Ingatkan kaya ada gym sendiri. Last2 pegi gym public semata2 nak tunjuk bontot.
Quote Diamondmoney 15-5-2023 05:43 PM
Eleh.. nti dia pakai jubah dgn telekung terus netizen angkat dia balik

Gituhhh la mo dr sskjp. Ni semua sekejap je. Netizen kn hadap sgt muka mix padahal muka sndiri kepam berkerak
Quote QueenCaramel 15-5-2023 05:43 PM
Nk tgkp anak raja lettewww..
Quote aemon 15-5-2023 05:49 PM
Nabila buat pilates little keling pun buat pilates.aku tunggu jah lak buat pilates
Quote stingergrumpy 15-5-2023 05:52 PM
Diamondmoney replied at 15-5-2023 05:43 PM
Eleh.. nti dia pakai jubah dgn telekung terus netizen angkat dia balik

Gituhhh la mo dr sskjp. Ni s ...

Anak mati macam tak insap insap kheun ko kheunz?

Quote puanserama 15-5-2023 06:13 PM
Halah halah halahhhhhhhhh
Quote Tudungpink 15-5-2023 06:20 PM
Family kebanggaan acik2 bunga kat tiktok ni
Quote Nozot 15-5-2023 06:43 PM
Sapela rajin dok follow bimbo nie..hidup tak ada hala tuju..ummah benak cnfrm.
Quote likilu 15-5-2023 06:44 PM
Lama ke kali ni travel sampai kakak tiri dia dengki seghabut sangat tu?
Quote cahaya_almas 15-5-2023 07:07 PM
Dia dh keje ke bljr lg ni?

Lihat semua komen(106)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2023 02:50 PM GMT+8 , Processed in 0.098564 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top