CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pakai Baju Kurung Pun Orang Kecam Kak KM Seksi "Sebab Muka Saya Ni Memang Mengundang Kecaman"

26-5-2023 01:40 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1441| Komen: 19

Description: Kak KM dah lali dengan segala kecaman dan hinaan golongan netizen terhadapnya di media sosial.
Kak KM dah lali dengan segala kecaman dan hinaan golongan netizen terhadapnya di media sosial.

Katanya perkara itu tidak menjejaskan kehidupannya malah bersyukur kerana perniagaannya semakin mendapat sambutan dalam kalangan netizen.


Foto: IG

“Saya pakai baju kurung pun orang kecam sebab katanya seksi sebab muka saya ni mengundang kecaman rasanya, bukannya saya suka kena kecam tapi apa yang saya lakukan ada mata-mata memandang.



“Kadang-kadang bila buat perkara positif pun kena kecam siap ajak beramai-ramai untuk kecam saya, tak kisah pun sebenarnya.

“Saya jadi diri sendiri dan tak tidak fake, saya tidak akan berhenti untuk buat perkara ini sebabkan mereka, saya bukan jenis macam itu sebab saya tahu diri ini bagaimana serta tahu batas lagipun itu hanyalah marketing,” katanya kepada mStar.




Dalam perkembangan lain, Kak KM dalam perancangan untuk hasilkan single terbaharu pada penghujung tahun ini yang berkonsepkan dangdut rock. -CARI

Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ujio 26-5-2023 01:48 PM
Nak jadi penyanyi pulak..?! Ikutlah berduit kan..boleh duet dgn DTL belut letrikk..
Quote Nt-ViruS 26-5-2023 01:57 PM
memang stuju. body ok muka tak ok. waktu raya banyak nampak muka rambut karat mcm ni. rasa nak kecam je.
Quote cikatilia 26-5-2023 02:00 PM
mcm bangang aje post pasal product yg komen
sweetdara puchong
sweetdara shah alam
sweetdara kuantan
sweetdara seremban
sweetdara klang..

Quote Kentot_Wangi 26-5-2023 05:50 PM
Ingat bini Haqiem tadi.. Muahaha
Quote rainbowrainz 26-5-2023 05:59 PM
Muka gayah ajett hot..muntah hijooo
Quote Minami2013 26-5-2023 06:06 PM
Orang kecam sbb buruk. Nk sexy kalo cantik sedap jugak mata memandang. Kalo berkerak mcm angpa ni meluat tgk mmg mengundang kecaman
Quote dudaberhias 26-5-2023 06:12 PM
choi! memang pun... muka macam gampunk... macam pondan sasa yang hari2 pergi gym workout...

lepastu badan pun gendut mana ada lawoooo... perut pun buncit...

chepit pun hitam legam macam tempat orang bakar roti naan... tengok pada rupa pun dah tau kulit2 tu kepam macam mintak kena sental pakai berus dawai periuk...

chepit pun confirm lobos... kalau tidak takde la kena cekik mengcekik jamu nak bagi rapat... orang lain tak payah mengcekik jamu siap dah beranak 3 kali pun masih boleh kemut tahap mencengkam sampai boleh tarik lori treler tayar 18 yach...

kau dengan anak2 kau dengan lan solo sekeluarga dah boleh buat satu group wasap untuk bincangkan mengapa di lahirkan dengan rhoperrr hauk sedemikian hingga buat apa saja mesti kena kecam..

rasanya ko bagi derma kat pacik yang tido tepi jalan pun orang akan kecam sebab rhoper kau tu... elok lah tu buat group wasap untuk dapatkan moral support sesama anak lan solo...

Quote likilu 26-5-2023 06:16 PM
Apa benda tah

Orang lain pun muka Indian tamil look jugak takde sapa nak kecam pun

Kavita sidhu amelia handerson tu elok je
Quote asfaz 26-5-2023 06:21 PM
Kau pakai baju kurung tapi tertonggek2 tunjuk montot mmg la kena kecam.

Jue Aziz pakai baju kurung takde pun kena kecam. Sb dia mmg seksi semulajadi and tak tertonggek2 tunjuk montot tunjuk daderrr
Quote makita 26-5-2023 06:23 PM
Kak KM ni kalau x mekap tebal kulit dia seakan2 warna org Rohingya kan.
Quote Joysparta 26-5-2023 06:31 PM
Saiz badan dia..bukan biasa2..

Mcm jantan.
Quote teen_angelJB 26-5-2023 06:34 PM
Mmg la ko pkai baju kurung kena kecam.. Kalau da melekap semua bonjolan nmpak nak jadi hapa harammmmm
Aihh..marah haku ngn minah bebal ni
Quote fatimahmarkonah 26-5-2023 08:20 PM
Cuba try pkai kain kapan plak
Quote sharlenetexas 26-5-2023 08:25 PM
Bukan sexy tapi rempit skanky.


Quote shida81 26-5-2023 09:01 PM
Bukan muka.. Perangai yg ngndang kencaman
Quote Peachlilac 26-5-2023 10:41 PM
Gambar 1st tu mesti gambar edit. Sbb muka dia tanpa filter mcm kusam mcm mana ntah nak cakap.
Quote Peachlilac 26-5-2023 10:43 PM
asfaz replied at 26-5-2023 06:21 PM
Kau pakai baju kurung tapi tertonggek2 tunjuk montot mmg la kena kecam.

Jue Aziz pakai baju kurung  ...

Jue Aziz I setuju semulajadi sexy. I yg perempuan ni pon rasa mcm tu. Naturally sexy and manja. Tak fake or buat2.
Quote asfaz 26-5-2023 11:51 PM
Peachlilac replied at 26-5-2023 10:43 PM
Jue Aziz I setuju semulajadi sexy. I yg perempuan ni pon rasa mcm tu. Naturally sexy and manja. Ta ...

Kan ..jue pakai baju kurung cotton aje takyah berfesyen2 pun dah seksi. Suara dia muka dia. Pakej lengkap la.
Quote Peachlilac 27-5-2023 05:21 PM
asfaz replied at 26-5-2023 11:51 PM
Kan ..jue pakai baju kurung cotton aje takyah berfesyen2 pun dah seksi. Suara dia muka dia. Pakej  ...

Jue Aziz cantik gadis melayu. Complete pakej dia tu.sayang dah jarang tgk dia berlakon. I suka tgk dia berlakon.

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2023 02:23 PM GMT+8 , Processed in 0.093280 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top